14.05.2019 | Vei citi în 7 min

New Balance 574 – cum se înșiretează iconicul model streetwear?

Sneakerșii la modă New Balance se află în fruntea stilului streetwear. Îi întâlnești zi de zi și în orice loc. Se poate spune că se află pe podium împreună cu celebrul Swoosh de la Nike și cele trei benzi caracteristice brandului adidas. Și totuși cum să ieși în evidență purtând același model în aceleași culori și de la aceeași marcă? Cum să legi șireturile la încălțămintea New Balance 574 ca să arate deosebit, dar să fie și confortabilă? Ține cont de faptul că piciorul are nevoie de o stabilitate corespunzătoare și suport în fiecare zi indiferent de cât de mult timp ai de străbătut orașul. Poți obține confortul mult dorit datorită încălțămintei, iar modul corespunzător de înșiretare îți garantează confort la cel mai înalt nivel. Așadar în ce constă acesta în cazul încălțămintei NB 574? Noi te putem ajuta!

Echilibrul în oraș

Îi vezi peste tot – în mijlocul de transport în comun, la cursurile de la facultate, în magazin, la întalnirile din oraș sau cu familia. Toată lumea îi preferă – iubitorii celor mai noi trenduri, bărbații care apreciază confortul la cel mai înalt nivel și tinerii care abia încep să își contureze propriul stil. În ce constă fenomenul sneakerșilor de oraș New Balance 574? În primul rând sunt extrem de confortabili, asigură amortizare la fiecare pas și aderență, datorită căreia poți să te deplasezi în voie pe străzile din oraș, chiar și dacă cineva din greșeală a vărsat o băutură pe o podea alunecoasă. În al doilea rând, au un aspect foarte plăcut, se potrivesc la orice și, indiferent de circumstanțe, se mențin într-o coloristică modernă, iar construcția lor dinamică te ajută să-ți atingi obiectivele. Tocmai datorită lor poți să-ți menții echilibrul în oraș – atât în ceea ce privește lejeritatea, cât și îmbinarea confortului cu designul urban. Din moment ce îți dorești să ieși în evidență și îți plac foarte mult cele mai noi propuneri de pantofii sport NB – apare întrebarea: Ce încălțăminte să alegi? Cum să jonglezi cu șireturile astfel încât să te diferențiezi de restul lumii, care poartă un outfit asemănător? Inspiră-te!

Cum se înșiretează sneakerșii? Mizează pe lejeritate

Sistemul clasic de înșiretare îți cauzează senzația de disconfort și pur și simplu simți cum pantoful îți apasă degetele? Încearcă să-ți înşiretezi încălțămintea în așa fel încât să nu te intersectezi în mod inutil cu șireturile de la mijlocul limbii. Cum se face asta? Mai întâi trage șiretul prin orificiile mai mici și intersectează-le. În cazul următoarelor orificii să nu tragi șireturile pe partea opusă, ci prin al treilea orificiu din același rând – o dată în partea de sus și o dată în partea de jos, după aceea trage șiretul prin orificiul situat pe partea opusă a limbii și apoi intersectează-l încă o dată. Astfel nu vei pune presiune pe oase, iar bolta piciorului nu va fi aplatizată.

Pe de altă parte, în cazul în care piciorul are degetele distanțate, merită încercată o altă cale care să permită picioarelor să se simtă confortabil în interiorul încălțămintei. Este suficient să treci șiretul prin orificiile de pe ambele părți ale limbii și apoi de două ori pe aceeași parte a pantofului, pe care se află. În acest fel, șireturile vor fi deja la jumătatea distanței față de limbă, astfel încât poți continua să le legi în modul clasic încrucișat, fără să simți senzația de apăsare pe degete.

