29.11.2023 | Vei citi în 7 min

Cum se înșiretează pantofii sport Nike Air Max?

Ce este cel mai important lucru pentru sneakerheads? Ceea ce poarta in picioare, bineinteles! Cand vine vorba de streetwear, incaltamintea joaca un rol special si adesea defineste caracterul intregii tinute. Printre adevaratele simboluri ale modei de strada, putem include cu siguranta legendarii sneakers Nike Air Max. Modelul garanteaza intotdeauna un look inegalabil, oferind in acelasi timp un confort maxim. In timp ce iubitorii de sneakers acorda atentie formei si cromaticii, acestia uita adesea ca sireturile si modul in care sunt legati pantofii sport joaca un rol la fel de important. Sireturile pot conferi o dimensiune complet diferita unui outfit si, mai presus de toate, te poate ajuta sa iesi si mai mult in evidenta si sa-ti subliniezi lookul autentic. Asadar, nu mai e timp de pierdut, e momentul sa inveti cum sa-ti insiretezi incaltamintea Air Max!

Vezi Nike Air Max dama

Model cu istorie

Legarea sireturilor, cand vine vorba de acest model, trebuie efectuata la un nivel superior — acest lucru este evident. Daca nu ti-ai facut temele despre istoria acestui clasic al strazii, permite-ne sa incepem prin a-ti reaminti cele mai importante fapte. Pantofii sport Max sunt cu totul deosebiti — o legenda cu radacini care dateaza din anii `80. Modelul a inceput o revolutie in lumea incaltamintei sportive prin introducerea tehnologiei inovatoare pe baza de perna de aer in talpa. Primul model a fost Air Max 1, proiectat de Tinker Hatfield, care a schimbat pentru totdeauna streetwear-ul. De atunci, linia Air Max a trecut prin multe schimbari, introducand reeditari, versiuni si culori succesive, dar ramanand intotdeauna loiala radacinilor sale.

Vezi Nike Air Max barbati

Legarea sireturilor si aspectul acestora

Primul pas pentru a sti raspunsul la intrebarea cum se leaga sireturile cand vine vorba de incaltamintea Max este de a alege… sireturile potrivite. Contrar aparentelor, acesta este un aspect important pentru care merita sa acorzi totusi mai mult timp. Sireturile nu sunt doar un element practic al unui pantof cu profil inalt, ci si o oportunitate de a oferi un aspect unic si personalizat al incaltamintei tale. De aceea, merita sa te gandesti putin la ce sireturi se vor potrivi cel mai bine cu Air Max-urile tale. Sa incepem cu chestiunea culorii sireturilor, care poate influenta semnificativ aspectul general al pantofilor. Poti sa ramai loial celor originale livrate impreuna cu modelul Air Max. Aceasta este o alegere excelenta daca vrei sa subliniezi originalitatea incaltamintei si sa reflecte faptul ca pretuiesti traditia brandului cu Swoosh. Cu toate acestea, streetwear inseamna, de asemenea, sa experimentezi cu tonuri si imprimeuri, asadar nu te teme de alegerile indraznete. Sireturile colorate pot adauga un plus de noutate pantofilor tai Nike Air Max si ii pot face sa iasa in evidenta. In schimb, sireturile cu un design amuzant sau funky vor atrage cu siguranta privirile trecatorilor. Ce zici de sireturi in doua culori diferite? Lungimea sireturilor este un alt aspect de luat in considerare. O lungime standard este adesea suficienta pentru a-ti lega pantofi Nike in mod sigur si confortabil, dar daca vrei sa incerci altceva decat clasica legatura, merita sa investesti in unele mai lungi, pe care sa le poti infasura de cateva ori in jurul partii superioare sau chiar sa le legi la glezna. Aceasta tehnica va conferi un aspect casual si relaxat, perfect pentru outfitul urban.

nike air max 90

Streetwear inseamna creativitate si libertate de alegere, asadar nu te limita la o singura optiune. Amesteca si combina diferite culori, lungimi si materiale ale sireturilor, in functie de dispozitia si stilul tau. Aceasta individualitate si experimentare este cea care creeaza un adevarat look streetwear. Nu-ti fie teama sa fii original si sa te exprimi prin intermediul sneakers Air Max cu sireturi asortate.

