05.11.2021 | Vei citi în 4 min

Cei mai moderni sneakerși pentru toamna anului 2021

Toamna aceasta este ocazia excelentă să-ți reînnoiești garderoba și să-ți cumperi cei mai noi sneakerși cu care poți crea ținute moderne. Printre produsele brandurilor cunoscute există multe modele originale, de aceea alegerea unei perechi de încălțăminte perfecte va fi o adevărată provocare. Ce modele se vor bucura de o mare popularitate în următoarele luni? Vei afla în cele ce urmează!

Sneakerși cu talpă deosebită

De mai multe sezoane încoace, încălțămintea cu platformă este la modă, de aceea nu este de mirare că în cele mai noi colecții ale brandurilor cunoscute găsești pantofi sport completați de talpa groasă și dinamică, care cu siguranță vor atrage privirile acelora, pe care îi întâlnești întâmplător pe stradă. Unul dintre cele mai interesante modele este Converse Run Star Motion. Sneakerșii sunt prevăzuți cu bandă de rulare din cauciuc, care se extinde de la degete până la călcâi, dând impresia că încălțămintea este „completată de colți” și luată direct din desenele animate.

Converse Run Star Motion negru

Modelul în stil minimalist Converse Chuck Taylor All Star Lift New este asemănător pantofilor sport Run Star Motion în ceea ce privește înălțimea platformei. Combinația de culori alb-negru sau alb-roz se asortează ideal cu orice outfit. De asemenea, noile versiuni ale sneakerșilor care fac trimitere la încălțămintea de alergare ies în evidență prin talpa interesantă.

Converse Chuck Taylor All Star Lift New negru

Acest fapt ne este confirmat de pantofii sport Puma RS-Z LTH, realizați din materiale de diferite tipuri. Modelul deosebit oferă aderență și amortizează șocurile.

Viziuni futuriste

Sneakerșii inspirați din filmele SF și confecționați din materiale reciclate? Aceștia vor fi la modă în sezonul următor. Pantofii sport Nike Blazer Mid ’77 ies în evidență prin aspectul futurist și soluțiile ecologice. Modelul combină diverse culori, este realizat din diferite texturi și se sprijină pe talpa parțial transparentă. Încălțămintea Nike W Air Vapormax 2021 FK cu model tip împletitură este completată de căptușeala moale asemănătoare unei șosete.

Aceasta este ușoară, respirabilă și garantează o potrivire optimă pe picior. Toate aceste elemente, combinate cu talpa transparentă și detaliile neon, dau impresia că provin din cu totul altă lume. Ambele modele sunt confecționate parțial din materiale reciclate. Pantofii sport moderni adidas Ozelia se disting nu numai prin designul original, inspirat din forma norilor, dar în același timp prin talpa prevăzută cu sistem inovator de amortizare.

Încălțăminte adidas Ozelia

Clasicul în stil vintage

Cu toate acestea, unii oameni preferă să mizeze pe încălțămintea clasică de zi cu zi, care se inspiră din tradiția modei sportive și a streetwear-ului. De aceea, au fost create multe modele cu ajutorul cărora poți compune outfit-uri atrăgătoare în stil vintage. Pantofii sport iconici adidas Superstar reprezintă o alegere excelentă. În acest sezon poți alege versiunea reînnoită, adică încălțămintea în nuanță de alb, decorată cu detalii în culori negru-roșu. Sneakerșii Nike AF 1/1 sunt puțin mai îndrăzneți, au un design deosebit, iar culorile fac trimitere la stilul anilor ‘80.

Sneakersy Nike Air Force 1/1 białe

Dacă ești în căutarea unui produs care să se distingă prin imprimeurile interesante și materialele lejere, atunci modelul Vans UA Old Skool este un must have pentru tine. Acesta este perfect pentru sezonul de toamnă, când vremea este capricioasă.

Tenișii Vans Old Skool de culoare neagră

În cele mai noi colecții ale brandurilor sport și streetwear te așteaptă o gamă largă de articole care se potrivesc ideal cu orice outfit. Indiferent dacă preferi pantofii sport clasici sau sneakerșii deosebiți, cu siguranță ai de unde alege. Bucură-te de activitățile de fiecare zi, mizează pe încălțămintea excelentă și cucerește străzile orașului!

Sneakerși pentru toamna - Vezi