23.04.2020 | Vei citi în 3 min

ADIDAS FALCON VS ADIDAS YUNG-96 – CE MODEL SĂ ALEGI?

Anii 90 revin în centrul atenției! Te atrage combinația dintre funcționalitate, look-ul retro și culorile vii, moderne? În cazul acesta fă cunoștință cu cele mai noi modele marca addidas – Falcon și Yung-96, pantofii sport care au cucerit inimile adevăraților sneakerheads.

ADIDAS FALCON – SNEAKERȘII ANILOR ’90 LIPSIȚI DE COMPROMISURI

Încălțămintea adidas Falcon este un model, care îi atrage în special pe fanii lejerității și ai caracterului rebel, specific anilor ‘90. Este suficient să te uiți o singură dată la acești pantofi sport pentru a-ți da seama în ce constă farmecul lor. Culoare deosebită, structură stratificată și talpă masivă, care asigură piciorului cea mai bună stabilitate – toate acestea sunt elementele care intră în alcătuirea încălțămintei greu de ignorat.

SISTEM DE STABILIZARE

Structura din plasă este completată de suprapunerile din piele întoarsă moale cu aspect texturat, dar asta nu e tot! Modelul Falcon este prevăzut cu sistem de stabilizare Torsion și talpă intermediară ușoară din spumă EVA, fapt datorită căruia poate fi folosit inclusiv ca încălțăminte de alergare. Gama largă de combinații cromatice îți permite să alegi versiunea, care se potrivește cel mai bine cu ținutele tale vestimentare.

Czarne adidas Yung-96

YUNG-96 – UN MODEL ÎN CULORI DELICATE

Dacă preferi culorile neutre, dar în același timp îți plac pantofii sport inspirați din moda anilor ’90, încălțămintea adidas Yung-96 poate fi răspunsul la cerințele tale. Deși, la fel ca modelul Falcon, pantofii sport adidas Yung-96 au o bază solidă sub forma tălpii masive, echipate cu sistemul de stabilizare Torsion, aceștia diferă în interior. Încălțămintea Yung-96 este prevăzută cu branț antibacterian Ortholite, care garantează confort pe durata întregii zile.

Se diferențiază de pantofii sport Falcon și prin tipul materialului din care este confecționată partea superioară a încălțămintei. În funcție de varianta modelului Yung-96 pe care te decizi să o alegi, exteriorul poate fi o îmbinare de material textil și piele naturală (cum este cazul modelului Yung-96 Chasm) sau o combinație de material textil, piele naturală și piele sintetică (modelul Yung-96). Modelul Yung-96 oferă, de asemenea, mărimi mai mari decât Falcon W. Prin urmare, dacă ești în căutarea unor pantofi sport în stilul anilor ‘90 , mărimea 44 (sau chiar 46), adidas are o propunere potrivită pentru tine!

Vezi și alte ghiduri:Cum deosebești pantofii sport adidas de fake-uri?Cum să porți pantofii sport albi adidas NMD?Încălțămintea adidas EQT – pentru femei, bărbați și copii… pentru fiecare!