14.05.2019 | Vei citi în 3 min

Cum să porți încălțămintea Nike Air Max?

nike air max 90
nike air max 95
nike air max 1
nike air max negru

Oricărui adept al stilului streetwear îi place încălțămintea Air Max! Pantofii sport iconici de la Nike au fost creați cu gândul la sportivii profesionişti – în primul rând alergători și atleți – dar confortul pe care îl oferă și look-ul original sunt apreciate de fanii modei stradale din întreaga lume. Azi sneakerșii Air Max sunt unii dintre cei mai faimoși pantofi sport din lume, purtați nu doar la sală sau pe pista de alergat, dar și pe străzi ca încălțăminte casual. Cu ce să îi asortezi ca să arăți mereu fresh?

Confortul de zi cu zi

Air Max și colanți? Cam plictisitor! Cea mai bună combinație vestimentară o reprezintă purtarea acestor pantofi sport cu blugi mulați sau pantaloni de trening strâmți pe picior. Chiar și o ținută monocromatică poate asigura un aspect aparte (merită să mizezi pe clasica nuanță de roșu), în care singurul element contrastant să fie adidașii de culoare intensă. Pe timp de vară îi poți purta cu pantaloni scurți și maiou tip Tank. Outfit-ul poate fi completat de o cămașă prinsă cu curea, un rucsac și niște ochelari de soare. O șapcă ar putea fi un accesoriu suplimentar interesant. Cu o astfel de ținută vestimentară lejeră poți merge îndrăzneț la un festival sau la un concert – datorită pernei de aer Air-Sole vizibile prin orificiul caracteristic din talpă, chiar și cele mai intense experiențe nu vor fi înfricoșătoare. La evenimentele în aer liber pe perioada verii, încălțămintea Air Max se prezintă în culori intense și vibrante. Să nu-ți fie frică de experimente!

Streetwear prin ochii unei femei

Sneakerșii de la Nike se potrivesc perfect și cu ținutele feminine. O idee foarte bună ar fi să-i asortezi cu pantaloni scurți sau chiar cu fuste mini. Se potrivesc fustelor în stil rock, celor plisate sau celor tip cloș. Un astfel de outfit poate fi completat în mod ideal de o cămașă în carouri, o bluză, un maiou sau o geacă de piele. Sau poate preferi o combinație și mai feminină? Se rezolvă! Pantofii sport Air Max se potrivesc perfect fustelor lungi și rochiilor aerisite casual. Dar asta nu e tot! Având legătură cu sportul, încălțămintea Air Max arată foarte bine și în combinație cu rochiile, care amintesc de cele purtate de faimoase jucătoare de tenis – în cazul acesta, poți alege o ținută vestimentară, mizând pe culori, pastelate, girlish. Există o mulțime de posibilități!