16.10.2023 | Vei citi în 6 min

Boosted by blockbusters. Streetwear și film

Când a fost ultima dată când ți-a atras atenția cineva foarte bine îmbrăcat? La metrou, într-un club sau poate… la televizor? Pasteluri, retro urban outdoor sau street style direct din Queens – știm la ce te gândești, am fost și noi acolo. Așa se face că vara a fost plină de superproducții. Special pentru tine, am selectat articole în atmosfera superproducțiilor noastre de vară preferate.

Boosted by blockbusters. Streetwear i kino

Roz face parte din povestea noastră preferată

Ți-ai petrecut deja cele două ore de fericire pastelată în sala de cinema sau urmează să se întâmple în curând? Ce zici de un match streetwear & pink? La Sizeer te așteaptă pantalonii de trening de la adidas și fusta Nike cu un tricou polo în aceeași nuanță. Culoarea în care cea mai faimoasă păpușă din lume arată atât de bine poate face multă agitație în garderobele noastre. Mai ales dacă o purtăm într-un mod interesant: cu un trucker de la New Era în combinație de alb-negru, o borsetă de la Nike sau un rucsac Vans în carouri. Dar acest blockbuster de vacanță nu se rezumă doar la un total look roz. La urma urmei, protagoniștii se mută în Lumea Reală, unde această culoare este mai degrabă minoritară, iar Ken readuce din California un set de blugi care se potrivește perfect cu tendința mereu prezentă a denimului albastru. Asortează o jachetă din denim de la Levi’s cu pantaloni în aceeași nuanță, un tricou alb slim fit și teniși – You will be kenough.  Alte surse de inspirație direct din Realitatea? Șlapii de la Birkenstock, bineînțeles, pe care eroina îi alege în cele din urmă în locul pantofilor stiletto pastel. Noi o susținem în această decizie!

Atenție, va fi epic.

Fie că optezi pentru două filme consecutiv, fie că separi rozul și întunericul, cel mai epic film biografic al acestei veri necesită ținuta potrivită. Te impresionează lumea plină de laboratoare secrete, detonări nocturne și indivizi în costume întunecate? Găsește ținutele care se potrivesc cu starea de spirit a lui Nolan. Optează pentru negru: probabil că vei arăta la fel de maiestuos ca și Cillian Murphy. Orientează-te către un negru decorat de un branding contrastant, cum ar fi tricoul New Era Essentls None sau Puma Elevated Crew – la urma urmei, regizorului american îi plac și filmele alb-negru. Dar ținuta total black nu este singura opțiune. Pentru fanii unei atmosfere mai întunecate, avem și alte culori direct din lumea filmului: grafit, verde stins și albastru închis. Nu vei da greș dacă vei opta pentru minimalism, croieli simple și un singur accent puternic atunci când îți completezi ținuta. Ce zici de sneakers Nike Air Max 9https://sizeer.ro/nike-air-max-900 în alb-negru sau de pantofii sport impresionanți adidas Web Boost cu talpă ajurată? Lasă-te inspirată de o atmosferă de mister și neliniște – pătrunde în lumea întunecată!

Boosted by blockbusters. Streetwear i kino

Sizeer și destinația streetwear

Este timpul pentru stilul streetwear inspirat de aventurile celui mai faimos arheolog de film din toate timpurile, adică un outfit din climatul (ancient) urban outdoor. Desigur, asta nu înseamnă că trebuie să-ți pui o pălărie fedora și o cămașă tie-dye ca un adevărat vânător de comori pensionat. Deși vibe-ul retro este caracteristic întregului serial, am putea la fel de bine să ne inspirăm din ceea ce poartă Phoebe Waller-Bridge în rolul fiicei neastâmpărate a personajului principal. Atunci când ești în căutare de aventură (nu neapărat la o expediție de săpături), optează pentru culori pământii: kaki, bej și maro. Pantalonii cargo de la branduri precum Levi’s sau Confront sigur că se vor ridica la înălțimea cerințelor (da, un artefact neprețuit va încăpea într-unul dintre buzunarele laterale). Explorarea străzilor va fi mai ușoară cu încălțăminte urbană outdoor, cum ar fi Timberland Euro Rock Heritage, care combină perfect tradițiile brandului cu noile tendințe. Nu doar metropolele antice, ci și orașele moderne merită să fie redescoperite!

Pe străzile din Queens

Ce poartă supereroul din New York atunci când nu poartă modelul cu pânză de păianjen? Toate evergreen-uri street! Stilul de zi cu zi al lui Miles este reprezentat de haine oversize, pe care le poartă în straturi. Preferi o atmosferă de Long Island bântuită de răufăcătorii din benzile desenate? Optează pentru un hanorac gros, de preferință cu accente roșii, de exemplu de la Champion. Completează-l cu pantaloni jogger și o geacă matlasată cu glugă. După cum vezi, viața într-una dintre capitalele streetwear-ului te obligă să fii în pas cu trendurile. Mai ales că sneakers sunt (aproape) la fel de importanți pentru acest băiat precum salvarea lumii. Nu este deloc surprinzător, la urma urmei, el are în colecția sa iconicul Air Jordan 1. Vrei să îi calci pe urme? Asigură-te că optezi pentru varianta clasică în negru, alb și roșu. Ai grijă, deoarece, așa cum arată filmul, colegul tău de cameră va dori cu siguranță să împrumute acești sneakers… fără să-ți ceară neapărat permisiunea.

Boosted by blockbusters. Streetwear i kino

Space opera style

Dacă tot vorbim de supereroi: unii dintre ei nu patrulează în orașele americane, ci în spațiul cosmic. Aceștia călătoresc cu o echipă de colegi justițiari, un walkman oldschool și un stil impecabil. Dacă te inspiră ținutele apărătorului intergalactic al celor oprimați, caută articolele pentru tine la Sizeer! Tot ce ai nevoie este un tricou alb mulat cu un imprimeu distinctiv, blugi negri (de exemplu, Levi’s 512 Slim Taper) și neapărat o pereche de trappers – de preferință iconicul Premium 6 de la Timberland. Mai ai nevoie de o geacă de piele vintage. Poți găsi una la mâna a doua sau în garderoba tatălui tău (nu e nevoie de scrupule, Peter nu ar avea). Să ieși în evidență într-o echipă atât de colorată, precum cea cu care călătorește pilotul spațial nu este ușor, însă eroul reușește. Asta înseamnă ceva!

Am nimerit în fandomul tău, ne plac aceleași filme sau poate doar una dintre ținute te-a inspirat? Treci pe la Sizeer pentru a găsi modele streetwear care te vor face să te simți ca un erou al propriului tău blockbuster!