10.01.2019 | Vei citi în 9 min

CUM SĂ CUREȚI PANTOFII REEBOK CLASSIC LEATHER?

Chintesența aspectului urban – acest model este o adevărată emblemă în lumea pantofilor sport. Probabil că te întrebi despre ce pantofi este vorba? Modelul Reebok Classic Leather, sau combinația perfectă dintre confort și durabilitate. Ei arată bine, sunt o garanție a confortului maxim, dar…ca orice pantofi purtați cu atâta plăcere, ei se murdăresc repede. Ce trebuie să faci pentru a te bucura de prospețimea pantofilor tăi preferați pentru mai mult timp?

Vezi Reebok Classic Leather:

PANTOFI SPORT CLASICI? TREBUIE SĂ ÎI AI!

Pantofii sport sunt cel mai ușor de recunoscut element al stilului urban. Combinația dintre alura sport și simplitatea casual îi impresionează pe fanii din toată lumea. Aceasta este alegerea perfectă pentru cei care au o întreagă listă de lucruri de făcut în fiecare zi – de obicei pe fugă. În astfel de situații, merită să alegi o pereche de pantofi care îți vor oferi libertate de mișcare și confort întreaga zi. Ce să alegi? Bineînțeles, o pereche de pantofi Reebok Classic Leather.

PANTOFI SPORT – NU NUMAI PENTRU ANTRENAMENTE


În general, pantofii sport sunt asociați cu activitatea fizică – tot felul de antrenamente în aer liber sau la sala de fitness. Cu toate acestea, ei sunt, de asemenea, excelenți și pentru plimbări în oraș și excursii. De ce? Datorită confortului lor incredibil. De ce să nu îi folosești în fiecare zi? Atunci când ai multe de făcut, cu siguranță vei aprecia confortul pantofilor sport. Te vei îndrăgosti de pantofii Reebok Classic Leather!

PANTOFII SPORT ALBI CUCERESC MODA URBANĂ


Moda pentru pantofii sport se răspândește tot mai mult, făcând din adidași un element obligatoriu în stilizările urbane.Ce fel de pantofi sport trebuie să ai pentru a fi în pas cu moda? Albi! Ei se potrivesc la orice, în special în sezonul de primăvară-vară. De aceea, stilul retro-clasic de la Reebok, inspirat de pantofi de alergat, se întoarce acum și face valuri. Despre ce model este vorba? Desigur, despre Reebok Classic Leather White. Talpa flexibilă de spumă a acestor pantofi îți va garanta amortizarea adecvată, iar căptușeala moale și gulerul protector vor avea grijă de confortul tău. Silueta clasică, culoarea simplă și culorile universale se vor potrivi la orice ținută – o zi la birou, în oraș, sau pentru un drum scurt până la magazin.

Vezi Reebok Classic Leather albi:

CUM SĂ NU CUREȚI PANTOFII REEBOK CLASSIC LEATHER?

Pantofii din piele Reebok se potrivesc bine atât la stilul sport, cât și la hainele de zi cu zi, iar albul imaculat se asortează la orice. Cu toate acestea…pantofii deschiși la culoare se murdăresc repede. Dacă faci parte din categoria celor ce nu suportă nici măcar o zgârietură pe perechea preferată de pantofi, cu siguranță te-ai întrebat des cum se curăță în mod corespunzător pantofii Reebok Classic. Acum îți vom spune cum arată categoria AȘA NU.

• În cazul încălțămintei din piele,evită agenții chimici și caustici Deși dorința de a face pantofii albi din nou te poate îndemna către astfel de substanțe dure, acest tip de detergenți îi poate deteriora.

• Te întrebi cum să-ți curățați pantofii preferați pentru a-i menține proaspeți? Îți plac soluțiile simple? Nu vrem să te întristăm, dar spălarea pantofilor Reebok de piele la mașina de spălat nu este o soluție bună și ar trebui evitată. Prezența detergentului, a unei cantități uriașe de apă și a temperaturii înalte nu le poate face decât rău. Pielea va începe să se deterioreze și pot apărea și zgârieturi cauzate de tamburul mașinii de spălat. Dacă dorești să te bucuri mai mult de adidașii preferați, evită spălarea acestora la mașina de spălat.

• Dacă ai curățat deja pantofii Reebok CL White, asigură-te că nu îi lași la uscat în plin soare sau pe un calorifer! De ce? Pielea naturala este un material destul de maleabil, iar impactul temperaturilor mai ridicate poate deforma adidașii tăi preferați. Prin urmare, dacă ai nevoie să lași pantofii la uscat și mărimea curentă îți convine, lasă-i într-o cameră bine ventilată, ferită de surse de căldură directe.

REEBOK CLASSIC LEATHER – CUM SĂ-I CUREȚI?

Știi deja cum să nu cureți pantofii Classic Leather. Acum apare întrebarea – cum poți să scapi de murdăria și de mirosul neplăcut al pantofilor tăi preferați? În câțiva pași simpli care durează aproximativ 30 de minute și cu ajutorul unor ingrediente pe care cu siguranță le ai în casă, te poți bucura din nou de pantofi albi ca zăpada și proaspeți ca o zi de primăvară.

CEI MAI GREU DE ÎNTREȚINUT? PANTOFII ALBI!

Albul – o culoare cu adevărat clasică, dar și cea mai greu de întreținut. Pantofii se murdăresc ușor, zgârieturile se observă imediat. În ciuda multor avantaje, a designului frumos și a inspirației retro, pantofii Reebok albi au un dezavantaj – trebuie să le acorzi o atenție specială în ceea ce privește îngrijirea. De ce? Din motive legate de imagine – dacă atât aspectul tău, cât și încălțămintea sunt bine îngrijite, curate și plăcute, atunci și tu vei fi demn de încredere în ochii altora deoarece se va putea observa clar că acorzi atenție detaliilor.

PANTOFII DE PIELE – CUM SĂ AI GRIJĂ DE EI?

Modelul Reebok Classic Leather nu este disponibil doar pe alb. Acest model este disponibil și pe negru, precum și pe albastru, roz sau bej. Indiferent de culoarea pantofilor din piele, aceștia necesită o atenție deosebită. O soluție bună este să ai la tine cârpe umede și să ștergi sistematic partea superioară a încălțămintei, astfel încât murdăria să nu rămână prea mult timp pe ea și să nu existe nici o decolorare a materialului. Cu toate acestea, nu merită să cădem în paranoia. Acești pantofi sunt destinați pentru purtatul zilnic și pentru orice vreme, deci trebuie să fim conștienți de faptul că, totuși, materialele de înaltă calitate folosite oferă protecție împotriva murdăriei. Merită să-ți cureți din când panofii. Cum? Totul depinde de tipul de murdărie.

• Dacă pantofii sunt stropiți cu noroi, nu te panica! Așteaptă să se usuce – atunci va fi mult mai ușor să scapi de el. Cum? Utilizând o perie moale, curăță ușor fragmentele murdare. Acordă atenție durității firelor periei – dacă ele sunt prea rigide, se pot deteriora elementele din piele!

• decorată cu numeroase zgârieturi, urme și pete, cea mai bună opțiune va fi de a-i curăța cu o soluție specială numeroase zgârieturi, urme și pete, cea mai bună opțiune va fi de a-i curăța cu o soluție specială. Contrar aparențelor, nu este vorba de un secret de stat aici. Pregătește un amestec de apă (1 cană), bicarbonat de sodiu (4 linguri) și lichid de spălat vase (1 lingură). În funcție de cantitatea de murdărie, poți adăuga mai mult sau mai puțin din ingredientele listate. Amestecă ingredientele și apoi curăță cu grijă suprafața din piele a pantofilor Reebok Classic cu o periuță de dinți moale. Când pantofii sunt așa cum îti dorești, e suficient să ștergi suprafața cu o cârpă umedă, cu care poți colecta murdăria acumulată.

NU NE SPERIE MATERIALELE DIFERITE!

Modelul Reebok Classic nu înseamnă doar exteriorul de piele. Trebuie să ne gândim și la materialul extrem de moale și confortabil care a fost folosit în căptușeală.

• După o perioadă de utilizare intensă, materialul care căptușește pantofii începe să se deterioreze. Cum să scapi de scamele enervante de la interior? Utilizează o mașină special creată pentru acest lucru și bucură-te de aspectul impecabil al pantofilor pentru mai mult timp.

• Nimic nu este mai ușor de reîmprospătat decât șireturile. Tot ce trebuie să faci este să le scoți din pantofi și să le arunci în mașina de spălat împreună cu haine de culori similare. Spălarea a fost deja făcută și șireturile sunt încă murdare? Spală-le cu mâna folosind săpun, șampon sau lichid de spălat vase.

• Ești proprietarul fericit al unei perechi noi de pantofi Reebok Classic Leather cu elemente de piele întoarsă? Reebok Classic Leather Perfect Split ți-a furat inima, dar acum nu știi cum să cureți combinația de piele și piele întoarsă? La fel! Nu uita să utilizezi produse de curățare incolore, pentru a nu schimba culoarea originală a materialelor. Pentru a curăța partea superioară, utilizează un burete moale sau o perie cu fire foarte fine, pentru a nu deteriora pielea întoarsă. Utilizează mișcări delicate, circulare și, la final, adună murdăria cu o cârpă umedă.

Pantofii Reebok Classic Leather arată foarte bine și se potrivesc la diverse ținute pentru copii, femei și bărbați, în ciuda nevoii de îngrijire sistematică. Și tu, ai deja o astfel de perlă a modei urbane în colecția ta?

Vezi colecția