03.12.2018 | Vei citi în 2 min

ADIDAS SUPERSTAR VS NIKE CORTEZ

Proiectele emblematice ale acestor branduri sport se întorc în lumina reflectoarelor! Modele legendare cum ar fi adidas Superstar sau Nike Cortez au devenit din nou un hit pe străzile orașului. Astăzi, nu numai atleții și fanii comfortului îi poartă, ci și trendsetterii și toți cei pasionați de modă. Visezi la un aspect la modă în fiecare zi? Apreciezi comfortul și îți place să te bucuri de libertate de mișcare? Alege una dintre cele două propuneri originale de la două branduri sport bine-cunoscute și respectate – adidas Superstar sau Nike Cortez!

CALITATE SUPERIOARĂ = COMFORT DE NEEGALAT

Alegerea nu este ușoară, deoarece atât adidașii cât și pantofii Nike sunt făcuți cu cea mai mare atenție la calitate. Superstar – cândva un adevărat hit în rândul jucătorilor de baschet, acești pantofi sunt fabricați din piele de înaltă calitate, așezați pe o talpă groasă de cauciuc, rezistentă la abraziune. Acești adidași garantează tracțiune, manevrabilitate și viteză pe terenul de baschet, dar și comfort pe stradă în timpul plimbărilor urbane de zi cu zi. Nike Cortez – primii pantofi originali ai proprietarului Nike, Bill Bowerman, sunt, de asemenea, de cea mai înaltă calitate. Poți să îi cumperi într-o versiune din piele sau velur!

DE CE ADIDAS SUPERSTAR?

adidas Superstar este o alegere excelentă pentru toți cei ce apreciază designul decorat cu cele trei benzi. Silueta simplă, care este inspirată de pantofii de baschet clasici, se potrivește perfect la ținutele casual! Modelul Superstar este fantastic chiar și în condiții meteorologice dificile, deoarece este rezistent la ploaie și asigură o tracțiune ideală pe suprafețele alunecoase.

DE CE NIKE CORTEZ?

Acești pantofi sport emblematici au avut un rol important în filmul Forrest Gump! Designul lor este subtil și foarte eficient, iar stilul retro se potrivește perfect cu ultimele tendințe din modă. Îți plac lucrurile interesante, care se disting din mulțime? Nike Cortez este creat pentru tine! Designul lor ușor îți va oferi 100% comoditate la fiecare pas.