30.04.2024 | Vei citi în 7 min

Cum să înșiretezi pantofii Nike Air Force?

May the force be with you! Adevarata putere a oricarui sneakerhead o reprezinta incaltamintea. Mai ales cand vine vorba de Nike Air Force 1. Adica un produs legendar al lumii streetwear-ului, care are acum mai mult de 30 de ani. Creati in anul 1982, sneakersii Air Force au fost initial inspirati din … Michelin Man, dar, in cele din urma, forma Catedralei Notre Dame a fost folosita ca inspiratie. Incaltamintea realizata pentru a face jocul mai placut pentru jucatorii de baschet, si-a gasit rapid locul in lumea urbana. Silueta clasica a modelului iconic este cunoscuta de toti fanii lookului street. Atemporali, universali si cu un design impresionant – pentru a te bucura pe deplin de sneakers Air Force, trebuie sa ai grija deosebita de acestia si… sa inveti sa-i insiretezi intr-un mod caracteristic. Nu degeaba se spune ca diferenta sta in detalii – intr-adevar, acesta este motivul pentru care este important sa fii atent. Insiretare clasica sau cu un pic de creativitate? Cum sa insiretezi incaltamintea Air Force intr-un mod elegant? Vei afla in ceea ce urmeaza.

NIKE AIR FORCE

Sneakers Nike Air Force cu profil redus vs. inalt

Astazi, putem alege dintre trei versiuni ale modelului iconic Air Force. Adica? Iti punem la dispozitie sneakers cu profil inalt, redus si… mediu. AF1 in varianta low este perfecta in principal in sezonul de primavara-vara. Modelele AF1 Mid si High vor deveni mai populare mai ales in timpul anotimpurilor mai reci. Versiunea High se caracterizeaza prin inchiderea velcro in partea din fata. Foarte putini oameni stiu ca elementul distinctiv care se afla pe sireturi are un nume oficial – deubre. Initial, pe acesta a existat inscriptia AF1. Cu toate acestea, cu ocazia celei de-a 25-a aniversari a modelului, a fost adaugata data de creare „82“. In favoarea sneakersilor legendari nu este doar designul deosebit, ci si prezenta emblematicei perne de aer, care se afla in interiorul talpii.

NIKE AIR FORCE LOW

Express your style!

Proprietarii norocosi ai sneakersilor iconici Nike Air Force 1 stiu ca acestia reprezinta mai mult decat o incaltaminte clasica. Silueta caracteristica, designul futurist si talpa inalta cu striatii sunt elemente care cu siguranta atrag atentia celor din jur. De aceea, daca iti place sa ai grija de lookul tau si sa mizezi pe elementele deosebite, atunci nu uita ca atentia la detalii se manifesta si atunci cand vine vorba de… legarea incaltamintei cu sireturi.

Completarea tinutei

Chestiunea legarii sneakersilor pare sa fie ignorata in ceea ce priveste crearea tinutelor. Multi fani ai solutiilor moderne omit cu totul etapa de legare. Si aceasta este o greseala. Un aspect atat de banal poate schimba complet caracterul lookului tau, il poate completa sau il poate indrepta intr-o directie complet diferita. Felul de a-ti lega sneakers Air Force poate spune multe despre tine – daca esti o persoana relaxata, daca iti place caracterul deosebit si daca ai o atitudine nonconformista sau clasica. O potrivire perfecta si o legare corecta, sau poate un outfit clasic de baza si un mod total aparte de lega pantofii? Pe ce metoda vei miza? Un alt aspect influentat de modul in care sunt legati sneakersii este confortul tau. In cazul in care exteriorul este liber si deschis, folosirea sireturilor este o idee buna pentru a-l mentine strans pentru a iti pastra piciorul intr-o pozitie stabila. Datorita acestui lucru, vei evita accidentarile nedorite si surprinderea de a… pierde pantoful in timp ce alergi dupa un autobuz scapat. Nu uita sa nu-ti strangi prea tare piciorul, deoarece astfel picioarele vor fi obosite si umflate, iar tu vei avea iritatii inutile si disconfort general. Depinde de tine sa decizi ce este mai important – lejeritatea sau aspectul decorativ. De ce sa nu facem un match si sa le combinam pe cele doua lucruri? Let’s try!