Pantofii tăi sunt prea largi și în ciuda mărimii corespunzătoare simți că picioarele îți alunecă în interior? Leagă-le în modul clasic încrucișat și apoi de la penultimul orificiu până la ultimul înșiretează pe aceeași parte a pantofului, iar restul în diagonală sub stratul superior al nodului făcut. Astfel, în ultima etapă, obții ca rezultat modul de înșiretare specific alergătorilor, care îți ține ferm călcâiul.

În cazul în care ai piciorul prea lat, iar sneakerșii NB 574 se dovedesc a fi prea strânși, noi îți oferim soluția, care te poate ajuta să te bucuri de ei în fiecare zi. Leagă șireturile în paralel, astfel încât modul de îmbinare a celor două părți să nu fie prea complicat, iar liniile dintre orificiile de pe ambele părți să fie drepte. Astfel șiretul poate fi mutat la exterior, trecându-l prin orificiu de-a lungul marginii. Partea superioară a pantofului sport va fi mai lejeră, iar tu te vei putea bucura de libertatea de mișcare.

Problemă… descâlcită! Ieși în evidență!

Indiferent că e vorba de sneakerși pentru oraș sau pentru activități fizice poți încerca sistemul de înșiretare, care ți se pare cel mai convenabil. Dacă ești în căutare de inspirație pentru a sparge monotonia clasicului sistem de înșiretare încrucișat și astfel să conferi caracter ținutelor tale streetwear, noi te putem ajuta!

Două încrucișări vizibile. Adică un mod de înșiretare pentru cei încrezători în forțele proprii și care apreciază soluțiile minimaliste, vrând totodată să își reînnoiască aspectul încălțămintei sport. E suficient să introduci șiretul pe verso și apoi să le legi în modul clasic încrucișat. Următorul pas este să muți șiretul din partea de jos, de-a lungul marginii și apoi din nou în partea de sus în mod încrucișat. Astfel te poți bucura de un nou aspect al încălțămintei tale NB 574.

O înșiretare clasică la exterior cu un strop de nebunie. Îți place clasicul, dar în același timp ți-ai dori printr-un mod simplu să-l redefinești? Poți face asta prin înșiretare. Fă la fel ca până acum – introdu șiretul în partea de sus. Apoi, leagă-le în mod încrucișat în partea de jos, iar după aceea continuă în același mod, dar de sus. O mică modificare poate avea un efect uriaș.

Tehnica de legare a șireturilor tip fundă. E o metodă convenabilă, atunci când nu ai timp să acorzi prea multă atenție felului în care îți înșiretezi încălțămintea, ci pur si simplu te încalți și ieși repede din casă. Ai grijă doar ca nodul să nu fie prea strâns pentru a evita ca pantofii sport preferați să se transforme într-o problemă. Pe de altă parte, nu pot fi nici largi, ca nu cumva piciorul să-ți alunece în interior. Este în regulă să legi șireturile în mod clasic, însă cu diferența să pornești de cealaltă parte, iar pentru legarea fundei, șireturile trebuie să treacă prin orificiile din dreptul degetelor.

Ai o mulțime de posibilități!

Există multe feluri de înșiretare în cazul pantofilor sport New Balance 574 și doar de tine depinde dacă alegi în funcție de forma piciorului, a stării de spirit, a confortului sau pentru a crea un look aparte. Indiferent de ce modalitate alegi – ține minte să nu legi șireturile prea strâns ca sa eviți senzația de disconfort și pentru ca pantofii sport să-și păstreze forma iniţială. Pe de altă parte, când legi șireturile să ai în vedere faptul să nu fie prea largi.

De ce? Probabil nu vrei să-ți alunece piciorul în interior când alergi după autobuz sau tramvai sau să-ți rămână pantoful pe trecere când brusc se face roșu la semafor. Un lucru e sigur – schimbările mici aduse sistemului obișnuit de înșiretare adaugă caracter pantofilor sport New Balance 574, iar ție îți asigură un look deosebit. În ce fel alegi să îi înșiretezi?

Cumpărați New Balance 574 pentru femei

Cumpărați New Balance 574 pentru bărbați