23.11.2018 | Vei citi în 2 min

Cum să porți pantofii Lacoste?

lacoste straightset
lacoste bayliss
lacoste gazon

Moda promovată de brandul Lacoste se bucură de succes continuu în tendințe, in ciuda faptului ca, la început, aceasta a domnit în principal pe terenurile de tenis. Dacă dorești să te bucuri de un pantof sport minimalist, universal și cel mai important – fabricat perfect, cu siguranță vei aprecia oferta acestui brand. De piele, sub gleznă? Clasice, până la gleznă? Slip-on sau balerini cu talpă de sneakerși? Toate aceste modele sunt specialitatea brandului Lacoste. Indiferent de modelul pe care îl cauți în prezent, îl vei găsi cu siguranță în oferta acestui brand, în culoarea pe care o preferi. Tot ce ramâne este să te decizi la ce să-i porți!

Pantofi Lacoste clasici – nu numai pentru sport

Deoarece marca a fost concepută pe terenul de tenis, merită să te inspiri de acest stil atunci când compui ținute cu pantofi Lacoste. Nu există nici o îndoială că toate modelele de pantofi sport semnate cu bine-cunoscutul crocodil verde se vor potrivi perfect la orice tricou polo. Coerența stilistică a acestor două piese de îmbrăcăminte va face ca totul să arate natural și elegant. Alege o pereche de pantaloni frumoși sau o fustă pentru a completa un astfel de duo. În timpul verii, alegerea poate fi o fustă mini cu pliuri sau o pereche de pantaloni scurți până la genunchi. Toamna și iarna, pantofii Lacoste pot fi purtați la o pereche de chinos. De asemenea, nu uita să asortezi culorile!

Cum să porți balerini și pantofi slip-on Lacoste?

Marca Lacoste este specializată pe sneakers Lacoste clasici, cu șireturi, dar și pe alte modele. Pantofii slip-on-urile și balerinii creați de ei sunt opțiunea ideală pentru vară, dar și pentru călătoriile cu avionul sau autobuzul. Poți purta aceste tipuri de modele la fuste și rochii care vor crea un aspect feminin, romantic, cu o notă sport chic. Ei se vor potrivi ideal și la o pereche de blugi sau la rochie maxi vaporoasă, de vară.

Vezi pantofi Lacoste: