10.01.2019 | Vei citi în 7 min

Stil de top de la o vârstă fragedă: Nike Air Force pentru copii

Pantofii sport, pantalonii de trening, borsetele și un sac de umăr sunt niște piese necesare in garderoba oricărui fan al modei urbane. Ținutele elegante nu mai sunt atât de la modă în ziua de azi. Acum, stilul sport și soluțiile lifestyle domină străzile orașului, iar un element obilgatoriu al acestui stil sunt, în mod cert, pantofi sport, numiți în mod obișnuit sneakerși sau adidași (indiferent de brand). Prin urmare, poți vedea la orice pas modă urbană pentru persoanele de toate vârstele.

Sneakerhead…unde începe aventura lui?

Ce este un sneakerhead? În zilele noastre, auzim despre el din ce în ce mai des, dar nu mulți știu exact la ce se referă acest termen. Pentru unii, sneakerhead-ul este doar o reprezentare a unei per-soane care locuiește în oraș, pentru alții, el este echivalentul unei persoane care cunoaște tendințele și este în pas cu moda. Nu există o definiție exactă a cuvântului, dar poți ghici ce înseamnă.

Urban style lover

Oricine a întâlnit în viață astfel de persoane, care sunt mereu la modă, iar informațiile despre pre-miera ultimului model de pantofi sunt la fel de importante pentru aceștia ca și ziua de naștere a părinților. Sneakerhead-ul este o persoană pentru care pantofii casual sunt un element atât de important în aspectul cotidian, încât el știe totul despre ei. Nu accidental se încalță o asemenea per-soană cu o pereche de pantofi Nike Air Force copii. În plus, un adevărat sneakerhead cunoaște detalii inedite despre colecțiile preferate, sau chiar despre istoria creării pantofilor respectivi – detalii care sună mai degrabă a genul de informații pe care le-ar cunoaște numai angajații de rang înalt din companiile respective. În plus, sneakerhead-ul are de multe ori în garderoba sa modelele cele mai dificil de găsit de la Nike, adidas sau Reebok și cu siguranță știu ce înseamnă că ceva este „hype”.

Elegant și sofisticat

Putem vedea astfel de experți ai aspectului urban practic peste tot – pe stradă, pe coridoarele școlare sau pe la festivalurile de modă. De obicei, aceștia sunt tineri care nu se concentrează atât de mult pe confortul mărcilor sport, ci în special pe ceea ce este trendy. Adesea, ei nu își aleg hainele și panto-fii, ci părinții lor o fac pentru ei, din dorința de a le oferi copiilor posibilitatea de a avea ceea ce ei înșiși nu au curajul să poarte sau nu își pot permite.

La modă de la primii pași

De aceea, nu este surprinzător faptul că un copilaș de câțiva ani de zile deja face paradă în ultimul model Air Max, prezintă cu mândrie modelul cel mai mic posibil al tenișilor Converse, sau explore-ază străzile orașului de mână cu părinții în emblematicii Nike Air Force. S-ar părea ca sneakerheazii s-au nascut direct cu dorința de a fi la modă și posibilitatea de a avea cele mai așteptate, emblematice și bine vândute modele de pantofi sport! Mai mult decât atât, Air Force 1 pentru copii și alte modele de pantofi sport la modă arată foarte bine și se armonizează perfect chiar și cu o cămașă elegantă pentru juniori.

Legendarii pantofi Nike Air Force

Silueta atemporală a modelului Nike Air Force a furat inimile fanilor din toată lumea încă de la în-ceput. Atât în anii ’80, cât și în ziua de astăzi, acest model domnește în moda urbană, fiind un adevărat must-have în garderoba oricărui sneakerhead, indiferent de vârstă.

Rădăcini sport

Silueta simplă și clasică, talpa înaltă de cauciuc și stilul venit direct de pe terenul de baschet le-a furat rapid inimile sportivilor profesioniști, dar și pe cele ale reprezentanților stilului urban. Mulți fani ai aspectului urban aleg de obicei acele modele de încălțăminte care au fost create inițial cu sportul în minte – la urma urmei, aceasta este cea mai bun metodă de a scăpa de monotonie într-o ținută casual. Sneakerhead fără cel puțin o pereche de pantofi Air Force? Nu există!

Pentru oricine

Știm deja că emblematicii pantofi Air Force nu sunt destinați numai pentru jucătorii profesioniști de baschet. Cunoaștem și faptul că aceștia funcționează de minune la orice ținută urbană. Ce nu știm încă? Poate nu știm faptul că această legendă old-school este o propunere ideală pentru oricine – indiferent de sex și vârstă. De acest model emblematic se pot bucura femeile care care își doresc un apect feminin, la modă, bărbații care doresc să dea un caracter distinctiv ținutelor clasice, precum și copiii care doresc să facă primii pași în lumea minunată a modei urbane.

Streetwear și iar streetwear

Se pare că sneakeheazilor le place să își construiască propriul stil. Și, în cele mai multe cazuri, ei se inspiră din moda străină, prin navigarea pe instagram sau urmarea unor vedete la modă. Cu toate acestea, uneori sneakerheazii sunt educați astfel chiar de părinții care iubesc tendințele actuale. Ti-nerii fani ai modei urbane își arată curajul pentru ținute interesante, dorința de a urma noutățile și cunoaștințele vaste când vine vorba de ofertele brandurilor mondiale.

Sport? Modă? Streetwear!

Marca Nike, care există încă din 1964, și-a propus să producă atât haine, cât și încălțăminte de top, folosind cele mai bune materiale, precum și tehnologii îmbunătățite constant. De aceea, versiunile noi ale acestor modele retro sunt echipate cu tot ce are Nike mai bun de oferit. Din acest motiv, fiecare fan al stilului de top s-a îndrăgostit de sneakers Nike copii. Calitate de clasă mondială, manoperă precisă, confort și, mai presus de toate, un design minunat, care își găsește locul oriunde în moda urbană de astăzi.

Confort pentru picioarele celor mici

Nike îi apreciază pe toți utilizatorii produselor lor și acordă o atenție la fel de importantă pentru încălțămintea pentru copii. Cele mai populare modele în versiunile pentru juniori? De ce nu! Nike Air Force pentru copii? Acum este posibil! Oferta bogată de dimensiuni disponibile îți va permite să găsești mărimea perfectă pentru pantofii copilului tău. Acum, oricine poate fi fericitul deținător al unor pantofi emblematici. În plus, modelul Nike AF1 se caracterizează prin utilizarea tehnologiei de top și combină confortul maxim cu simplitatea și designul clasic. Astăzi, atât utilizarea tehnologiilor moderne, pernuța de aer amortizantă, exteriorul rezistent din piele, precum și construcția specifică, îți vor permite să te bucuri de confort și stabilitate pe orice suprafață urbană.

Stil deosebit

Nike Air Force sunt niște pantofi emblematici. Acum, de asemenea, disponibili pentru copii. Mode-lul pe alb sau negru este cunoscut de toată lumea, iar acum copiii se pot bucura și ei de o doză bună de confort în versiunea sport. Exteriorul clasic se potrivește la oricel – juniorii modei urbane îi pot purta la blugi clasici, treninguri sport și pantaloni scurți de vară. Nike Air Force 1 pentru copii sunt, de asemenea, minunați la ținute girly, în compania unei rochii aerisite sau a unei fuste scurte. Asor-tează la această ținută un sac de umăr lejer și ținuta e gata!