15.02.2022 | Vei citi în 4 min

Cum deosebești încălțămintea marca Timberland de fake-uri?

Galben Timberland Premium 6

Timberland este unul dintre cele mai populare și respectate branduri din lume. Încălțămintea Timberland bărbați, femei și copii iese în evidență prin rezistența excelentă și cea mai înaltă calitate. Din păcate, produsele brandurilor cunoscute sunt foarte des contrafăcute. Articolele fake pot să semene vizual cu cele originale, dar nici măcar nu se apropie de ele în ceea ce privește calitatea lor. Din fericire, există mai multe modalități de a evita cumpărarea unui model contrafăcut. Cum deosebești încălțămintea marca Timberland de fake-uri?

Negru Timberland Premium 6

Producător de încredere

Prima regulă – cumpără numai de pe site-urile dovedite. Nu merită să riști să achiziționezi încălțămintea Timberland din magazinele online necunoscute, care nu au recenzii. Vigilența ta ar trebui să fie trezită de o fotografie de proastă calitate a produsului. De asemenea, merită să verifici dacă poza nu a fost descărcată de pe internet. Acordă atenție timpului de livrare. Câteva săptămâni de așteptare înseamnă, din păcate, că modelul care va ajunge la tine nu va fi originalul de la Timberland. Nu se poate nega faptul că prețul este la fel de important. Dacă magazinul oferă încălțăminte la un preț foarte mic, semnificativ diferit de cel al showroom-ului oficial Timberland, atunci cu siguranță ar trebui să renunți la achiziție. În acest caz, prețul prea mic pur și simplu nu este posibil – materialele excelente, tehnologiile inovatoare și atenția sporită la fiecare detaliu costă bani. Dacă ești în căutarea unui model excelent, la care visai de mult timp, atunci alege magazinul apreciat și cunoscut, cum ar fi Sizeer.

Timberland Killington Chukka bărbați

Calitatea înaltă a execuției

Ți-e frică de cumpărăturile online și de obicei alegi cumpărăturile în magazine fizice? De aceea uită-te cu atenție la încălțămintea marca Timberland pe care vrei să o cumperi. În primul rând, produsele brandului american ies în evidență prin calitatea înaltă a execuției. Materiale de proastă calitate, pete de lipici de pe talpă sau exterior, cusături strâmbe – toate acestea ar trebui să aprindă o lampă roșie în capul tău. Totul arată bine la prima vedere? Poate este modelul original, dar merită să fii sigur. Dacă observi zgârieturi, deformări sau pete, nu risca să-l cumperi. De asemenea, eticheta prost lipită sau inscripțiile ilizibile pot fi un semn că ai în mână un produs contrafăcut. Ghetesneakers Timberland sau sandalele marca Timberland nu ar trebui să aibă niciun dezavantaj.

Galben Timberland Killington Chukka

Logo-ul brandului

Unul dintre elementele încălțămintei marca Timberland care își dovedește originalitatea este logo-ul. Simbolul caracteristic al brandului sub formă de arbore se află pe părțile laterale, lângă călcâi. Este important ca lângă arborele să existe litera „R” – prescurtarea de la cuvântul „registered”, ceea ce înseamnă că marca a fost înregistrată la Oficiul de Brevete corespunzător. Logo-ul este presat sau brodat. Dacă vezi că acesta este aplicat într-un mod diferit, de exemplu sub formă de autocolant, atunci cu siguranță ai de-a face cu un produs contrafăcut. În plus, merită să citești codul produsului de pe cutie și să îl compari cu cel de pe site-ul oficial al producătorului. De asemenea, este o idee bună să verifici disponibilitatea versiunilor de culori, poate că nuanța care îți place atât de mult nu este oferită deloc de marca Timberland.

Nu uita că la Sizeer te așteaptă încălțămintea originală de la Timberland. La noi poți cumpăra fără frică!

Încălțăminte Timberland