23.01.2024 | Vei citi în 4 min

Streetwear inseamna fashion. Un must have pentru anul 2024. Paiete

Ce au in comun David Bowie, rochiile de gala vazute pe covorul rosu si moda streetwear din aceasta iarna? Desi la prima vedere pare a fi un joc de „gaseste piesa gresita”, paietele cuceresc orasul. Scoase din sertarul cu eticheta „very serious eveningwear„, astazi le vedem dintr-un unghi diferit. Surprinzator, nu complet serios si un pic provocator. Vrei sa joci cu un vibe urban glamour? E timpul sa stralucesti. Serios.

Streetwear jest fashion. Must have na 2024. Cz. 2: Cekiny

Sacou: glam up your outfit

O rochie lunga si mulata, in stilul ducesei Kate? Nu astazi. De data aceasta mizam pe paiete in varianta oversize. Cel mai bine purtate ca parte a unor tinute stratificate. Sacoul lejer si stralucitor ar arata bineinteles excelent chiar si cu cel mai simplu trening, dar merita sa faci un pas mai departe: in loc de un singur steatment piece, opteaza pentru o tinuta alcatuita in intregime din steatment pieces.  Sneakers cu talpa bold, de exemplu Converse Chuck Taylor All Star Criuse. Pantalonii marca adidas cu benzile contrastante. Camasa cu un imprimeu viu. Nu este timpul pentru „less is more”. Efectul este sporit si mai mult de combinatia de culori puternice: rosul sau rozul, care domina moda. Trebuie sa fie indraznet, fara compromisuri si, bineinteles, in plina stralucire. Rise and shine!

Fusta: spark of excitement

Fusta iarna? Spunem „da” cu toata responsabilitatea. Mai ales ca avem la indemana colanti si jambiere. Un model lejer, cu paiete brodate, in nuanta neutra, cum ar fi bej, roz pudra sau gri, se poate dovedi surprinzator de universal. Acesta va adauga o nota de farmec unei bluze longsleeve negre, va diminua seriozitatea unui sacou de culoare inchisa si are un rol deosebit atunci cand este purtat sub un palton calduros de lana: efectul de contrast al texturilor este prea bun pentru a renunta la el. Outfitul nostru preferat? Fusta in nuanta de alb, purtata cu o bluza clasica de culoare asortata, cum ar fi Adicolor Neuclassics Sweat. Paietele nu trebuie deloc sa fure tot show-ul! Vezi cat de bine arata cu accesorii vii, precum bijuterii masive din aur, gulere mari, sneakers in stil Y2K. Este posibil sa doresti sa le porti in fiecare zi. De fapt, acest lucru este aproape sigur.

Pantaloni: your bright glitter

Febra de sambata seara la o discoteca din anii ’70? Nu neaparat. Pantalonii cu paiete sunt gata sa apara intr-un nou context. Cu cat mai putin evident, cu atat mai bine. Vrei sa vezi? Poarta-i cu incaltamintea deosebita. Probabil ca te tenteaza sneakersii cu platforma (stim foarte bine, e greu sa traiesti fara ei), ghetele  inspirate din stilul workwear (si fara ele) si noile versiuni ale tenisilor marca Converse (same here). Cu toate acestea, slapii de la Birkenstock au castigat provocarea „surprinde-ma” la noi. Nu neaparat in timpul ninsorilor (ii apreciem prea mult), dar cu siguranta in timpul evenimentului in interior si in zilele de primavara asteptate cu nerabdare. Modelul minimalist Birkenstock Boston arata excelent in combinatie cu sosete calduroase din lana – o tinuta care este atat glamour, cat si comfy friendly este o alegere ideala. Celelalte elemente ale outfitului trebuie sa fie alese pentru a se potrivi cu nuanta vedetei serii, reprezentata, bineinteles, de paiete. Te tenteaza pantalonii in nuanta de vin rosu, cupru sau ciocolata? Completeaza aceasta combinatie de culori cu alte tonuri calde si, in plus, alege negru, gri sau bej rece. Hanoracul „I DECIDE” din colectia noastra limitata S.NOW JOB asteapta deja o astfel de ocazie. Te trezesti intr-o zi intunecata si vrei sa faci lumea din jurul tau sa danseze? Pantalonii cu paiete au aceasta putere. Acest fapt este confirmat.

Ai deja destule paiete si te intrebi: „Ce acum?”. Cauta raspunsul la Sizeer. Iti punem la dispozitie imbracaminte, incaltaminte si accesorii cu ajutorul carora sa redefinesti categoria glamour. Acesta este momentul tau sa stralucesti. In orice sens.