30.05.2019 | Vei citi în 3 min

Cum se poartă încălțămintea New Balance

Încălțămintea cu caracteristicul „N” pe partea superioară este cel mai mare hit al stilului stradal din ultimele sezoane. Acești pantofii sport sunt purtați de femei, bărbați și copii. Nu este de mirare! Marca New Balance a debutat pe piața de încălțăminte cu un design unic de branțuri, al căror rol era de a asigura piciorului un suport optim în timpul mersului. Mai târziu, designerii companiei s-au concentrat pe crearea unor pantofi sport, care să se potrivească cu forma anatomică a picioarelor pentru a garanta cel mai înalt nivel de confort. Munca depusă a fost răsplătită, deoarece încălțămintea New Balance este astăzi un simbol al confortului în timpul mersului!

Cum se poartă încălțămintea New Balance?

Cu toate că New Balance este o încălțăminte tipic sportivă, o poți asorta cu diferite ținute vestimentare. Se potrivesc atât cu echipamentul sportiv, de exemplu cu pantaloni joggers sau colanți colorați, cât și cu hanorace oversize. De asemenea, poți purta acești pantofi sport cu ținute casual – cu blugi sau pantaloni chino! Nu te teme să combini New Balance cu cămăși sau rochii – sparge convențiile și fii în pas cu moda! Nu uita să-ți scoți în evidență culoarea sneakerșilor. Încălțămintea New Balance este renumită pentru combinațiile originale de culori, care reușesc să reînnoiască look-ul fiecăruia!

Inspiră-te din ținutele completate de încălțămintea New Balance!

Cel mai bun mod de a-ți asorta pantofii sport New Balance? Ține cont de culoarea încălțămintei pentru a-ți da seama cu ce outfit se potrivește. Ai pantofi sport de culoare bleumarin cu logo roz? Se potrivesc foarte bine unei ținute în culori neutre, la care mai poți adăuga o eșarfă sau niște mănuși de culoare roz! Pe de altă parte, pantofii sport de culoarea muștarului combinat cu bleumarin pot fi purtați cu o cămașă în carouri, cu aceleași culori. Încălțăminte New Balance de culoare neagră cu elemente albe? Datorită unei astfel de îmbinări construcția pantofilor sport New Balance va ieși în evidență!

Vezi pantofii de dama New Balance

Verificați pantofii pentru bărbați New Balance

Verificați pantofii pentru copii New Balance