17.03.2022 | Vei citi în 3 min

Cum să-ți alegi mărimea încălțămintei marca New Balance?

New Balance 725 culoare alb

Sneakers New Balance se bucură de o mare popularitate în rândul fanilor outfit-urilor urbane și lejere. Cu toate acestea, există o problemă atunci când vrei să faci cumpărăturile online? Nu știi ce mărime să alegi? Indiferent dacă ești în căutarea unei perechi de încălțăminte New Balance femei, bărbați sau copii – urmărește sfaturile noastre și găsește-ți modelul ideal!

AdidașI New Balance bărbați culoare portocaliu

Cum să alegi mărimea pantofilor sport New Balance pentru bărbați și femei?

În acest moment, îți vom spune secretul denumirilor cunoscute ale încălțămintei marca New Balance. Îți place un anumit model, dar atunci când citești detalii, se pare că nu există mărimi pentru bărbați? Sau poate te tentează anumita combinația de culori, dar din nou, acești pantofi sport nu sunt disponibili în variantă pentru femei? În acest caz, atunci când îți alegi încălțămintea New Balance potrivită, acordă atenție numelui acesteia, pentru că primele litere spun pentru cine a fost făcută:
ML – sneakerșii cu aceste litere la începutul numelui sunt destinați bărbaților,WL – aceștia au fost creați pentru femei,KL – pentru adolescenți,KV – pentru copii.

Vezi pantofi New Balance dama:

Cumperi online? Măsoară-ți piciorul și alege-ți mărimea încălțămintei marca New Balance

Dacă vrei să-ți alegi mărimea potrivită a pantofilor sport marca New Balance, atunci în primul rând trebuie să-ți măsori lungimea piciorului și apoi să compari rezultatul cu tabelul de mărimi pe care îl poți găsi în magazinul nostru online sau pe site-ul producătorului. Acest lucru te va ajuta să găsești numărul modelului după lungimea branțului. Cu toate acestea, pentru a face acest lucru, mai întâi trebuie să-ți măsori lungimea piciorului.

New Balance 327 bărbați culoare negru

1. Pregătește o foaie de hârtie, un pix și riglă.

2. Pune un picior pe mijlocul foii și trasează-i conturul cu pixul.

3. Repetă pasul 2 cu celălalt picior.

4. Marchează punctele extreme ale piciorului (de obicei, distanța de la călcâi la degetul mare) pe ambele foi.

5. Măsoară lungimea dintre punctele marcate mai sus pentru ambele picioare.

6. La măsura obținută adaugă 0,5 cm.

7. Suma obținută poate fi comparată cu tabelul de mărimi pentru încălțăminte marca New Balance.

Ce se întâmplă dacă pantofii sport nu se potrivesc?

Dacă în sfârșit ai primit coletul cu încălțămintea comandată, iar după ce ai probat-o se pare că este prea mică sau prea mare, la noi ai întotdeauna opțiunea de a schimba sau returna comanda în maxim 30 de zile. În astfel de situații, modelul tău de vis este încă la îndemâna ta. Nu uita că pentru comenzile de peste 250 RON livrarea este gratuită! Îți dorești mai mult? Descarcă și instalează SizeerApp pe telefon și apoi creează-ți un cont. Acumulează puncte și schimbă-le în vouchere. E atât de simplu!

Vezi pantofi New Balance bărbați: