22.11.2018 | Vei citi în 3 min

De ce adidas Superstar?

Emblematicii Superstar sunt unul dintre cele mai populare proiecte din portofoliul mărcii adidas. Acest model a fost creat la sfârșitul anilor ’50 de către Adolf Dassler, care încă din 1924 a furnizat încălțăminte unor figuri remarcabile din lumea sportului. Inițial, modelul adidas Superstar a fost conceput pentru jucătorii de baschet, dar, de-a lungul anilor, acesta a câștigat simpatia iubitorilor de modă urbană și stil sport.

Pantofii care arată grozav

Dacă ești în căutarea uneia dintre cele mai importante propuneri din istoria industriei încălțămintei de până acum, modelul adidas Superstar va fi alegerea perfectă pentru a-ți completa ținutele de zi cu zi. Istoria modelului datează din 1969. adidas Superstar a avut și momente bune și rele în timpul carierei sale pe piață. Momentul mai rău este cu siguranță acela când popularii adidași au dispărut o perioadă de timp de pe rafturile magazinelor. După mulți ani, marca germană a decis să readucă acest model în prim plan și datorită acestui fapt adidas Superstar și-a recăpătat faima. Încălțămintea a atras atenția în primul rând datorită elementului neobișnuit de protecție a degetelor. Designul acestuia se aseamănă cu o scoică, care captează imediat atenția și se distinge de alte modele de sneakerși. Astăzi, modelul Superstar este disponibil într-o varietate de ediții, atât în ​​ceea ce privește construcția, cât și variantele de culori. Cel mai important detaliu – fiecare ediție este utilă, comfortabilă și arată minunat.

adidas Superstar Foundation

Superstar nu reprezintă doar versiunea clasică a modelului, care a debutat pe piață în 1970. Designerii germani exploatează puternic acest model, astfel încât noi versiuni ale originalului sunt disponibile în mod regulat. Una dintre cele mai interesante propuneri din această categorie sunt pantofii adidas Superstar Foundation, care, ca și originalul, au fost fabricați din piele naturală de înaltă calitate, oferind o potrivire optimă, comfort și respirabilitate. Creatorii modelului au depus toate eforturile pentru a acorda atenție chiar și celor mai mici detalii, astfel încât acești adidașii îndrăgiți chiar intră în categoria premium. Suprafața rezistentă este combinată cu o talpă din cauciuc care garantează absorbția șocurilor și aderența la sol. O altă caracteristă a acestor pantofi este legată, în principal, de striațiile aderente de pe talpă. De ce adidas Superstar? Produsul are un design atractiv și este foarte funcțional. Bineînțeles, modelul poate fi achiziționat în magazinul Sizeer.

adidas Superstar Bold

La fel de interesant este și modelul adidas Superstar Bold. Aici avem de-a face, de asemenea, cu o siluetă din piele de înaltă calitate. Diferențele față de original pot fi văzute dacă ne uităm la talpă, care în această ediție este mai înaltă și mai masivă decât în ​​originalul din 1970. Panoul lateral a fost decorat cu trei dungi înclinate, care sunt semnul brandului adidas. Ca o curiozitate, putem adăuga că, inițial, aceste dungi au fost montate nu pentru a obține un efect vizual interesant, ci pentru a întări structura pantofului. În plus, în talpă a fost utilizată spumă amortizantă EVA. Un accent interesant al acestui model este, de asemenea, cuvântul „Superstar” ce decorează panoul lateral și sigla adidas Originals pe călcâi.

Vezi adidas superstar: