19.05.2020 | Vei citi în 4 min

Eleganță și streetwear? It’s a perfect match!

Streetwear-ul are mai multe nume. Deși moda stradală este asociată cu outfit-urile vii și deosebite, acesta nu este singurul adevăr valabil despre acest stil. Totuși, din ce în ce mai des, combinăm elementele care aparțin stilului urban, precum pantofi sportbluzeșepci fullcap sau genți de dimensiuni maxi, cu articole vestimentare casual sau elegante. Și tot mai des îmbrăcămintea în stil streetwear este perfectă pentru diferite ocazii, lucru care înainte părea inimaginabil. Descoperă cele mai populare modele de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii, care vor crea match-ul perfect cu eleganța clasică.

Pantofi sport de culoare albă – perfecți pentru un costum și un trenci

Pantofii sport de culoare albă nu sunt doar un canon al streetwear-ului, ci și un clasic al modei. Îi purtăm cu aproape orice ținută vestimentară. Aceștia se potrivesc perfect cu un sacou elegant, mai ales dacă îl combini cu un tricou. Toate acestea creează match-ul excelent cu un trenci în nuanță de bej sau cu un palton clasic de culoare neagră. De asemenea, încălțămintea arată perfect atunci când porți o rochie elegantă sau pantaloni office. În acest caz, merită să mizezi pe modelele iconice, precum adidas Superstar sau Nike Air Force – adică forme simple și structuri în stil minimalist, cărora le place clasicul. Totuși, acest lucru nu înseamnă că nu poți decide să cumperi pantofi sport ugly shoes în versiune all white. Încălțămintea masivă Fila Disruptor sau modelul adidas EQT Gazelle îți pot completa garderoba și sunt ideale pentru orice, chiar și pentru cel mai clasic outfit.

Eleganța de zi cu zi în varianta brandului Lacoste

Datorită inspirației din stilul prezent pe terenul de tenis, designul încălțămintei marca Lacoste, decorate cu celebrul crocodil, înseamnă pur și simplu „eleganță în stil sport”. Cu toate acestea, preferăm să folosim cuvintele „streetwear-ul elegant” când ne referim la el. Pantofii sport și tenișii decorați cu logo-ul brandului se potrivesc excelent atât cu ținutele vestimentare lifestyle, cât și în combinație cu o bluză sau un sacou. Modelele monocromatice, precum Carnaby Evo sau Chaymon, arată minunat cu blugi, tricouri, pantaloni chino și cămăși. Stilul lejer prin care se disting este garanția faptului că această încălțăminte se asortează atât cu ​​outfit-ul urban, cât și cu ținuta pentru ziua onomastică a unei rude. Trăiască universalitatea!

Rochii, fuste, pantaloni – cochetează cu clasicul

rochie sport, care se inspiră din rochia creion clasică de culoare neagră cu fantă? Sau poate o fustă midi ușoară, confecționată din poliamidă, decorată cu cele trei benzi caracteristice adidas realizate din dantelă? Alege-ți încălțămintea preferată și tricoul în stil minimalist și combină streetwear-ul cu eleganța casual. Și ce zici de pantalonii chino marca Vans care se potrivesc cu o cămașă ușoară și pantofi sport sau teniși? De asemenea, vei conferi un caracter elegant ținutei stradale, atunci când combini pantalonii tip jogger, pantalonii de trening marca Timberland sau Confront cu un sacou. Combină, amestecă, descoperă orizonturile noi ale modei! Când vei vedea ce se întâmplă pe pasarelele de modă, de exemplu în timpul prezentării de modă Burberry, Off White sau Balenciaga, vei înțelege că asocierea modei stradale cu high fashion și stilul elegant nu mai este o extravaganță – este doar ceva ce trebuie să ai în garderoba ta de zi cu zi.

VEZI SNEAKERȘII PENTRU FEMEI:

VEZI SNEAKERȘII PENTRU BĂRBAȚI: