10.04.2019 | Vei citi în 5 min

Cum să-ți alegi mărimea Reebok Classic Leather?

NCei mai des întâlniți, ce mai purtați și cei mai ușor de recunoscut snakerși ever? Legenda streetwear-ului într-o ediție sport, care se potrivește atât outfit-ului lejer, precum și ținutelor axate pe reinventarea clasicului. Acești pantofi sport îți pot fi de folos în orice situație și îți asigură un confort de neimaginat. Despre cine este vorba? Bineînțeles că despre încălțămintea iconică Reebok Classic Leather! Ești fericitul deținător a unui astfel de model sau te gândești să-l cumperi, dar îți este greu să-ți alegi mărimea corectă? Nu-ți face griji, noi te putem ajuta!

Nu te ghida după mărimea standard

Îți plac sneakerșii, ești la curent cu cele mai noi colecții și cele mai în trend produse bestseller, iar în garderoba ta este loc doar pentru cele mai renumite modele? În continuare îți lipsesc pantofii sport de la Reebok? Este timpul să iei o decizie! Dacă majoritatea brandurilor cunoscute se află în dulapul tău, atunci cu siguranță știi că se deosebesc între ele printr-un tabel de dimensiuni. Dacă printr-un caz fericit ai reușit să te ghidezi după mărimea ta standard și orbește să-ți comanzi perechea dorită care să se și potrivească, asta nu înseamnă că vei putea face la fel de fiecare dată. Cel mai des porți, să zicem, mărimea 39, dar pantofii care se găsesc în dulapul tău sunt și de mărime 40.5, 37, ba chiar 2/3? Nu risca și învață cum să-ți alegi mărimea potrivită când faci cumpărături.

Cum cumpără fanii sneakerșilor?

Fiecare dintre noi a trecut prin situația de a-și cumpăra pantofi cu jumătate de număr mai mari, lucru care se întâmplă și în rândul iubitorilor de sneakerși. Asta doar dacă dimensiunea aleasă ți s-a parut a fi un pic diferită de cea cu care ești obișnuit. De ce? Se spune că, pantofii mai mari se pot potrivi pe forma piciorului cu ajutorul unui branț suplimentar decât să riști să te strângă niște pantofi de o dimensiune mai mică… și totuși de ce să-ți bați capul cu o mărime alesă incorect? De multe ori se întâmplă ca perechea comandată să nu se potrivească deloc. În felul acesta apar dezamăgirea, nemulțumirea, pierderea de timp pentru a face retur și căutarea răspunsului la întrebarea – cum se alege mărimea pentru ca Reebok Classic Leather să se potrivească perfect pe picior?

După ceva timp, nepoții fondatorului – Jeffrey și Joseph și-au unit forțele și au creat brandul concurent „Mercury Sports”, care s-a transformat rapid în „Reebok”. De unde ideea unei astfel de denumiri nemaiîntalnite? Din dicționarul lui Joe, în care specia de antilopă din Africa de Sud a fost marcată ca ridbok gri (în engleză – Grey Rhebok).

Înainte de toate, fă măsurătorile!

Chiar și în acest caz, când cumperi deja următoarea pereche de pantofi sport marca Reebok și ai convingerea că tabelul de dimensiuni nu este nici subevaluat, nici supraestimat – mizează pe potrivirea ideală. În cel fel? Chiar dacă nu ai posibilitatea să-i probezi live – pur și simplu… măsoară-i. De obicei mărimile de la aceeași marcă ar trebui să fie aceleași și pentru alte modele. Cu toate acestea, de fiecare dată când vrei să cumperi o pereche nouă verifică lungimea branțului, care se regăsește imediat lângă mărime. Cum poți măsura ca să vezi dacă mărimea dată este potrivită pentru piciorul tău? Fă măsurătorile de lungime. Cu ce? Folosind o riglă, o ruletă sau … un șnur.

Instruieşte-te

Îți va fi cel mai ușor dacă pregătești o foaie A4, un creion și o riglă. Mai întâi pune piciorul pe foaie astfel încât degetele să fie drepte. Apoi, întinde piciorul, menținându-l în continuare pe bucata de hârtie. Următorul pas va fi măsurarea dintre cele mai îndepărtate puncte pe care ai reușit să le marchezi – acesta va fi cel mai îndepărtat punct din jurul călcâiului și degetelor de la picioare. Fă măsurătorile la ambele picioare! De ce? Pentru că se pot diferenția prin lungime – e bine să iei asta în considerare. Penultimul pas este să adaugi la lungimea obținută încă 0.5 cm. O astfel de măsurătoare îți garantează lungimea ideală a branțului. După aceea, compar-o cu tabelul de dimensiuni și alege-o pe cea care corespunde lungimii obținute de tine. Astfel, te vei putea bucura de confort chiar și într-o zi caniculară și lungă, când simți că picioarele ți se umflă ușor. Deal with it!

Câteva cuvinte despre construcția sneakerșilor

Te întrebi cum este construcția pantofului sport? Dacă Reebok Classic Leather este un tip de sneakerși subțiri sau mai degrabă masivi? În ciuda construcției subțiri, acești pantofi sport înfășoară delicat piciorul și îl îmbracă în confort, asigurând totodată potrivirea perfectă.

În continuare te întrebi cum ar trebui să alegi mărirea pentru încălțămintea Reebok Classic Leather? Tot ce trebuie să faci este să urmezi instrucțiunile de mai sus – confort garantat!