07.03.2019 | Vei citi în 5 min

Cum se curăță încălțămintea New Balance?

CUM SE ÎNGRIJEȘTE ÎNCĂLȚĂMINTEA DE LA NEW BALANCE?

Unul dintre cele mai renumite branduri de lifestyle a cucerit inimile tuturor fanilor de look urban și confort. New Balance domină atât în materie de stiluri sportive și ținute casual, cât și în look-uri glamour. A cucerit milioane de utilizatori cu confortul său nemaiîntâlnit și designul său urban deosebit. Cu toate acestea… chiar și cei mai mari fani ai streetwear-ului se întreabă un singur lucru – cum se îngrijește încălțămintea de la New Balance astfel încât să nu-și piardă aspectul original, putând în același timp să se bucure în continuare de beneficiile acesteia?

Vezi pantofi New Balance dama:

CONFORM INSTRUCȚIUNILOR DE UTILIZARE

Te întrebi cum să-ți îngrijești corespunzător încălțămintea de la New Balance? În primul rând – în conformitate cu recomandările care sunt incluse pe etichetele produselor. Acolo vei găsi lista de materiale din care este confecționată încălțămintea, ceea ce îți va da o idee despre cum să ai grijă de aceasta în mod corect – la urma urmei, pentru încălțămintea din material se folosesc metode și preparate diferite, altele pentru piele și altele pentru piele întoarsă. Nu uita să urmezi recomandările impuse! Dacă îți cureți încălțămintea pe cont propriu și în funcție de ceea ce ai auzit undeva, acest lucru poate avea consecințe negative – nu doar din punct de vedere vizual, ci și în ceea ce privește durabilitatea acesteia. Mai mult, pe unele modele vei găsi un avertisment de a nu-i spăla la mașină. Acest lucru înseamnă că pantofii sport de la New Balance trebuie curățați doar manual. Nu uita că cel mai bun mod de a-ți păstra sneakers în stare bună este să ai grijă de aceștia în mod regulat. Bine impregnați cu agenți de blocare a umezelii și murdăriei, aceștia vor putea rezista mai bine la condițiile meteorologice nefavorabile.

Jak czyścić buty New Balance?

MAȘINA DE SPĂLAT – DA SAU NU?

Categoric NU! Foarte multe persoane cred că spălarea încălțămintei în mașina de spălat este un lucru standard. Cu toate acestea, în ciuda setărilor pentru spălare delicată sau chiar a programelor speciale pentru spălarea încălțămintei, nu ar trebui să îi cureți în acest mod. Mașina de spălat poate provoca deteriorarea acesteia. Care ar putea fi consecințele? În primul rând – materialele delicate se pot deteriora în tamburul mașinii de spălat, se pot șifona sau își pot schimba culoarea sub influența detergenților. Înmuierea intensă afectează, de asemenea, durabilitatea adezivilor și a cusăturilor, care se pot desface sub influența apei. Mai mult – nu doar partea superioară poate suferi modificări nedorite, ci și talpa. Ce se poate întâmpla cu ea? Sub influența temperaturii, straturile se pot separa și adezivii se pot dizolva. Din aceste motive, nu ar trebui să-ți speli încălțămintea în mașina de spălat.

Jak czyścić buty New Balance?

Vezi pantofi New Balance bărbați

TALPA ȘI PARTEA EXTERIOARĂ – CE SE POATE FACE PENTRU UN ASPECT CA NOU?

Știi deja că nu ar trebui să-ți speli pantofii în mașina de spălat. Dar cum îți cureți încălțămintea de la New Balance pentru a te bucura din nou de culorile frumoase și de prospețimea acesteia? Procură-ți o simplă lavetă din bumbac și apă călduță. În plus, un săpun simplu, incolor, poate fi de ajutor. Nu trebuie decât să înmoi cârpa și să ștergi ușor partea superioară a pantofului și talpa acestuia. Spațiile greu accesibile pot fi curățate cu o periuță de dinți moale.  Ezită să nu freci prea tare murdăria, deoarece poți deteriora partea superioară delicată. Este demn de remarcat faptul că întreținerea încălțămintei de la New Balance nu se va face întotdeauna în același mod! Cum se procedează în cazul pantofilor din piele? Pentru fața superioară din piele întoarsă, alege o perie specială cu peri moi, care poate fi folosită pentru a îndepărta praful și alte reziduuri uscate. O perie din cauciuc specială pentru pielea întoarsă va fi de asemenea eficientă. Pentru pantofii din piele cu granulație netedă, mizează pe produse speciale pentru îngrijirea încălțămintei și urmează instrucțiunile de pe ambalaj. În cazul în care culoarea tălpii în continuare nu te mulțumește, poți folosi un săpun transparent și o perie cu peri fini. Când ai terminat, nu trebuie decât să îndepărtezi spuma murdară cu o cârpă umedă.

Vezi pantofi New Balance copii: