18.04.2019 | Vei citi în 4 min

Cum se curăță adidas ZX Flux?

adidas ZX Flux este unul dintre cei mai populari adidași de zi cu zi. Modelele din această linie abinecunoscutului brand german sunt foarte populare, în special în sezonul de vară. Nu e demirare – acești pantofi nu sunt doar comfortabili și aerisiți, ci și extrem de eleganți. Și tu te-aiîndrăgostit de ei, dar eziți să-i cumperi din cauză că ți-e teamă că vor fi dificil de curățat? Saupoate ai deja acest model în colecția ta și nu știi cum să-i redai strălucirea dinainte? Nu-ți facegriji – nu este complicat! Te vom învăța cum să cureți pantofii adidas ZX Flux.

Pantofii perfecți în fiecare zi

Modelul adidas ZX Flux nu coboară din top, încă de când a apărut pe piață! Tendința pentruminimalism este bună pentru ei, deoarece această ofertă din portofoliul adidas, deși menținutăîntr-un stil foarte simplu, impresionează cu detalii cu adevărat originale. adidas ZX Flux poate ficumpărat astăzi într-o varietate de culori, și chiar și cu modele unice, ceea ce l-au transformatîntr-o adevărată stea a modei urbane. Cu toate acestea, la fel ca și o stea, și Flux-șii tăi trebuiesă strălucească. Ceea ce nu e ușor când porți pantofii preferați practic în fiecare zi. Cu toateacestea, acest lucru nu este imposibil. Pentru început, merită să cunoști specificul modelului.adidas ZX Flux este creat din material textil, iar talpa este din cauciuc și spumă. Acesteinformații se vor dovedi foarte utile atunci când alegi o metodă de curățare, dar și atunci cândfolosești. Nu există nici o îndoială că sneakerși din acește materiale merg cel mai bine în zileleînsorite. În schimb, în timpul vremii nefavorabile este mai bine să îi înlocuiești cu un alt model,cum ar fi Superstar din piele.

Cum se curăță adidas ZX Flux acasă?

Utilizarea corectă este jumătate din bătălie. Chiar dacă îți porți perechea preferată de adidasFlux numai în zilele însorite și numai în oraș, pot apărea urme de praf și murdărie pe suprafață.Cum să scapi de ele? Noroiul uscat – contrar aparențelor – este foarte ușor de îndepărtat.Trebuie doar să folosești o periuta de dinți moale, cu care să periezi ușor partea murdară a pantofului. În cazul prafului, uneori este suficient să-l ștergi cu grijă. În cazul în care praful aintrat prea adânc în structura materialului, folosește o cârpă umedă, moale pe exteriorulpantofului, iar în cazul în care murdăria nu se dezlipește, freacă ușor suprafața materialului, darfă-o cu grijă, pentru a nu deteriora exteriorul delicat!În același timp, nu uita că adidașii ZX Flux nu trebuie să fie scufundați în apă și lăsați să seusuce la soare, deoarece ar putea să se deformeze sau decoloreze. În schimb, lasă-i într-ocameră umbroasă unde vor avea acces la o sursă de aer proaspăt. În pantofii curățați în acestfel poți re-cuceri străzile orașului și să te bucuri de designul lor excelent pentru mai mult timp!

Specificații pentru curățarea adidas ZX Flux

Cel mai repede poți scăpa de murdăria de pe pantofi cu un șampon. Atenție! Asigură-te căacest șampon este dedicat pantofilor din țesături. Nu ai un astfel de produs în casă și trebuie,totuși, să-ți cureți pantofii? Poți să folosești, de asemenea, un săpun lichid incolor. În timpulverii, ar trebui să cumperi și un deodorant pentru pantofi, care să îți asigure un plus deprospețime. Doar câțiva pași te despart de pantofi curați atât la exterior, cât și la interior!