30.05.2019 | Vei citi în 12 min

New Balance 574 – ce culoare te decizi să alegi?

Frenezia pentru sneakerși continuă. Cuceresc spectacolele de modă mondiale, străzile marilor dar și micilor orașe. Îi întâlnești pretutindeni – în ședințele de la serviciu, la întâlnirile cu familia sau la întâlnirile ocazionale cu echipa. Văzând câte modele există este destul de greu să îl alegi pe acela, care nu numai să fie potrivit pentru tine și să arate grozav, dar care să îți garanteze și confort în serile reci de iarnă. Un astfel de produs 2în1 este tocmai încălțămintea New Balance 574! Se caracterizează prin gulerul umplut cu vată, căptușeala moale, partea superioară din piele și material textil, la care se mai adaugă talpa intermediară ușoară prevăzută cu tehnologie ENCAP și talpa exterioară flexibilă și amortizantă. Obții un efect wow! Dar… ce culoare să alegi?

Camuflaj de oraș

Dacă nu-ți place să ieși în evidență în ceea ce privește încălțămintea de zi cu zi, ci preferi mai degrabă culorile neutre, universale atunci te sfătuim să alegi o culoare, care să te ajute să te camuflezi în jungla orașului. Bej neutru, nuanțe de gri sau poate un maro mai închis? Fii ca un city ninja și dobândește puterea la nivel urban!

Bej și maro

Nuanțele delicate ale culorii nisipiu te duc cu gândul la plajele de nisip de pe malul oceanului? Sau poate îți dau senzația că ținutele tale se vor menține în stilul potrivit datorită coloristicii universale?

Mizează pe modelul New Balance 574ESA, de care te vei îndrăgosti datorită celor două nuanțe de bej – deschisă în zona degetelor, pe limbă și pe partea superioară a călcâiului și mai închisă pe părțile laterale și pe partea călcâiului, care vine în contact cu talpa. „N”-ul caracteristic brandului se menține într-o nuanță închisă de bej și este plasat pe un fundal alb. Ceea ce cu siguranță îți va atrage atenția la acest model este bombeul ușor ridicat finisat cu cauciuc, astfel încât partea din față a pantofului sport să nu se deterioreze la contacul cu diferitele suprafețe din oraș.

În schimb, modelul NB574CLS se prezintă puțin diferit. Coloristica uniformă de bej deschis contrastează perfect cu o nuanță mai închisă, prezentă pe logo-ul brandului, care este aplicat ca de obicei pe partea laterală. De aceeași culoare este și stratul exterior de cauciuc al tălpii.

New Balance 574EW este versiunea „mai rece” a modelului prezentat mai sus. Bejul delicat se întrepătrunde cu inserțiile textile de culoare albastru deschis, cu culoarea de pe limbă și cu cea a logo-ului brandului – culoare rece.

Mizezi pe nuanțe delicate, dar în același timp îți place să ieși în evidență? Atunci modelul ideal pentru tine este New Balance 574ESA. Ce e atât de extraordinar în privința lui? Partea superioară din piele și material textil într-o nuanță deschisă de bej, logo-ul de culoare bleumarin plasat pe partea laterală precum și…stratul tălpii intermediare de un roșu izbitor!

Cauți pantofi sport cu o construcție mai compactă și de design? Mizează pe modelul 574 CB în întregime maro și vei fi surprins de îmbinarea pielii întoarse cu elementele textile. Îți place ca partea superioară a încălțămintei și limba să formeze un întreg, iar o culoare destul de populară să se potrivească la mai multe ținute de toamnă? În cazul de față spuma ENCAP folosită pentru confecționarea tălpii a fost înlocuită cu tehnologie Fresh Foam, datorită căreia te poți bucura și de mai multă stabilitate.

Nuanțe de gri

Pantofii sport de culoare bej ți se par… plictisitori? Simți că te regăsești în climatul urban dominat de blocuri? Atunci cu siguranță eNki de culoare gri vor fi pe gustul tău!

Modelul 574ESV se prezintă printr-o coloristică interesantă, în care griul se întrepătrunde cu violetul, obținându-se un efect, care cu siguranță va fi observat de fiecare sneakerhead adevărat. În acest caz coloristica interesantă este îmbogățită cu elemente de culoare albă , precum logo-ul, patch-urile de pe limbă și partea superioară a gulerului din vată.

New Balance 574 EGG este versiunea de sneakerși cu multiple nuanțe de gri. Culoarea închisă a părții superioare confecționate din piele întoarsă și material textil se îmbină armonios cu nuanța deschisă a dungii din jurul călcâiului. O variantă de gri mai pastelată se poate observa pe logo, pe stratul tălpii intermediare realizate prin tehnologie ENCAP și pe partea din cauciuc de pe călcâi, care asigură rezistență în locul îmbinării părții superioare cu talpa. Cea mai închisă nuanță de gri se regăsește în zona stratului tălpii exterioare din cauciuc, care asigură o aderență excelentă pe orice suprafață.

