21.01.2019 | Vei citi în 4 min

Femei, bărbați sau poate cei mici? Cine poartă adidas Superstar?

Clasicul adidas Superstar a devenit unadevărat must-have în modaurbană streetwear. Ei sunt purtațide toată lumea, indiferent devârstă, sex sau loc de reședință. Îiputeți întâlni într-un mic oraș dinapropiere de București și în NewYork. Nu există nici o persoanădin lume care să nu cunoascăacest model emblematic. Cutoate acestea, spre deosebire deaparențe, istoria sa datează din1969, când a apărut ca o soluțieinedită pentru jucătorii debaschet. De ce inedită? Pentru căerau singurii pantofi de baschetcare aveau o construcție joasă,care pentru unii era o neplăceredin cauza lipsei de stabilitate, iarpentru alții, dimpotrivă – un bonuscare permitea libertatea demișcare nerestricționată. Cu toateacestea, acest model jos șirezistent, cu structuracaracteristică sub formă descoică care protejează degetele,i-a atras imediat și pe sportivi, șipe fanii modei urbanecontemporane. Clasicul varămâne întotdeauna un clasic – șiastăzi, la fel ca înainte, modelulSuperstar fură toate privirile.

Completarea ținutelor pentru femei

Te întrebi cine poartă de obicei pantofii Superstar? Cui îi suntdestinați și la cine arată cel maibine? La oricine! Serios! Suntdestul de unisex încât fiecaredintre noi să-i poată purta cuîndrăzneală. Designul clasic almodelului adidas Superstar searmonizează perfect cu ținutelefeminine și, în același timp,conferă o doză bună de energiesport chiar și în cea mai gri zi. Orochie mulată de ieșit în oraș sauuna de vară ușoară și aerisită? Dece nu! La oricare dintre ele poțialege versiunea color preferată amodelului adidas Superstar. Ofustă plisată la modă, sau poateuna din denim? Superstar este șiaici alegerea perfectă. Nici oproblemă – indiferent dacă estevorba de blugi clasici, pantalonide trening sau chinos – Superstareste complementul perfect alstilului oricărei femei. În oraș, lamuncă, la o întâlnire romanticăsau una cu prietenii – în oricesituație, acest model emblematicde la adidas va funcționa deminune.

Vezi adidas Superstar dama

Un punct forte în ținutele pentru bărbați

Legenda urbană Superstar este,de asemenea, creată pentrubărbați. Cu siguranță vei apreciacreativitatea de a asorta aceștipantofi lifestyle la o cămașăcasual, unde, la prima vedere, oastfel de combinație pur și simplunu se potrivește. Și totuși…aratăuimitor! Acesta este motivulpentru care legenda s-a mutatdirect de pe terenul de baschetpe străzile orașelor și a devenitindispensabilă în ținutele pentrubărbați! Acești adidași clasici sepotrivesc bine la ținutele sportpentru bărbați, dar și într-un setcu blugi clasici și un tricouuniversal. Îți place să încalciregulile? Excelent! Poartă modelulSuperstar la o ocazie mai formalăși bucură-te de confort în situațiistresante. În oricare dintre acesteocazii, pantofii adidas Superstarse vor potrivi de minune.

Streetwear în ediția pentru juniori

Știm deja că femeile îi pot purta. Faptul că modelul adidas Superstar copii poate fi găsit cuușurință în ținutele bărbațiloreste, de asemenea, cunoscut. Șicum stă treaba în cazul celor maitineri reprezentanți ai modeiurbane? Tinerii fani streetwearcare fac primii pași în lumeamodei, pot fi, de asemenea,fericiții proprietari ai pantofilorlegendă! Dimensiunile pentrujuniori sunt disponibile într-ogamă largă de culori, ceea ce vaface posibilă completarea ținuteioricărui copil. Inspirația din stilulretro, scoica caracteristică ceprotejează degetele și profilul jossubt calități care încântă inimile juniorilor. Și mai mult, adidas Superstar arată, de asemenea,grozav într-o versiune mai mică.

Acest model old-school deadidași domnea în anii ‘70 și este,de asemenea, cunoscut șiapreciat de întreaga lume întendințele actuale. Oricine poatepurta acești pantofi și ei sepotrivesc perfect la orice stil. Aideja acest model clasic îngarderoba ta, sau intenționezi săîl cumperi? Bucură-te de ocolecție de pantofi legendaripentru întreaga familie?

Vezi adidas Superstar copii