23.11.2018 | Vei citi în 8 min

NIKE AIR FORCE VS ADIDAS SUPERSTAR

Un aspect la modă, accesorii super și caracter individual – simți că aceste câteva cuvinte te descriu întocmai? Îți place să fii la modă și știi care sunt ultimele trenduri în moda urbană? Și, în plus, nu îți este frică de juxtapunerea elementelor de îmbrăcăminte aparent incompatibile, care, în realitate, arată extrem de bine împreună?Elementele la modă își găsesc un loc de onoare în colecția ta, dar, pe de altă parte, îți plac piesele atemporale? Dacă da, următorul articol este pentru tine!

Nike Air Force

REÎNTOARCEREA ÎN TRECUT

Moda se reîntoarce, și poți găsi pe străzi modele de pantofi și croiuri de îmbrăcăminte care au fost la modă cu câteva decenii în urmă. Observând fotografiile din tinerețe ale părinților, te simți inspirată să creezi seturi la modă cu acele elemente de îmbrăcăminte care sunt din nou la modă în ziua de azi? Îndrăznește să întorci toate capetele!

PANTOFII SPORT CUCERESC MODA URBANĂ

Ce este la modă astăzi? Denimul, tricourile moderne, broderiile, imprimeurile interesante și florile. Iar la această combinație se adaugă comfortul sport și un design minunat, atemporal. În ceea ce privește încălțămintea, pantofii sport sunt un must-have de necontestat. Cauți sneakers ideali? Excelent! Astfel de combinații reflectă cel mai bine ceea ce domnește în prezent nu numai pe podiumuri și pe rafturile magazinelor, ci și pe străzile orașului. Cel mai adesea poți întâlni modele unisex care arată minunat pe picioarele tuturor. Pantofii sport la modă, pe care să-i poți asorta la orice, sunt atât de universali încât orice fan are în colecția sa cel puțin o pereche. Pariază pe o legendă a modei urbane și bucură-te de un look incredibil!

SNEAKERȘI ALBI? DE CE NU!

Dacă încă nu ai cei mai moderni sneakerși în acest sezon, este timpul să schimbi acest lucru! Ce să alegi? Când te decizi, merită să te gândești la culoare. Pantofii sport sunt alegerea perfectă pentru perioada de primăvară-vară. Ei pot să reînvie seturile de vacanță și, în același timp, să se potrivească cu ultimele tendințe. Culoarea perfectă a sneakerșilor este albul. Pe de o parte, această culoare este atât de versatilă încât se va potrivi tuturor, indiferent de sex și vârstă, iar, pe pe de altă parte, aceasta va fi perfectă la orice ținută! Un look elegant și negru sau bleumarin clasic? Sparge monotonia cu o pereche de pantofi albi! O ținută sport? Pentru a o face mai accesibilă, completeaz-o cu o pereche de sneakerși albi. Mulțumită acestora, vei putea da o notă classy pantalonilor de trening și bluzei. Jeanși, materiale ușoare și aerisite, sau, poate, un aspect masculin?O pereche de sneakerși albi clasici se va potrivi la toate propunerile!

Vezi Nike Air Force albi

Vezi adidas Superstar albi

NIKE VS ADIDAS

Rivalitatea veșnică dintre cele mai renumite branduri!Ce marcă vei alege? Emblematicul Swoosh Nike, sau, poate, cele trei dungi adidas legendare? Ambele se bucură de o mulțime de clienți fideli. Atât un brand, cât și celălalt, determină tendințele din moda urbană prin producția de pantofi și îmbrăcăminte de designer. Ambii se pot lăuda cu modele emblematice de sneakerși, care au dominat piața modei urbane încă din anii ’70 și ’80. Compania americană Nike a fost înființată în 1964, iar marca germană adidas își are originile în 1942! Fiecare dintre ele a început ca producător de încălțăminte pentru sportivi – de aceea ele sunt asociate cu cea mai bună calitate și comfort inedit. Atât Nike, cât și adidas se mențin în top de ani de zile mulțumită durabilității, comfortului și designului nemaipomenit oferite în produsele lor. De când a apărut moda retro, ambele branduri s-au întors cu versiuni revigorate ale modelelor lor clasice.

