07.03.2019 | Vei citi în 6 min

De ce adidas NMD? Convinge-te că merită să-i cumperi!

Iar acum o propunere pentru toți nomazii moderni! În oraș te simți în elementul tău? Nu îți poți imagina o zi fără a cutreiera străzile marilor metropole? Marca adidas știe exact ce ai nevoie! Dacă ești în căutare de sneakerși pentru a cuceri străzile orașului, atunci adidas NMD este soluția ideală! Nu ești convins de poziția lor, fără îndoială, unică pe lista celor mai buni pantofi sport din lume? Este timpul să-ți schimbi părerea! Câteva informații concise, argumente specifice – convinge-te că merită să cumperi adidas NMD!

adidas nmd

Un model iconic de drumeție

De la data lansării oficiale a celui mai nou model de adidas nu a trecut prea mult timp, iar adidas NMD a obținut deja un statut iconic. Cum este posibil acest lucru? O variantă complet nouă în ceea ce privește pantofii sport de zi cu zi este rezultatul combinării a trei modele emblematice, aparținând brandului german. Micropacer, Rising Star și Boston Star – versiunile mereu actuale ale încălțămintei anilor 80 au ajutat designerii să creeze un produs de o calitate complet nouă pe piața internațională a sneakerșilor. Așteptarea lansării adidasului NMD amintește de succesul înregistrat de colaborările limitate sau de versiunile de colecție Jordan. Popularitatea surprinzătoare se datorează nu numai pregătirii adecvate a brandului în materie de marketing, ci mai ales designului absolut unic al modelului adidas NMD. Iubitorii de sneakerși din întreaga lume au primit o ofertă ce nu poate fi refuzată – confortul pe durata purtării și designul unic într-un singur element? Ca și când ai împușca doi iepuri dintr-un foc! Vrei să descoperi toate avantajele modelului adidas NMD? Iată-le:

Vezi adidas NMD pentru bărbați

Ajustare perfectă, lejeritate și confort, pe scurt partea superioară Primeknit

De ce ne place adidas NMD? Toți iubitorii de sneakerși se pot pune de acord cel puțin în privința unei caracteristici: confortul în comparație cu alte propuneri similare! Nivelul ridicat de confort se datorează, în primul rând, părții superioare a pantofului sport, care asigură lejeritate, ajustare optimă pe picior și respirabilitate în interiorul pantofului. Cei mai mulți adidași NMD au exteriorul confecționat dintr-o singură bucată de material Primeknit. Datorită soluției inovatoare pantoful sport înfășoară piciorul ca o șosetă, asigurând totodată libertatea de mișcare. Materialul moale și plăcut la atingere asigură flexibilitate, dar și suport pe durata mersului. Datorită materialului Primeknit se micșorează de asemenea riscul apariției de bătături sau răni. Dacă te hotărăști să-ți cumperi o pereche de pantofi sport adidas NMD nu uita că poți de asemenea să alegi versiunea cu partea superioară confecționată din plasă mesh.

Amortizare în stil Boost!

Brandurile globale de top fac tot posibilul pentru a îmbunătăți capacitatea de amortizare a sneakerșilor, dar ceea ce designerii adidas au prezentat în 2013 a depășit așteptările tuturor experților pe această temă. Sistemul Boost s-a dovedit a fi o descoperire revoluționară în industria încălțămintei. Creatorii acestei tehnologii au reusit sa creeze o talpă care să asigure atât aderența, cât și stabilitatea. Până în momentul introducerii pe piață a spumei inovatoare Boost iubitorii de sneakerși nu au știut ce înseamnă cu adevărat confortul! Materialul constând din mii de capsule mici, ce absorb șocurile, asigură un nivel ridicat de confort, lejeritate și amortizarea eficientă. Materialul inovator Boost folosit pentru confecționarea tălpii adidasului NMD a fost creat în colaborare cu una dintre cele mai mari firme chimice din lume. Specialiștii BASF au reușit să aducă poliuretanul termoplastic la o stare mai apropiată de cea a spumei, rezultând un material caracteristic cu o structură de celule închise. Can you believe it? Dacă spuma inovatoare Boost nu te-a convins să-ți cumperi adidașii de cutreierat toate străzile, atunci cu siguranță vei fi tentat de caracteristica deosebită a tălpii adidasului NMD. Elementele caracteristice plasate pe lateral adaugă modelului o notă de originalitate. Nu rata pantofii sport care atrag atenția prin detalii!

pantofi adidas nmd

Știi culoarea, știi ce alegi – adidas NMD în versiunea pentru fiecare

Te gândești că ok, e vorba de un model cunoscut, care asigură un confort excepțional și are un design interesant, dar asta înseamnă că toată lumea îi va purta! Nu te teme – designerii brandului au în vedere dorința fiecăruia de a fi unic. De aceea, în oferta adidas vei găsi o gamă largă de culori disponibile pentru modelul dorit. Albul clasic sau gri? Verde sticlă, roz pudră, sau poate roșu sângeriu? Știi culoarea, mai rămâne să alegi! Marca germană face totul pentru a trezi în noi admirația pentru modelul deosebit. Și trebuie să recunoaștem că reușește! Fanii celor trei benzi de pe laterale din ediția adidas NMD pot conta pe o ușoară schimbare în ceea ce privește o nouă colaborare sau o reîmprospătare a prototipului iconic. Stay tuned!

Modelul adidas NMS – un must have în garderoba nomadului contemporan!

Vrei să te redescoperi, să-ți redefinești propriul stil și să mergi pe propria cale în jungla orașului? Modelul adidas NMD a fost creat special pentru cei care vor să cutreiere străzile orașului. Denumirea pantofului sport provine din cuvântul franțuzesc „nomade”, care înseamnă „nomad”, „rătăcitor”. Cine este un nomad în societatea contemporană? Este o persoană energică, plină de entuziasm, gata să cucerească străzile marilor orașe. Este vorba despre persoane active axate pe dezvoltare, care absorb tot ce e mai bun și frumos în viață! Ești într-o continuă mișcare, iar streetwear este nickname-ul tău? Modelele din colecția adidas NMD merită un loc aparte în garderoba ta!