21.01.2019 | Vei citi în 5 min

La ce să porți modelul Nike Air Force până la glezne?

Cauți o pereche de pantofi sportemblematici, care încă este în topdupă ani și ani de zile? Îțiprezentăm un model destinattuturor – oricărui fan al aspectuluiurban, unui adult care dorește săexploreze străzile orașului, dar șipentru un junior care face primiipași în stilul urban. Profil jos, sau,poate, pentru o schimbare, maiînalt? La ce să porți modelul NikeAir Force până la glezne? Te vomajuta!

Stilul de baschet cucerește modaurbană

Acest clasic urban a fost creat în1982 pentru nevoile jucătorilor debaschet. Nu întâmplător estemodelul Air Force atât deconfortabil. Suprafața lor de pielerezistentă a fost menită săasigure o potrivire perfectă.Fortificarea din zona degetelor aînsemnat că sportivii au câștigatprotecție adițională împotrivacelor mai frecvente accidente. Pede altă parte, talpa mai groasă, custriații, garantează o aderențăperfectă, absorbția șocurilor șicapacitatea de a da un plus deenergie care se simte la fiecarepas. În plus, este evident – acestmodel are un aspect de top, careîi încântă astăzi pe toți cei careconduc o viață activă și iubescmoda urbană. Echilibrul perfectîntre confortul de neimaginat șiaspectul atemporal a furat inimiletuturor fanilor streetwear. PantofiiNike Air Force High îți garanteazăstabilitatea la cel mai înalt nivel.Suprafața din piele de înaltăcalitate, talpa rezistentă șiconstrucția ridicată fac posibilăpurtarea acestora și toamnatârziu, dar și iarna devreme.

Nike AF1 la ținutele pentru femei

În ziua de azi moda este atât decreativă încât poți combina cuușurință diferite stiluri. Știm dejacă pantofii Nike Air Force suntunisex. De aceea, să ne uităm laținutele pentru femei în caredomină pantofii sport atemporali.

  • Pariază pe un aspect clasic șialege o pereche de sneakerșiuniversali. Indiferent dacă ai unmodel pe alb sau negru – ambelesunt atât de versatile, încât le poțipurta cu ușurință la orice. Alege opereche de blugi skinny,boyfriend sau clasici. Preferi untop mulat, tricou lejer, sau, poate,o cămașă sau un pulover? Totuldepinde de vreme și starea ta despirit! Când vremea esteschimbătoare, alege un tricoumulat și o cămașă de flanel legatăîn talie. Un lucru este sigur -topurile interesante și toatetipurile de pantaloni vor merge deminune la acești pantofi.
  • Jeggins – pantaloni elastici, carenu se deosebesc vizual de blugiiclasici, dar care te surprindmulțumită confortului oferit. Ei auadesea buzunare standard și unaspect care se poate asorta laorice. În compania pantofilor AirForce, ei vor câștiga un caracterurban inedit.
  • Pantalonii scurți sunt perfecțipentru zilele mai călduroase.Crezi că pantofii cu o construcțieînaltă nu merg cu pantaloniiscurți? Din contră! Poți combinacu succes aceste pieseatemporale din garderoba ta.Dacă îți place să ieși în evidență șisă surprinzi, combină-i cu opereche de șosete colorate!Asortează la această ținută unpulover sau o jachetă desupradimensională, o haină delână lungă și o geantă decumpărături. Vei avea un aspecturban inedit!
  • Pantaloni largi din material textil,blugi boyfriend sau mom style, opereche de Nike Air Force și ogeacă de piele clasică. Acestaspect va reflecta pe deplincaracterul tău.
  • Asortarea acestor pantofi la orochie tricotată va echilibraperfect aspectul masiv, sport allegendarilor Air Force High. Oastfel de ținută va funcționa deminune în situații în care vrei săarăți bine într-o rochie, dar și săte bucuri de confort. Pantofiisport îți vor asigura confortulchiar și în timpul unei zile lungi șiactive petrecute în oraș.
  • Asortează o fustă de blugi saupiele la încălțămintea înaltă NikeAir Force și un tricou lejer cunumele echipei tale preferate.Această stilizare este idealăpentru zilelele mai călduroase. Înloc de un tricou, alege o cămașăelegantă și geantă frumoasă -acest aspect smart-casual cusiguranță te va încânta. Vrei să teîmbraci frumos și toamna?Asortează la acești pantofi ohaină călduroasă și bucură-te deun stil excelent!

Ținute pentru bărbați cu Air ForceHigh

Te întrebi cum să porți o perecheînaltă de pantofi Nike Air Forcepentru bărbați? Dacă prețuieștilibertatea de mișcare, nu legaacești pantofi până la capăt șibucură-te de un aspect dinamic.Te întrebi la ce poți asortaemblematicul model Nike AF1astfel încât să arate bine și să teși simți bine? Iată câteva idei.

  • Alege o pereche de pantalonilargi dintr-un material interesant.Te vei simți confortabil și vei arătaelegant. La astfel de pantaloni cuun model de denim sau camo,alege un tricou universal și ojachetă sport, o jachetă de blugisau o haină lungă de lână și unaspect urban la modă estegarantat.
  • Preferi pantalonii mai potriviți?Combină-i cu o curea clasică șisimplă, din piele și o cămașăcasual. La această ținută sepotrivește un sacou semi-elegant.Eleganța sport este mereu lamodă!
  • Pantalonii care au o talie elasticăla nivelul șoldurilor și în jurulgleznei îți vor permite să te bucuride și mai multă libertate. Fabricațidin material textil sau denim, eiarată grozav in companiapantofilor sport și cămășilorsemi-elegante, sau la un tricouclasic. Poți purta această ținută lao pereche de adidași înalți? De cenu! Alege legendarul model NikeAir Force și bucură-te deconfortul în orice situație.
  • Deseori alegi pantaloni scurți întimpul lunilor călduroase de vară?Combină-i cu o pereche depantofi stil urban cu profil înalt,precum Nike AF1. Tricoul alb și oborsetă completează întreagaținută. Confortul, stilul de top șicea mai bună calitate merg mereumână în mână.

Sperăm că ideile de mai sus te-auinspirat să îți creezi ținutapreferată cu o pereche de pantofiNike Air Force. Tu ești cel caredecide! Te poți bucura de confortcu acești pantofi, iar, cu ajutorulrestului ținutei, îți vei puteaexprima pe deplin caracterul.Îndrăznește și fii tu însuți în oraș!