Cum sa legi sireturile la sneakers Nike Air Max — descopera noi modalitati

Cum sa legi sireturile de la pantofi? Raspunsul la aceasta intrebare pare evident doar la prima vedere. De fapt, exista o serie de optiuni care vor avea grija nu doar de confortul tau si de ajustarea perfecta a partii superioare pe picior, ci si de estetica incaltamintei. Daca vrei sa ramai loial stilului clasic, incepe prin a plasa sireturile pe exterior, apoi ruleaza-le de jos in sus (incepand prin deschiderea din dreapta jos) pentru a crea o distributie uniforma a fortei de intindere. La final, leaga o funda clasica. Aceasta metoda va asigura ca incaltamintea este stabila pe picior, oferind placere la purtare. Nu uita sa legi bine nodul pentru a evita ca sireturile sa se desfaca in timpul purtarii.

nike air max

De asemenea, poti incepe sa legi de la orificiul superior. In loc sa pornesti legarea de jos si sa introduci sireturile ascendent, poti incepe din partea superioara si sa introduci sireturile in jos. Incepe prin a alinia lungimea sireturilor, asa cum se procedeaza la legarea traditionala, pentru a te asigura ca siretul este de aceeasi lungime cu celalalt. Apoi, strecoara capatul drept al siretului in orificiul din stanga sus si capatul stang in orificiul din dreapta sus al pantofului. Continua sa legi pana cand ajungi la punctul in care apare eticheta. In pasul urmator, porneste cu capatul drept al siretului, trecandu-l prin eticheta de pe limba pantofului si apoi introducandu-l in orificiul din stanga sus. Prinde siretul stang si repeta procesul in mod analog. Acum termina de legat pantofii pana cand ajungi la ultimele orificii. Concentreaza-te pe orificiile de sus si pe cele laterale. Trage siretul drept de la orificiul de sus din partea dreapta spre interiorul pantofului si apoi trece-l prin ultimul orificiu lateral. Odata ce capatul drept este la locul lui, ocupa-te de siretul stang. Trece-l din orificiul de sus din partea stanga in centru si introdu-l prin ultimul orificiu lateral, retinand ca sireturile trebuie sa atarne delicat.

Daca preferi un look mai degajat si mai casual, poti incerca o legare lejera a pantofilor cu ultimele orificii omise, in care sireturile se afla liber pe exteriorul partii superioare. In loc sa faci nod, pur si simplu impleteste-le in jurul gleznei sau lasa-le sa atarne liber. Unele persoane introduc sireturile lasate sub limba pantofului sau le baga in interiorul pantofului, in timp ce altele le lasa sa alunece de-a lungul partii laterale a fetei, calcandu-le in timpul mersului. O modalitate de a aduce un plus de varietate lookului clasic este, de asemenea, sa se impleteasca sireturile un pic altfel. Adica, se omite pur si simplu una din doua orificii atunci cand se introduc sireturile. Acest lucru va conferi incaltamintei un aspect ceva mai informal si mai „dezordonat”, care se va potrivi perfect cu un look casual, urban.

Cum sa legi incaltamintea fara sa expui sireturile?

Stii deja cum sa-ti legi pantofii in mod clasic, iar daca preferi un aspect mai subtil si doresti sa nu lasi sireturile la vedere, iata o tehnica pentru a obtine acest efect. Aceasta metoda este ideala daca iti doresti ca modelul Air Max sa aiba un aspect ingrijit si minimalist. Incepe prin a trece sireturile prin orificiile inferioare ale pantofului, asa cum ai face-o in mod normal. Apoi, in loc sa le legi la exterior, strecoara-le prin centrul limbii si apoi scoate-le inapoi prin orificiile laterale din partea din fata a pantofului. Continua sa le introduci in orificii, dar trecandu-le deja in interior prin urmatoarele orificii laterale. Acest lucru va face ca sireturile sa fie invizibile la exterior, asigurand in acelasi timp ca pantoful sustine perfect glezna. Dupa ce ai trecut prin toate orificiile laterale, introdu capetele sireturilor in interiorul pantofului. Cu aceasta tehnica, incaltamintea brand Nike va avea un aspect minimalist si ingrijit, garantand in acelasi timp confort si functionalitate.

Alegerea sireturilor potrivite, experimentarea diferitelor tehnici de legare si intelegerea istoriei acestui model iconic te vor ajuta sa-ti exprimi stilul unic pe strazile orasului!

Vezi Nike Air Max copii