11.01.2019 | Vei citi în 11 min

La ce se potrivesc pantofii Reebok Classic Leather pentru femei?

Pantofii sport nu sunt doar un element obligatoriu pentru banda de alergare, sala de sport sau o oră de fitness. Ei reprezintă, de asemenea, un stil de viață care le unește pe fanele modei urbane, modele, trandsetterițe, bloggerițe, vedetele de pe instagram și fashioniste. În ciuda faptului că dispoziția zilnică a fiecăruia dintre noi este foarte diferită, un lucru rămâne neschimbat – iubirea pentru confort și un stil universal. Acesta este motivul pentru care pantofii sport câștigă inimile tuturor și sunt întâlniți nu numai în fiecare oraș, ci și pe podiumurile din întreaga lume. Reebok Classic Leather este tipul de pantof pe care toată lumea îl iubește – indiferent de sex și vârstă. Simplitatea, minimalismul și stilul clasic atemporal sunt calitățile care fac din emblematicii Reebok Classic Leather complementul perfect pentru ținutele sport casual.

Streetwear clasic în ediția pentru femei

Cel mai recunoscut model de la Reebok este, fără îndoială, Reebok Classic Leather, creat în anii ’80. Creat cu gândul la jogging, el s-a regăsit perfect în ținutele de zi cu zi, fără a se da bătuți în fața pantofilor sport clasici sau a tocurilor înalte. Gama bogată de culori și combinația cu elemente din piele întoarsă se va potrivi cu ușurință în orice garderobă de vară. Pe de altă parte, exteriorul clasic, din piele, se potrivește perfect toamna, când nu dorești să fii surprins de ploaie și frig.

Vezi Reebok Classic Leather dama

Croi dinamic

Ceea ce distinge definitiv această colecție de celelalte este materialul din care este fabricată. Pantofii Classic Leather au ca semn distinctiv exteriorul moale din piele, datorită căruia acești pantofi sunt ușor de întreținut și de îngrijit. În această privință, modelul respectiv cu siguranță câștigă în fața concurenței. Reebok CL LTHR în varianta originală este disponibil în varianta complet pe alb sau neagru, care, la fel ca și pe vremuri, face valuri în lumea modei urbane. În ciuda faptului că în prezent putem alege diferite variante de culori, combinații de materiale și detalii remarcabile, liderii sunt tot pantofii Reebok CL Leather pe alb.

Croi simplu, siluetă dinamică și minimalism – aceste caracteristici fac ca orice femeie să arate perfect în pantofii CL Leather. Forma bine concepută îți va permite să asortezi acești pantofi sport la fiecare siluetă și mulțumită lor te vei bucura de confort uimitor în fiecare zi.

Confort sport

Ceea ce ne impresionează la modelul Classic Leather nu este doar designul minunat care îți va permite să compui multe ținute la modă, ci și confortul incredibil. Folosind cele mai bune materiale, pantofii tăi sport preferați nu sunt numai rezistenți, dar, de asemenea, surprinzător de moi, astfel încât ei se potrivesc perfect la forma piciorului și garantează libertatea optimă de mișcare. Limba și căptușeala pufoasă te vor face să te simți ca și când picioarele tale ar fi înfășurate într-un norișor. În plus, talpa extrem de ușoară din spumă EVA asigură amortizarea corespunzătoare și stratul de cauciuc garantează aderența pe diverse suprafețe urbane. Datorită manoperei atente și utilizării materialelor de cea mai bună calitate, folosirea zilnică a acestor pantofi este o adevărată plăcere.

Pantofi sport Reebok albi

Moda pentru pantofii sport albi a stăpânit jungla urbană, mai ales în timpul verii, deoarece pantofii lifestyle de această culoare au cucerit străzile orașelor mari și mici. Ei se potrivesc la orice – de la blugi clasici și pantaloni scurti la rochii de vară. Îi poți asorta la o rochie mai elegantă, o jachetă frumoasă sau un tricou universal. Cu toate acestea…te întrebi la ce să porți pantofii Reebok Classic Leather albi? Iată câteva idei.

Vezi Reebok Classic Leather albi

Un clasic sport

În fiecare zi alegi soluții clasice, dar îți lipsește confortul desprins direct de pe stadioanele sport? În cazul în care ținuturile tale de zi cu zi sunt prea monotematice și dorești să le dai un aspect la modă, alege o pereche de pantofi sport Reebok Classic LTHR și crează o ținută confortabilă și foarte la modă.

