21.01.2019 | Vei citi în 4 min

Nike Air Force de piele întoarsă – la ce fel de pantaloni să îi porți?

Un fenomen puternic a trecut prinlume în anii ‘80, care și astăzi neimpresionează! Despre ce estevorba? Despre o colecție depantofi sport cunoscuta deoricine…Nike Air Force 1! Faniilook-ului urban s-au îndrăgostitde silueta lor caracteristică și decombinația unică de minimalism șitradiție cu modernitate.

Evergreen cu Swoosh

Totul a început în anul 1982, cugândul la sportivi. Acest model afost menit să înlesneascămeciurile jucătorilor de baschet,dar a devenit rapid o emblemă amodei urbane. Acești pantofi nuau fost iubiți doar de faniispiritului sportiv, ci și de cei ceapreciază soluții urbane învestimentație. Primul comebackal acestor pantofi a avut loc laînceputul anilor ’90, când deșireturi a fost atașată plăcuțadeubre, care este inscripționatăcu numele modelului. Cu Ocazia a25 de ani de la apariția pe piață aacestor pantofi emblematici Nike, pe deubre a fost plasată și dataapariției primului model dinaceastă colecție. De ce audevenit acești pantofi atât derapid un adevărat must-have înstilul urban? Rezistențamaterialelor de înaltă calitatealese, aderența tălpii și, desigur,legendara pernuța de aer AirSole, datorită căreia estegarantată amortizarea de top. Modelul AF1 nu este disponibildoar în versiunea pe alb clasic.Avem la dispoziție diverseversiuni coloristice. Exteriorclasic, din piele, sau… îndrăzneștisă alegi versiunea din pieleîntoarsă a legendarului Nike Air Force 1? În versiunea sub gleznă,sau poate high?

Vezi Nike Air Force 1 damă

Un look feminin

Dacă preferi aspectul urban lejer,cu siguranță apreciezi soluțiileinteresante, iar în timpul unei zileactive alegi confortul desprinsdirect de pe stadioanele sportive. Te-ai îndrăgostit de Nike AF1 și aiales versiunea din piele întoarsă.La ce să o porți?

AF1 low

În cazul versiunii cu profil jos sevor potrivi orice tip de pantaloni -de la blugi clasici, skinny,boyfriend sau mom jeans. …țigări de foi. Îți place să surprinzi?S-ar putea să pară că aspectulelegant și pantofii sport din piele Nike Air Force 1 nu mergîmpreună…dar, în moda urbană,adesea ceea ce nu pare să seasorteze la prima vedere creeazăun look deosebit. O pereche deculottes, un tricou și o pereche de AF1 din piele întoarsă estecombinația perfectă smartcasual.

Nike Air Force 1 Mid și High

Recomandăm aceste versiuni aleemblematicului Air Force pentruanotimpurile mai răcoroase, undeprecipitațiile neașteptate șivremea rece te îndeamnă să staimai mult pe acasă. La ce să porțiaceastă versiune de pantofi sportde piele întoarsă? Mai întâi detoate, ei se potrivesc de minunela blugi și pantaloni. Indiferentdacă alegi albastru inchis,albastru deschis sau negruprofund, pantofii din pieleîntoarsă Nike Air Force Mid și High se potrivesc de minune latot felul de pantaloni. Datorităacestei combinații, silueta ta va fiechilibrată, iar picioarele tale sevor bucura de confort inedit.

Ținute pentru bărbați

Modelul emblematic Nike Air Force 1 Suede este o propunereunisex pentru fanii stilului urban.Mulțumită acestui fapt, atâtfemeile, bărbații cât și cei maitineri își pot completa cu ușurințăținutele urbane. Cu toate acestea,în cazul bărbaților, avem oopțiune puțin mai redusă de piesevestimentare în general. Deci…lace să porți versiunea din pieleîntoarsă a acestor pantofilegendari?

Vezi Nike Air Force 1 bărbați

Keep it low

În cazul modelului Nike AF1 Low, lucrurile nu sunt complicate – îipoți asorta la orice dorești.Simplu! Pantofii cu o siluetăclasică se vor potrivi oricărui tipde pantaloni – de la pantaloniscurți și pantaloni de trening pânăla blugi universali sau chinos. Înplus, adaugă un tricou și unhanorac sau o geacă de piele șiținuta urbană este gata.

Make it higher

Când vine frigul, se schimbă puținși look-ul tău urban. Aparpropuneri inedite cu modele AF1Mid sau AF1 High din pieleîntoarsă. La ce să îi asortezi? Profilul înalt modifică aspectulgeneral și proporțiile siluetei. Înplus, aceste versiuni pot fi dotatecu velcro, pe lângă sistemul deînșiretare. În acest caz, mergfoarte bine blugii și pantaloniisimpli.

Pariază pe culoare!

Știi deja la ce pantaloni poți purtaemblematicul model Air Force.Întrebarea următoare – ceversiune de culoare ar trebui săalegi? Încearcă un roz prăfuit girly Nike Air Force 1 LV8 GG cu animalprint, modelul albastru deschis Nike Air Force 1 High ’07 Suede,roșu distinctiv în versiunea Nike Air Force Suede ’07, verde închisîn modelul LV8 BG, sau, poate,negru clasic în modelul ‘07 Suede. Exprimă-te în culori,cucerește străzile orașului și…maithe Force be with you!