23.11.2018 | Vei citi în 5 min

ADIDAS SUPERSTAR VS ADIDAS SUPERSTAR SLIP-ON – PE CARE SĂ-I ALEGI?

Ești un mare fan al modei urbane și garderoba ta este plină de hituri emblematice? Alegi mereu un clasic atemporal sau îți place să ieși în evidență și să alegi soluții moderne? Dacă nu știi ce să alegi dintre o pereche de adidas Superstar tradiționali și adidas Superstar Slip on, acest articol este creat special pentru tine! Check it out!

UN CLASIC OLDSCHOOL MEREU LA MODĂ

În ultima vreme, tot ce a fost la modă cu câteva decenii în urmă a revenit într-un mod spectaculos. Cei mai renumiți designeri își propun să readucă în trenduri modele, stiluri și croiuri pe care le asociem cu seriile TV și filmele preferate din anii ’80 și ’90. Acum are loc “a doua tinerețe” a dungilor, modelelor florale, pantalonilor evazați și, desigur, a pantoflor sport iconici, care astăzi se bucură de același succes.

ÎNCEPUTURILE MODELULUI SUPERSTAR

Acest lucru este valabil și în cazul modelului adidas Superstar, care uneori arată ca o capsulă de timp din deceniile trecute. În realitate, acest model este reprezentarea perfectă a ceea ce a fost la modă cu câteva decenii în urmă. Deja emblematicii adidasi Superstar cu scoica distinctivă de cauciuc sunt și azi, la fel ca și în anii ’70, un adevărat must-have în garderoba oricărui fan al modei urbane. Superstar este în ziua de azi un model cu adevărat iconic. Ei au fost creați pentru jucătorii de baschet, dar ar fi păcat să îi folosești numai în timpul antrenamentelor. Ei se încadrează perfect în aspectul urban, stabilind noi tendințe și creând un look de neuitat.

UN CLASIC ATEMPORAL

Atât în ​​anii ’70, cât și astăzi, adidas Superstar este excelent pentru orice situație. Îl poți purta nu numai pentru a completa ținute sport, ci și pentru a le da o notă unică celor mai casual. Nu trebuie să ne surprindă, prin urmare, dacă vedem la o ținută de seară o pereche de adidas Shell Toe în loc de clasicile tocuri. Caracterul lor universal permite compunerea unor ținute la modă în orice circumstanță. În acest fel, adidașii cei mai recunoscuți din lume au devenit un element indispensabil din ținutele urbane. Ei sunt purtați de toată lumea – de la studenți sau angajații marilor corporații, până la celebrități de renume mondial.

VEZI ADIDAS SUPERSTAR ALBI

VEZI ADIDAS SUPERSTAR NEGRU

UN NOU MODEL? NU! O NOUĂ VERSIUNE

Dacă îți plac modelurile clasice, dar preferi, în același timp, să ieși în evidență, trebuie să ai una dintre versiunile reîmprospătate ale unor modele emblematice – adidas Superstar Slipon deja a transformat ultimele tendințe. Dezvoltarea continuă în acest domeniu și interesul constant pentru modelele de pantofi tip slip on ne dau ocazia de a ne bucura de un aspect clasic într-o versiune nouă, uimitoare. Pantofii Superstar sunt făcuți pentru cei care s-au plictisit de cele trei dungi caracteristice ce decorau un exterior simplu, dar continuă să iubească modelul stil scoică din față.

CALITATE ȘI NU VORBE

Sistemul de înșiretare și partea superioară moale garantează o stabilizare adecvată a piciorului și, în același timp, dau un aspect extraordinar. Deși modelul adidas slipon a abandonat cele trei dungi caracteristice, acesta a păstrat emblematicul logo Treofil, care decorează zona frontală a pantofului, unde s-ar fi găsit limba în mod obișnuit. Călcâiul este decorat cu o bandă din piele flexibilă, cu nume de brandului. Interiorul este dotat cu un branț ortolit moale, antibacterian, datorită căruia vei obține un mediu proaspăt pentru picioare, chiar și după multe ore petrecute în oraș. Noua versiune a modelului Superstar Slipon va fi minunată ca o completare a ținutelor urbane și se va potrivi perfect. Talpa din spumă amortizantă și flexibilă EVA, dotată cu striații aderente de cauciuc și învelișul protector din zona degetelor asigură atât siguranța, cât și o durată lungă de viață a pantofilor preferați.

O MULȚIME DE CULORI

Noul adidas Superstar Slip On a câștigat rapid popularitate printre fani. Această ediție revigorată a faimosului model a fost rapid copiată și de alte branduri. Ce versiune să alegi? Un exterior ușor și respirabil realizat din plasă sau un model durabil din piele naturală? Pe lângă alegerea materialului, ai și diverse opțiuni coloristice. Alb clasic, negru universal, un roz pulbere delicat, khaki la modă sau un bordo expresiv? Ce culoare îțo va fura inima?

CLASIC SAU MODERN?

Dacă și tu crezi că modelul adidas Superstar este un adevărat must-have în orice garderobă și nu doar pentru fanii pantofilor sport, avem o alegere dificilă pentru tine. Preferi silueta clasică a modelului Superstar din anii ’70 sau o nouă ediție sub forma slip on?

O SOLUȚIE TRADIȚIONALĂ

În cazul în care îți place să te inspiri din aspectul retro și soluțiile tradiționale, iar ținutele simple domnesc în garderoba ta, alege versiunea originală a modelului Superstar. Acest model clasic se potrivește la orice și este mereu la modă. O pereche de blugi clasic, niște pantaloni scurți de vara, o ținută de seară – adidas Superstar merge la toate. Exteriorul alb decorat cu trei dungi negre este prea simplu pentru tine? Alege dungi în alte culori și dă un pic de extravaganță acestui model clasic.

INDIVIDUALISM URBAN

Îți place să ieși în evidență în fiecare zi, iar soluțiile neconvenționale îți atrag atenția? Soluția ideala pentru tine va fi noua ediție a modelului Superstar. Nu-ți place să alegi între un aspect la modă și calitatea gafrantată de un brand bine-cunoscut? Soluțiile neconvenționale, comfortul extraordinar și caracterul modern vor satisface chiar și cele mai exigente fane ale modei urbane.