Un croi simplu, siluetă dinamică și minimalism – aceste caracteristici fac ca orice femeie să arate perfect în pantofii CL Leather. Forma bine concepută îți va permite să asortezi acești pantofi sport la orice siluetă, iar tu te vei putea bucura de confort uimitor în fiecare zi.

Bine, știi deja că sneakers Reebok damă pot fi asortați la orice, dar tot simți că ceva lipsește? Mai jos vei găsi câteva sugestii pentru ținute simple și frumoase pe care poți să le porți la orice ocazie.

Aspect feminin

Iubești moda și alegi în fiecare zi tot felul de rochii sau fuste? Sau poate dorești să ai un aspect mai feminin doar din când în când, dar tocurile sunt mereu excluse? Alege o rochie stil tricou, din material textil sau jeans, cu pliuri, buzunare sau dreaptă. Pastel, neagră sau altă culoare, potrivită cu tenul tău. În plus, adaugă o gentuță din piele mică sau o geantă mai mare, stil shopper și o curea îngustă în talie, care te va subția. Încalță-te într-o pereche de Reebok Classic Leather neagri sau albi, care va da un plus de energie aspectului elegant, perfect în concordanță cu ultimele tendințe streetwear. Mulțumită acestor pantofi, te vei putea bucura de confort de-a lungul întregii zile!

Jeanși atemporali

Îți place să porți pantaloni? Ai cel puțin o pereche de blugi într-o culoare clasică, deschiși, cu rupturi și găuri sau negri în dulapul tău? Îți plac atât blugii skinny, cei cu un croi simplu, dar și cei tip boyfriend? Poți asorta la ei un top scurt, un tricou universal, dar și o cămașă spaniolă, o bluză casual sau tot felul de pulovere, jachete și cardigane. Și în picioare? Perechea de pantofi sport care se potrivește perfect în jungla urbană Reebok Classic Leather!

Pantaloni cu un croi diferit

În afară de clasicii blugi, în oraș vei vedea adesea pantaloni capri, adică o versiune de pantaloni ce inspiră eleganță urbană, cu un croi drept, deasupra gleznei. Sau poate te încântă pantalonii tip culottes, cu croiul lor larg? Crezi că doar fashionistele pot purta un astfel de model? Greșit! Îndrăznește și tu, asortează la acești pantaloni cămașa preferată sau tricoul dintr-o singură culoare și combină-i cu o pereche de pantofi sport într-o versiune elegantă Reebok Classic LTHR.

Fustă plisată sau un costum lejer

Crezi că fusta plisată se potrivește cel mai bine cu tocurile clasice, iar costumul lejer de vară cu o pereche de balerini universale? Think outside the box! Poți da caracter ținutei tale combinând stilul feminin cu un pic de nonșalanță sport cu ajutorul unei pereche de pantofi sport LTHR CL albi.

Pentru o notă rock

Sufletul tău iubește sunetele puternice, iar gecile de piele și buzele conturate sunt un adevărat must-have pentru tine? Dacă îți plac ținutele mai edgy, dar îți este frică să porți pantofi albi, este timpul să îți schimbi atitudinea! Alege o pereche de pantofi albi dinamici, care echilibrează perfect ținutele rock. Îți place aspectul all black? Dă-i o notă contrastă cu o pereche de pantofi de piele albi!

Pantaloni până la gleznă, un pulover negru lejer, o geacă de piele neagră și…o pereche de pantofi sport contrastanți albi? De ce nu! Încearcă și tu!

O rochie girly pastel, machiaj mai puternic, buze roșii, o geacă de piele neagră și, în loc de tocuri înalte, pantofi sport? Confort, extravaganță și un aspect la modă!

Perfecți pentru toamnă

Crezi că emblematicii pantofi pentru femei Reebok CL LTHR pot fi purtați doar primăvara și vara? Ți-e teamă că nu vor funcționa bine toamna? Greșit! Suprafața din piele garantează că îi vei putea curăța cu ușurință chiar și pe noroi și ploaie, iar talpa înaltă și partea superioară rezistentă te protejează de umezeală. În acest caz, la ce să-i porți astfel încât să arăți bine, dar și să te simți de milioane în timpul temperaturilor scăzute?

Jeanși boyfriend și…lână

Atunci când temperatura nu te impresionează, alege un stil lejer – o pereche de blugi boyfriend și un top mai călduros. Un pulover de lână, o cardigan mai gros, tricotat sau poate o haină de lână până la genunchi? În plus, o geantă mare de cumpărături și, desigur, o pereche de pantofi CL LTHR! Combinația subtilă de culori dintre jeanșii deschiși la culoare și o haină sau un pulover gri sau bej se va potrivi atât cu pantofii albi cât și cu cei negri și te vei putea bucura de un aspect la modă, dar și de confort și căldură în timpul zilelor ploioase.

Pardesiu stil milităresc

Părea că pardesiurile stil milităresc au trecut în obscuritate, dar astăzi ne putem bucura din nou de funcționalitatea lor. Bej, gri, sau poate somon – o haină de acest tip cu curea în talie poate fi combinată cu un aspect sport. O cămașă elegantă, pantaloni negri și…adidași albi? Un “da” răspicat!

Oversized

Eviți tricourile mulate și preferi să te simți în largul tău zi de zi? Alege o pereche de pantaloni, o bluză de dimensiuni mari (poate împrumutată din dulapul iubitului), o haină într-o nuanță la modă și o pereche de pantofi din piele Reebok Classic Leather. Și în acest fel te vei putea bucura de un aspect trendy, young-casual și, mai presus de toate, confortabil.

Mommy style

Blugi mommy sunt pe placul tău? Combină-i cu un pulover muștar, lejer și lung, o haină gri și o pereche de pantofi CL LTHR. Rapid, nonșalant și, în același timp, elegant. Te încumeți?

SSilueta sport a pantofilor urbani nu numai că dă o notă distinctivă stilului clasic, dar îți garantează, de asemenea, confort în timpul unei zile active. În plus, în astfel de pantofi te vei putea mișca repede prin oraș!

O doză de culoare

Te-ai saturat de pantofii Reebok Classic LTHR monocromi? Îți place să ieși în evidență și nu te atrage atât de mult ce anume poartă alții? Pe de o parte vrei să fii în pas cu timpurile, dar pe de altă parte îți place să dai un pic de caracter ținutelor tale? Alege o variantă color interesantă a acestor pantofi old-school!

Dark side of shoes

Pantofii Reebok de piele negri sunt la fel de cunoscuți ca versiunea lor albă, dar puțin mai neobișnuiți. Poți purta versiunea all black pe tot parcursul anului. Asortată la ce?

Aspectul standard va fi compuns dintr-o pereche de blugi clasici și un pulover supradimensional în culoarea preferată. Un aspect sigur, clasic și standard care mereu arată bine./p>

Pantofii sport negri vor arăta, de asemenea, grozav la o rochie tricotată de toamnă și o geacă de piele neagră atemporală.

Sweet pastels

Nici pantofii sport clasici negri, nici cei albi nu te încântă? Alege o versiune delicată. Gri, roz pulbere, verde puternic, albastru ca cerul sau mentă? Arată frumos, dar…la ce să-i porți?

Dacă dorești să dai o notă distinctivă stilului clasic, nuanțele pastel se vor potrivi de minune la o rochie mulată, o haină în carouri și o geantă de piele.

Îți plac stilurile universale?Asortează o pereche de pantaloni negri cu bluza albă favorită și o pereche de pantofi LTHR CL pastel – ținuta ideală pentru lucru și întâlniri de seară!

Mixed it!

Pantofii într-o singură culoare te plictisesc? Îți plac combinațiile de culori interesante, așa că te simți mai încrezătoare în ținute colorate? Alege o pereche de pantofi Reebok Classic LTHR în două culori. Ce combinații de culori poți alege? Combinația universală va fi alb și negru, dar poți alege și nuanțe de roz, mentă, sau galben delicat în combinație cu gri. Ce zici de asta?

O jachetă sport mai lungă, un tricou uniform și pantaloni negri clasici – această ținută smart-casual va fi perfectă în compania unor pantofi Reebok Classic Leather colorați.

Un lucru este sigur – depinde de tine la ce alegi să porți pantofii Reebok Classic, cel mai important lucru fiind să te simți excepțional în combinația aleasă. Nu-ți fie teamă să combini diferite stiluri și culori și să te joci cu moda. Pantofii sport clasici se potrivesc perfect la un aspect sport de zi cu zi, dar și la blugi sau rochii ușoare și pantaloni eleganți. Alege o pereche de Reebok Classic Leather și bucură-te de modă!