30.10.2019 | Vei citi în 5 min

Timberland Premium 6 – cea mai bună alegere în lunile friguroase

Încălțămintea iconică de culoare galbenă marca Timberland reprezintă astăzi unul dintre modelele cel mai des contrafăcute din lume. Designul solid al încălțămintei, creat în anii 70, a avut ca sursă de inspirație oamenii muncitori și a ajuns să fie apreciat de generații întregi. Este posibil să fie vorba doar despre look-ul mereu de actualitate? Nu încape nicio îndoială: modelul Premium 6 este impecabil – gândit și perfecționat până în cele mai mici detalii, dar asta nu e tot! Oricine care a purtat măcar o dată acest model legendar poate confirma că este cea mai bună încălțăminte pentru lunile friguroase. Aceste ghete sunt confortabile, impermeabile și potrivite în orice condiții atmosferice. Ești curios să afli de ce celebra încălțăminte Timberland este atât de rezistentă și face față cu succes anotimpului friguros? Noi îți putem oferi răspunsul.

Senzația de moale, căldură și amortizare

Nu este nicio noutate faptul că important nu este doar aspectul extern. Pielea de calitate e una, iar mediul din interior este alta. Interiorul oferit de modelul Premium 6 cu siguranță va crea un mediu corespunzător pentru picioarele tale. Căptușeala textilă a fost realizată cu ajutorul tehnologiei avansate de izolare PrimaLoft. Acest material sintetic revoluționar se inspiră din puful natural. Este realizat dintr-o structură de fibre și micro-tuburi care captează aerul în interior: datorită acestui lucru oferă o protecție eficientă împotriva condiţiilor meteorologice adverse. Nu absorb, de exemplu, apa, care, datorită structurii speciale a materialului, nu pătrunde în profunzime. Cu toate acestea, în primul rând îți asigură protecție pielea impermeabilă. Dar… just in case. Siguranța și rezistența sunt specialitatea brandului Timberland. Și apropo – știai că stabilitatea la fiecare pas nu se datorează numai tălpii groase din cauciuc? Între aceasta și branțul moale al versiunilor Premium 6 designerii au avut grijă să facă loc pentru tehnologia Anti-Fatigue, care absoarbe șocurile rezultate în urma impactului dintre picior și sol. Revenind la talpă: este unul dintre elementele care asigură lejeritate în mers, fiind totodată o dovadă a calității oferite de legendarul model.

Este confecționată din cauciuc gros, care garantează atât o amortizare bună, cât și o aderență excelentă la sol. Oricum, totul a început de la ea. Mai exact de la metoda inovatoare de îmbinare a tălpii cu partea superioară, asupra căreia fondatorul însuși, Nathan Swartz, a lucrat mai mulți ani la rând. Cunoștințele acumulate au fost transmise fiilor săi, iar când tehnologia a fost dezvoltată cu succes, modelul „Timberlander” a ajuns să fie prezentat întregii Americi. Astăzi este cunoscut sub denumirea Premium 6 și este purtat cu mândrie de toți fanii designului deosebit din întreaga lume. Tocmai datorită acestei soluții, poți avea siguranța că nicio picătură de apă nu va pătrunde în încălțămintea ta – cu toate că este confecționată din piele naturală moale.

Outfit-ul masculin

Hey there! Streetwear-ul te caracterizează? Atunci cu siguranță ai în colecția ta cel puțin o pereche de ghete Timberland. Bocancii de acest gen sunt potriviți în sezonul toamnă-iarnă, fiind ușor de asortat cu ținutele în stil urban. Acest lucru e știut de toate vedetele: Pharrell Williams, Kanye West sau Jay Z. Vezi cum îi poartă și inspiră-te! Asortează încălțămintea cu blugi lejeri, blugi cu găuri sau pantaloni suflecaţi. Poți purta ghetele cu șireturile legate sau dezlegate în funcție de preferințe și în combinație cu pantaloni largi. Într-o variantă mai îndrăzneață: asortează încălțăminte Premium 6 cu pantaloni de trening, cum fac unii rapperi. În partea de sus poartă ce-ți place cel mai mult: un hanorac lejer, o geacă de blugi sau o jachetă old school tip baseball. Încearcă și combinația cu o cămașă de blugi, una de flanel în carouri sau cu o geacă din piele. Sau– în stilul Kanye West – cu un palton de lână. Un outfit cu clasă! Însă, încălțămintea clasică Timberland este potrivită și pentru celelalte sezoane, nu doar pentru cel de iarnă. O poți asorta cu un tricou și o șapcă fullcap în zilele călduroase. Adevărul este că totul depinde de imaginația ta și de stilul care te atrage. Încălțămintea Premium 6 îți scoate outfit-ul în evidență și îți reînnoiește stilul.

Mai ai vreo îndoială cu privire la faptul că Timberland Premium 6 este unul dintre cele mai rezistente modele care s-au creat vreodată? Nu e cazul. Când vorbim despre acest model nimic nu este întâmplător. Cu toate că încălțămintea a fost creată după modelul original, ea a fost îmbunătățită de-a lungul anilor. Acest model nu te va dezamăgi niciodată indiferent de anotimp. Încă nu ai o pereche? Știi ce ai de făcut. Vizitează-ne pe sizeer.ro sau vino într-unul din showroom-urile Sizeer și echipează-te cu încălțămintea iconică Timberland. Cucerește orașul cu pantofii deveniți legendă!