NIKE AIR FORCE MID

Cum sa legi sneakers Nike Air Force 1?

Primul pas este deja facut. Sneakers legendari sunt deja in colectia ta. Cu toate acestea, cealalta chestiune ramane – cum sa legi incaltamintea Nike Air Force 1 pentru a fi cool? Sneakersii prost legati fie te fac sa ai o senzatie de disconfort, deoarece simti presiune si neplacere la fiecare pas pe care il faci, fie, pe de alta parte – daca ii legi prea lejer – iti pot cadea din picioare cand te astepti mai putin. Cu toate acestea, legarea pantofilor nu este intotdeauna doar o chestiune de confort, ci adesea si o chestiune de look si de simt estetic individual. Te-ai saturat de plictiseala si de solutii clasice? Asa cum se spune – have fun. Descopera cum sa transformi usor si rapid designul incaltamintei tale cu ajutorul sireturilor.

Jak wiązać Nike Air Force, aby wyglądały stylowo?

Arata solutia interesanta

Daca vrei sa mizezi pe solutiile deosebite si sa fii creativ, atunci vezi aici cateva metode de a lega Nike Air Force 1 cu sireturi:

1. In fiecare zi, iti legi incaltamintea intr-un mod standard – cu tehnica incrucisata, aliniind varfurile si impletind sireturile din partea de jos? Schimba-ti tehnica si leag-o invers si cu nonsalanta – astfel incat fundita sa fie mai aproape de degete. Un lucru este sigur! In acest fel, vei atrage cu siguranta atentia.

2. Decoreaza legarea clasica a sireturilor cu o fundita plasata pe o parte a limbii. Suna minunat, nu-i asa? Astazi, girly bows reprezinta una dintre cele mai hot trenduri pe care orice adevarata trendsettera o cunoaste.

3. Nu-ti plac funditele? Crezi ca acestea iti strica lookul aesthetic? Avem o solutie si pentru asta! Pur si simplu pune-le sub limba. Cu toate acestea, daca porti incaltaminte subtire, care iti poate provoca disconfort din cauza ca pune presiune pe glezna, atunci nu o lega pana la capat. Pune fiecare dintre sireturi in partile laterale ale pantofului.

4. Si acum o propunere pentru persoanele carora le plac detaliile deosebite. Mizeaza pe o singura linie dreapta pe ambele parti si impleteste sireturile pe dedesubt, astfel incat sa fie invizibile cu ochiul liber. Efect? Te vei prezenta ca o persoana care apreciaza produsele clasice si care, in acelasi timp, ascunde o urma de nonsalanta si careia ii place sa iasa in evidenta intr-un anumit fel.

5. Iti place sa atragi privirile? Reteta perfecta pentru legarea incaltamintei Air Force o reprezinta… o funda in mijlocul limbii! Este suficient sa impletesti o parte a sireturilor incepand de sus si o alta parte de jos. Datorita acestui lucru, sireturile se vor uni la mijloc si te vei bucura de o fundita intr-un loc deosebit.

6. O alta, ultima metoda. Esti curios? Este o situatie in care incrucisarile inutile nu se incurca pe limba. Sireturile se intrepatrund pe partea inferioara, de-a lungul limbii. Ceea ce este vizibil este doar partea superioara, care este decorata cu sireturi care se incruciseaza de trei ori.

Este greu sa nu simti esenta streetwear-ului in sneakers Nike hot. Confortul direct de pe terenurile sport si lookul original de zi cu zi reprezinta combinatia perfecta. Astazi, abordarea relaxata fata de moda a transformat sneakersii in ceva omniprezent. Si pot fi purtati cu orice. Chiar si cu tinute elegante alcatuite din costume. Atat modelul Nike Air Force cu profil inalt, cat si cu profil redus se asorteaza ideal cu orice outfit streetstyle. Indiferent daca optezi pentru un model monocromatic sau pentru o combinatie interesanta de culori, poti intotdeauna sa-ti spargi usor lookul si sa mizezi pe metoda de insiretare creativa. Exista mai multe moduri de a face acest lucru – depinde de tine daca alegi metodele clasice sau daca vrei sa-ti scoti in evidenta outfitul si sa-i surprinzi pe ceilalti oameni cu o legatura interesanta. Un lucru este sigur – uneori merita sa spargi stereotipurile obisnuite!