DESCOPERĂ MODELE LEGENDARE

Modele legendare, atemporale și oldschool care încă se bucură de mare interes – Nike Air Force si adidas Superstar. Unul cu o tradiție de 36 de ani, celălalt cu una de aproape 50 de ani. Deși ambele modele au fost create pentru a facilita jocul profesioniștilor de renume mondial, ele au devenit în curând un element dorit de fanii ultimelor trenduri. Modelele emblematice ale brandurilor celebre sunt disponibile și pe alb, care este una dintre cele mai căutate culori. Ce să alegi? Pernuța de gaz din talpă, sau emblematicul Shell Toe?

NIKE AIR FORCE

Deci, modelul care a fost creat în ’82. Acesta ne încântă cu o siluetă simplă, clasică, otalpă ușor înălțată și cu o pernuță de aer care nu se vede la prima vedere, dar care este, cu toate acestea, foarte utilă în timpul activităților de zi cu zi. La ce ne ajută aceasta? Fiecare pas câștigă flexibilitate – sistemul Air Nike reduce greutatea pantofului, datorită căruia pașii devin automat mai ușori și nu vei avea nevoie de atât de multă energie pentru mișcare. Mai mult decât atât, vei avea garanția stabilității, deoarece sistemul Air absoarbe șocurile și îți protejează articulațiile și mușchii. Perforațiile folosite pe partea superioară a încălțămintei vor asigura o ventilație optimă chiar și în timpul unei zile fierbinți. Exteriorul realizat din piele de înaltă calitate va garanta durabilitatea îndelungată a sneakerșilor tăi preferați. Gulerul moale, căptușit, îți va înfășura comfortabil picioarele și va reduce posibilitatea bătăturilor. Nike AF1 este alegerea perfectă pentru cei care preferă soluții îndrăznețe și doresc să meargă cu îndrăzneală prin jungla urbană.

ADIDAS SUPERSTAR

Preferi modele clasice, mai delicate și simple? Poți paria pe adidas Superstar! Acești pantofi emblematici creați în 1969 au fost primiți cu brațele deschise – nu numai de către baschetbaliști, ci și de cei care preferă un look urban. Toată lumea i-a dorit, încă de la început. Acesta a fost primul produs de acest tip care a încântat întreaga lume cu forma sa originală, cu designul modern și elementele inedite. Talpa rezistentă, anti-alunecare, va avea grijă de tine pe orice suprafață. Modelul Superstar se remarcă cu siguranță din competiție prin elementul său cel mai recunoscut și anume scoica de cauciuc care protejează degetele. Inițial, acest model a fost creat pentru a proteja degetele în timpul jocurilor de baschet și a fost numit colocvial shell toe, sau shell shoes. Exteriorul omogen, imprimeurile interesante, culorile vii și, poate, o scoică într-o versiune nemaiîntâlnită? Care versiune a acestei legende urbane se va găsi în colecția ta?

SHELL TOE VS PERNUȚA DE GAZ

Ambele modele au fost create într-un timp similar, pe baza inspirației luate de pe terenul de baschet și au devenit amândouă dorite de fanii din întreaga lume cam în același timp. Astăzi, atât pantofii Nike Air Force 1 cât și legendarul adidas Superstar se bucură de o adevărată renaștere. Ne putem pune singuri cea mai dificilă întrebare – ce versiune să alegem? Propunerea un pic mai tânără și masivă, decorată cu un Swoosh pe panoul lateral, sau poate o versiune liniștită, cu o istorie mai lungă, decorată cu cele trei dungi emblematice? Indiferent de marca și modelul pe care îl alegi, poți fi sigur că aspectul tău de top va cuceri orașul. Air Force 1 și Superstar se vor potrivi la toate ținutele pentru femei și bărbați – îi poți purta la blugi tradiționali, o pereche de chinos, o rochie sau fustă. Dorești să-i oferi un cadou superb și util copilului tău? Poți paria pe Nike și adidas.

NIȘTE PANTOFI SPORT MEREU LA MODĂ

La modă acum câteva zeci de ani în urmă, ei încă se află în top și își încântă fanii din întreaga lume până în ziua de azi. Superstar și Air Force, acesta este tipul de pantofi sport care va fi mereu la modă. Clasicul va rămâne clasic, iar rădăcinile oldschool inspirate de pe terenul de baschet mereu vor fi apreciate. Norocoși sunt cei care au găsit în pod, în cutiile cu lucrurile părinților lor, primele ediții ale acestor pantofi. Cândva, poate și tu le vei face copiilor tăi o astfel de surpriză. Cine știe!

adidas Superstar