12.12.2019 | Vei citi în 4 min

Încălțămintea adidas EQT – pentru femei, bărbați și copii… pentru fiecare!

Imediat ce încălțămintea iconică adidas EQT a revenit pe piață, toată lumea și-a dorit să o aibă. Modelul clasic, care domnea la începutul anilor 90, a stârnit curiozitatea colecționerilor. Toți iubitorii de pantofi sport au așteptat lansarea noii ediții a seriei. Când și-a făcut apariția în anul 2017 era de așteptat faptul că urma să ia în stăpânire străzile orașului. Brandul german a creat modele pentru femei, bărbați și copii, iar datorită acestui lucru fiecare a avut ocazia să încalțe pantofii sport EQT.

Abordarea masculină a tehnologiei

adidas EQT este o serie, al cărei motto sună așa: „Tot ce este necesar. Nimic inutil.”. Prin aceste cuvinte ne este semnalat faptul că tehnologia stă la baza acestei colecții. Tocmai de aceea pantofii sport au fost realizați cu ajutorul celor mai bune soluții tehnologice. Modelul emblematic Support 93/17 are partea superioară confecționată din material mesh – puțin mai rigid decât Primeknit, dar mai potrivit pentru activitățile de zi cu zi. Datorită călcâiului protejat de inserția din TPU, piciorul se bucură de o stabilitate mai mare, iar sistemul de înșiretare întrepătruns cu benzile cusute în lateralul încălțămintei asigură o bună potrivire, fără a pune presiune pe picior. Talpa creată din spumă boost asigură o amortizare excelentă și senzația de moale la pășire. Îți place să îți alegi singur materialele din care să fie confecționați pantofii tăi sport? Vezi celelalte modele din colecția EQT. Materiale, dotări și culori diferite – în cazul versiunilor masculine domină, în principal, nuanțele neutre, precum negru, alb și gri – alegerea îți aparține!

Grație feminină și stil

Deși adidas susține faptul că în cazul modelelor EQT a mizat în principal pe funcțiile încălțămintei, nu se poate ascunde faptul că avem de-a face cu unii dintre cei mai stilați pantofi sport de design! Structura futuristă susținută de talpa înclinată, materialul profesional al părții superioare, prevăzut cu inserții interesante, și caracteristicile trei benzi suprapuse pe talpă – datorită tuturor acestor elemente nu poți trece nepăsător pe lângă acești pantofi sport. Modelele EQT pentru femei sunt disponibile atât în versiuni clasice de culoare – combinații de negru, gri și roșu, cât și în versiuni pastelate, precum azuriu sau roz pal. Pantofii sport pot fi asortați cu look-ul streetwear sau sport, cu blugi sau rochii. Care model te va cuceri?

adidas EQT

Încălțăminte ideală și pentru copii

EQT, adică tehnică, stil și… confort la cel mai înalt nivel! Acești pantofi sport sunt potriviți nu numai pentru mersul la sală, ieșitul la alergat sau pentru zilele, pe care vrei să le petreci într-un mod mai activ. Sunt o alegere ideală pentru fiecare zi! Există persoane care susțin că aceasta este o încălțăminte cu care poți merge ca și cum ai pluti printre nori. Care dintre noi nu și-ar dori să se bucure de o asemenea senzație? Acești pantofi sport sunt ideali și pentru copii datorită confortului pe care îl oferă. Sunt disponibili în versiunile pentru adolescenți, fete și băieți – negrul clasic sau culorile vii? Fiecare poate găsi ceva care să-i placă.

adidas EQT este o încălțăminte care satisface nevoile tuturor – indiferent de sex sau vârstă. Lasă-te tentat de unul dintre modelele iconice și descoperă cele trei valori esențiale ale seriei Equipment – tehnologie, stil și confort!