10.11.2023 | Vei citi în 4 min

Moody mood. Solutii streetwear de toamna

Hot girl summer se incheie si incetul cu incetul pasim in sezonul de toamna. Stim ca pentru multe persoane acesta este anotimpul preferat – ideal pentru relaxarea pe canapea la serialul preferat, crearea unei atmosfere placute cu ajutorul unor lumanari parfumate si a unui moodboard cu tinutele de toamna. Pentru ca starea ta de spirit sa fie una buna tot timpul, ai grija ca din garderoba ta sa nu lipseasca itemurile care te pot ajuta in aceasta privinta. Ai nevoie sa te inspiri pentru a alege bluze, geci sau accesorii? In cazul acesta, vezi articolele noastre, decorate cu logourile celor mai renumite branduri si alege produsele care se potrivesc cel mai bine cu outfiturile tale de zi cu zi.

Comfy in versiunea de acasa

Pentru ca serile de toamna petrecute acasa sa fie pentru tine cat mai placute, creeaza-ti un outfit confortabil in care sa te simti in largul tau. Iti pot veni in ajutor tricourile oversize in stil minimalist, precum cele de la adidas, Nike sau Puma. Daca ai nevoie de mai multa caldura, poti lua peste tricou o bluza barbati. Ai la alegere diferite tipuri: bluze prevazute cu fermoar (Levi’s Standard Zip), modele care se imbraca peste cap (Confront Essential Crew Green) sau hoodie (Puma ESS Small Logo FL). Totul depinde de croielile in care te simti cel mai bine. Croielile lejere se ajusteaza ideal pe corp indiferent de tipul de silueta si nu ingradesc deloc libertatea de miscare. Poti, asadar, sa te asezi confortabil pe canapea si sa dai drumul la urmatorul episod din serialul pe care il urmaresti. In ceea ce priveste partea inferioara a outfitului, optiunile sunt cu adevarat multe. Poti miza pe colanti in stil sport, pantaloni scurti, modele jogger sau pantaloni de trening. Daca te convinge ultimul model, poti alege dintre pantalonii clasici cu mansete in partea inferioara, precum New Balance NB Essential Graphic Fleece sau pantalonii wide leg extremi de populari in ultima perioada, ca de ex. Reebok CL WDE FL Wide Leg Pant. Mai adauga o pereche de sosete calduroase, precum adidas Solid Crew Socks si gata.

Streetwear urban

Nu poti petrece toata toamna in casa! Uneori trebuie sa iesi in oras si sa te bucuri de strazile decorate cu frunzele colorate, care cad din copac. Avand in vedere ca in aceasta perioada a anului se face deja frig, in special seara, e important sa ai ceva la indemana, ce se poate pune usor deasupra outfitului. Datorita acestui fapt, iti va fi mai cald, iar tinuta va capata un caracter aparte. Poate fi de ex. o vesta, care arata excelent peste o bluza groasa oversize. Modelele negre adidas Padded Vest si adidas Vest U sunt universale si se asorteaza cu orice tinuta vestimentara colorata. O solutie inspirata o reprezinta, de asemenea, jachetele de sezon, precum geaca de blugi Levi’s The Trucker Jacket, modelul atragator Helly Hansen Softshell Seven Jacket in nuante de portocaliu sau clasicul urban Nike NSW AIR BMBR JKT. In zilele mai rece, intreaga tinuta merita completata cu accesorii care asigura caldura, precum caciuli beanie sau manusi. Outfitul este aproape gata, mai ramane un singur lucru de facut, carora adevaratii sneakerheads le acorda foarte multa importanta.

Incaltamintea de toamna – garantia bunei dispozitii chiar si in zilele ploioase

Pentru ca fiecare plimbare de toamna sau iesire in oras cu prietenii sa fie una reusita care sa-ti asigure o stare de spirit buna, nu putem uita de incaltamintea corespunzatoare. Sfarsitul anului are propriile legi meteorologice, de aceea este important sa mizezi pe o incaltaminte solida care sa faca fata chiar si ploilor neasteptate. Vremea nu e deloc prielnica, iar tu nu stii daca nu ar fi mai bine sa-ti anulezi planurile? Nu renunta la iesirea cu prietenii! Mizeaza pe incaltamintea de toamna rezistenta, confectionata din materiale de cea mai inalta calitate care iti asigura protectie chiar si in perioada in care vremea face totul pentru a-ti strica ziua. Te intrebi ce model sa alegi? Vezi propunerile noastre: adidas Terrex Eastrail 2, Fila Trilizer 5 de iarna, TBL Field Trekker Low si Nike Classic City Boot.

Toamna, cand soarele apare tot mai putin, iar zilele devin mai scurte, este extrem de important sa ai grija de starea ta de spirit. Incarca-te cu energie pozitiva si mizeaza pe articolele streetwear pentru a-ti crea outfituri in care sa te simti cel mai bine! Viziteaza showroomurile Sizeer sau vezi oferta online si gaseste-ti cele mai bune itemuri!