26.10.2023 | Vei citi în 5 min

Ploaie, zăpadă și streetwear. Încălțăminte și jachete pentru ploaie și zăpadă

Vremea grea nu trebuie să însemne că trebuie să renunți la stilul tău urban preferat. În universul streetwear-ului totul este posibil – brandurile iconice au demonstrat deja acest lucru! Indiferent de condițiile meteorologice, producătorii de top s-au asigurat că toată lumea poate arăta minunat, fiind în același timp pregătită pentru capriciile toamnei și ale iernii. Vezi pe ce geci și ghete merită să mizezi în acest sezon pentru ca ploaia, zăpada și temperaturile scăzute să nu te împiedice să cucerești străzile!

Jachete de toamnă – style & comfy 

Vacanța s-a terminat? În acest caz, este timpul să înlocuiești tricourile, topurile crop și modelele polo cu articole mai călduroase. La urma urmei, toamna nu aduce cu ea doar frunzele colorate și reuniunile cu prietenii de școală sau de facultate, ci și… ploaia. Din fericire, la noi toată lumea poate găsi hainele elegante și confortabile, pentru că este puțin probabil ca o pelerină purtată la un festival de vară să fie utilă. Alege jacheta care nu numai că se potrivește cu ținutele tale, dar în același timp te protejează eficient împotriva frigului și a umezelii. Vrei mai multe detalii? Nicio problemă, vei afla în cele ce urmează. Dacă ai o umbrelă în rucsac, atunci poți să mizezi pe jachetele din denim pentru toamnă. Modelele rezistente și mereu la modă reprezintă întotdeauna o alegere excelentă.

Powiało chłodem? Sprawdź inspo na zimowe, streetwearowe looki

În acest sezon, moda urbană apreciază și mai tare denimul, motiv pentru care lookul total denim nu numai că se distinge prin caracterul practic, dar în același timp ar putea să-și facă apariția cu succes la o săptămână a modei. Preferi produsele mai ușoare, care se încadrează în trendurile Y2K? În acest caz, descoperă jachetele de toamnă din nylon sau poliamidă pentru femei și bărbați. Modelele de tip anorak în culori contrastante, care fac trimitere la stilul anilor ’90 și ’00 merită atenție specială. De asemenea, pentru fanii ținutelor sport, brandurile Jordan și New Era au pregătit jachete de toamnă pentru bărbați, inspirate din baseball sau baschet.

Geci de iarnă pentru zilele cu zăpadă

Temperaturile și prima ninsoare îți amintesc de textul emblematic „Winter is coming”? Atunci a venit timpul să mizezi pe gecile călduroase! Modelele de iarnă pentru femei și bărbați nu reprezintă doar o protecție excelentă împotriva frigului, ci și o șansă de a îți exprima stilul. Merită să optezi pentru articolele cu o croială interesantă sau de culoare deosebită, pentru a-ți scoate în evidență lookul. Dacă vrei să spargi griul predominant în oraș, atunci mizează pe geaca în nuanțe vii, cum ar fi roșu, galben sau albastru intens. Aceasta este modalitatea perfectă de a adăuga energie ținutei tale de iarnă.

Powiało chłodem? Sprawdź inspo na zimowe, streetwearowe looki

Cu toate acestea, și minimaliștii pot sta liniștiți. Negrul, bleumarinul și, mai ales, maroul închis sunt în continuare culorile care se încadrează perfect în trendurile streetwear. De asemenea, în ceea ce privește croielile, ai de unde alege! Dacă mizezi pe clasicii urbani, atunci modelul matlasat de puf este un must have în garderoba ta. Atât gecile de iarnă pentru bărbați, cât și cele pentru femei sunt disponibile în gamă largă de lungimi, de la variante scurte până la versiuni extrem de lungi până la glezne. O alternativă excelentă poate fi jacheta parka care se potrivește excelent cu outfiturile utility. Acest model este, de asemenea, foarte practic și ideal pentru plimbările lungi în zilele cu zăpadă.

Mergi cu încredere în condiții meteorologice nefavorabile

Ținutele pentru ploaie și zăpadă nu vor fi complete fără perechea potrivită de încălțăminte. Bineînțeles, pantofii de iarnă și de toamnă nu reprezintă numai o parte a protecției împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile, dar în același timp o parte importantă a unui look streetwear, de aceea merită să alegi croiala corespunzătoare.

Powiało chłodem? Sprawdź inspo na zimowe, streetwearowe looki

Pentru o vreme cu adevărat dificilă, ghetele iconice de iarnă marca Timberland reprezintă o alegere perfectă. Încălțămintea Premium 6 se încadrează perfect în atmosfera urbană. Dacă ești în căutarea unui model în stil city outdoor, dar în varianta mai puțin cunoscută, atunci vezi colecțiile Timberland Brooklyn sau Ray City 6. Nu vrei să te desparți de sneakers tăi preferați? Nicio problemă, tot ce trebuie să faci este să mizezi pe versiunile lor de iarnă. Descoperă ghetele de la Nike, adidas, Fila sau Vans, printre care găsești o gamă largă de sneakerși care nu se vor speria de zăpadă și de vremea rece.

Nu ezita, vino în unul dintre showroomurile Sizeer sau răsfoiește oferta online și alege modelele de toamnă sau iarnă de la branduri de top!