15.02.2022 | Vei citi în 3 min

Încălțămintea de iarnă marca Vans pentru ea și pentru el

Iarna nu vrei să renunți la stilul tău? Avem o veste bună pentru tine – articolele marca Vans sunt perfecte pentru sezonul mai rece. Datorită profilului înalt, șireturilor rezistente și tălpii groase, încălțămintea te protejează eficient împotriva frigului. Mai mult decât atât, modelele brandului asigură tot ceea ce te interesează cel mai mult – un aspect excelent în stil streetwear. Pe ce articolele trebuie să mizezi atunci când îți completezi garderoba pentru iarna în oraș?

Țintește sus – alege modelul Vans Sk8-Hi

Pantofii sport SK8-Hi se inspiră din unul dintre primele modele ale brandului prezentate în anul 1978. Încălțămintea iese în evidență prin profilul înalt și valul lateral caracteristic. Exteriorul este confecționat prin combinarea elementelor colorate din piele întoarsă și material canvas. Datorită acestui fapt, sneakerșii sunt rezistenți și au un design deosebit. Gulerul căptușit înfășoară delicat glezna și protejează piciorul împotriva vântului. Perforațiile din față asigură circulația corespunzătoare a aerului și menținerea unui mediu proaspăt. Talpa groasă din cauciuc și banda de rulare cu striații oferă aderență pe orice suprafață. Modelul este perfect pentru începutul iernii.

Vans EVDNT UltimateWaffle

Tehnologii moderne – încălțămintea Vans UA EVDNT UltimateWaffle

Dacă visezi la pantofii sport moderni care, datorită tehnologiilor moderne garantează confort la purtare chiar și pe durata întregii zile, atunci alege încălțămintea EVDNT UltimateWaffle. Modelul dinamic este completat de construcția UltimateWaffle, care a fost creată în primul rând pentru fanii skateboard-ului, dar este ideală și pentru purtarea de zi cu zi. Cu siguranță vei acorda atenție exteriorului realizat prin combinarea pielii naturale cu materialul textil și cauciucul. Talpa exterioară și branțul amortizant UltraCush sunt elementele de bază ale produsului. Tehnologia LuxLiner asigură confort la purtare. Datorită tuturor acestor elemente, sneakerșii Vans UA EVDNT UltimateWaffle transformă fiecare pas într-o adevărată plăcere.

Vans Ua Old Skool

Talpă excelentă și trenduri urbane – tenișii Vans UA Sentry Old Skool WC

Sau poate, în ciuda condițiilor meteorologice nefavorabile, vrei să mizezi pe tenișii cu profil redus? Dacă da, atunci alege încălțămintea Vans UA Sentry Old Skool! Sneakerșii au toate avantajele principale care disting modelele brandului american și sunt completați de talpa tip platformă din cauciuc. Acesta adaugă câțiva centimetri în plus în înălțime și asigură o izolație termică adecvată. Banda de rulare cu striații oferă aderență optimă, iar branțul UltraCush garantează un confort de lungă durată la purtare. Modelul cu carouri îți reînnoiește orice outfit și se potrivește ideal cu haine negre.

Dacă apreciezi tenișii marca Vans pentru lejeritatea oferită și stilul perfect, iar iarna nu vrei să-i pui în dulap, atunci mizează pe modelele prezentate în acest articol. La urma urmei, perioada mai rece a anului în oraș nu trebuie să însemne renunțarea la look-ul care îți place cel mai mult!

Cizme de iarnă Vans

Încălțăminte Vans Iarnă