31.12.2021 | Vei citi în 4 min

Bluze pentru bărbați – un must have pentru tine!

Indiferent de anotimp, de temperatura de afară și de ocazie – bluze bărbați este un must have în orice garderobă. Îți punem la dispoziție modele în stilul tău, confortabile și universale. Te așteaptă articolele monocromatice, cele colorate și cele clasice sau decorate cu un imprimeu deosebit. La Sizeer găsești o gamă largă de produse, pentru că știm foarte bine că și ție îți place streetwear-ul. Cu ce se poartă? Vei afla în cele ce urmează!

Bărbați negru Champion bluze

Bluze pentru bărbați și un look sport

Din ce în ce mai des vezi outfit-uri urbane, completate de elemente în stil sport? Inspirațiile retro au cucerit streetwear-ul, iar pantalonii de trening și hanoracele reprezintă un must have în garderoba oricărui fan al look-ului casual. Te întrebi cu ce se poartă bluzele pentru bărbați? Răspunsul este simplu – cu ce vrei. Dacă îți plac ținutele sport, atunci mizează pe hanoracul care se îmbracă peste cap și pantalonii scurți sau pantalonii jogger confortabili. În plus, alege tricoul din bumbac și tenișii din material ușor sau sneakers barbati masivi și colorați, realizați din piele, care fac trimitere la modelele dad shoes. Completează-ți outfit-ul cu accesorii pentru bărbați. În sezonul primăvară-vară vei avea nevoie de o șapcă decorată cu logo-ul brandului tău preferat și de o geantă sport sau o borsetă perfectă pentru cele mai importante lucruri. E frig afară? Mizează pe geaca din denim sau pe jacheta impermeabilă! Cu acest outfit poți să cucerești orașul și să mergi într-o călătorie cu prietenii.

Bărbați gri Nike bluze

Bluze pentru bărbați în stil streetwear

Cu toate acestea, bluzele pentru bărbați se potrivesc ideal nu numai cu outfit-urile în stil sport. Acestea se asortează perfect cu ținutele clasice de fiecare zi, inclusiv cu cele pentru serviciu sau pentru întâlnirile de seară cu prietenii în clubul tău preferat. Cu ce se poartă bluzele pentru bărbați? Poartă-le cu blugi clasici, lejeri sau mulați pe corp. Acestea arată excelent în combinație cu sneakerșii înalți sau cu pantofii sport colorați din noile colecții. În plus, alege hanoracul modern, bluza care se îmbracă peste cap sau modelul cu fermoar. Dacă este frig, atunci poți miza pe geaca ramones din piele, jacheta din denim marca Levi’s sau un alt articol impermeabil. Totul depinde de stilul pe care îl preferi – dacă vrei să-ți creezi outfit-ul universal și practic, atunci alege hanoracul în nuanță de negru pentru bărbați. Dacă, pe de altă parte, dorești să ieși în evidență, atunci mizează pe modelele colorate, de exemplu bluzele Nike Throwback cu fermoar sau Alpha Industries Basic Sweater cu imprime camuflaj.

Bărbați negru Levi's bluze

Look-ul casual cu o bluză pentru bărbați

Știi deja că bluzele pentru bărbați te vor ajuta cu ușurință să creezi ținutele moderne în stil sport sau streetwear. Cu toate acestea, modelele minimaliste și cele în culori uniforme se potrivesc ideal și cu outfit-utile casual. Dacă îți pasă de confortul la purtare și de aspectul semiformal, atunci hanoracele negre, gri, bleumarin sau albe, decorate cu logo-ul minimalist reprezintă alegerea perfectă pentru tine. Ce zici de bluza neagră marca Levi’s sau poate te tentează modelul în nuanță de kaki Champion Crewneck Sweatshirt? Toate acestea se asortează cu pantaloni și pantofi negri, ideali pentru evenimente oficiale. Ai o întâlnire de familie în aer liber și vrei să porți un outfit lejer? Sau poate ești în căutarea unei ținute confortabile, care să fie potrivită pentru mersul la serviciu sau pentru o întâlnire romantică? Hanoracul de culoare universală, decorat cu logo-ul minimalist, va fi pe placul tău!

Cauți cele mai bune bluze pentru bărbați în oferta brandurilor tale preferate? Ai ajuns în locul potrivit! La Sizeer, îți punem la dispoziție o gamă largă de articole clasice, mereu de actualitate și produse din cele mai noi colecții. Răsfoiește oferta brandurilor adidas, Nike, Vans, ellesse, Levi’s, Champion și a multor altora! Vino într-unul dintre showroom-urile noastre sau accesează site-ul sizeer.ro și alege-ți modelul ideal! Nu uita că pentru comenzile de peste 250 RON livrarea este gratuită!

Bluze bărbați