Preferi sneakerșii mai masivi? Încălțămintea NB574PKQ se dovedește a fi eficientă în toamna târzie, când apar primele înghețuri. Pantofii sport outdoor de culoare gri scot în evidență caracterul urban al ținutei tale indiferent de condițiile meteorologice. Banda de rulare canelată garantează o aderență excelentă, iar orificiile metalice din zona șireturilor îți asigură o stabilitate corespunzătoare în orice situație. Partea superioară a acestui model este realizată prin îmbinarea pielii naturale cu piele întoarsă și material textil în diferite nuanțe de gri. Pantoful sport asigură rezistență și se asortează ușor cu ținutele tale de oraș.

Dacă îți place încălțămintea gri, care să aibă și o pată de culoare atunci modelul ideal pentru tine este versiunea NB 574ESD. Îmbinarea dintre nuanța deschisă și cea închisă este completată de pata de bleumarin a logo-ului și a stratului tălpii intermediare, flexibile. Aspectul tău capătă culoare datorită noii versiuni a sneakerșilor legendari.

Partea întunecată a forţei

Dacă preferi nuanțele închise și ești de părere că se potrivesc la mai multe ținute decât bejul deschis sau griul, mai jos găsești câteva modele ale sneakerșilor NB 574 în nuanțe estompate.

Nuanțe de bleumarin amețitoare

574 EPA – modelul este prevăzut cu parte superioară de culoare bleumarin, având logo-ul în aceeași culoare. Exteriorul încălțămintei este realizat din piele întoarsă de înaltă calitate, ceea ce îți asigură rezistență în timpul mersului mai multe sezoane la rând. Bleumarinul se îmbină armonios cu talpa de culoare deschisă și cu căptușeala de aceeași culoare.

574 EGN este un clasic al stilului streetwear. Culoarea bleumarin se completează cu nuanțele de gri, iar datorită acestui lucru pantofii sport se potrivesc oricărui look urban. Modelul universal este ușor de asortat cu aproape orice ținută vestimentară.

Roșu pătrunzător

O estetică similară ca în cazul încălțămintei EPA se poate observa la modelul 574CLB, care atrage privirile datorită roșului pătrunzător întrepătruns cu albul tălpii intermediare, cu bejul tălpii exterioare, dar și cu N-ul caracteristic al brandului de culoarea pielii naturale și plasat pe partea laterală. În acest caz partea superioară din piele întoarsă a fost îmbogățită cu material textil pentru o ventilație corespunzătoare.

Modelul 574 EGK este ediția de culoare neagră a versiunii pe bleumarin EGN. Negrul clasic, profund se combină cu elemente gri, fiind completarea ideală a ținutelor adevăraților fani ai look-ului urban.

NB 574 HRJ reprezintă o nouă etapă în care nuanțele monocromatice se împletesc cu cele deschise. În cazul acestui model partea superioară de culoare bleumarin se completează cu inserțiile de culoare deschisă, dar și cu logo-ul contrastant de pe partea laterală, de asemenea, într-o nuanță deschisă.

Ți-ai dori ca partea superioară de un albastru uniform să fie completată doar de logo-ul N de culoare deschisă, aflat pe partea laterală? Modelul 574 OUB îți oferă o astfel de combinație, la care se mai adaugă talpa exterioară din cauciuc de culoare bej.

PasteLove

Dacă ești un admirator al designului modern, al construcției clasice și al nuanțelor pastelate la modă mizează pe sneakerșii New Balance 574 în culori reci.

Albastrul cerului te atrage și îți dă o senzație de eliberare? Mizează pe modelul NB 574 ESB de culoare albastră completat cu elemente de culoare albă. Pantoful sport este confecționat din îmbinarea pielii naturale întoarse, rezistente cu material textil respirabil și căptușeală moale. Datorită acestei combinații te poți bucura atât de confort, cât și de lejeritate la fiecare pas. Azuriul pastelat se completează perfect cu logo-ul de culoare albă și cu elementul din piele din zona călcâiului, pe care se află de asemenea și denumirea brandului. Datorită tălpii de culoare alb-gri pantoful sport este atrăgător atât din punct de vedere vizual, cât și din punct de vedere practic.

Pe perioada verii în bucătăria ta predomină menta? Dacă da, atunci cu siguranță modelul New Balance 574 ESM va fi pe placul tău. Această încălțăminte îmbină perfect nuanța mentă-fistic cu albul universal și cu pata de gri de pe talpă. Singurul lucru prin care se diferă de modelul 574ESB este culoarea aparte.

Ești un fan al pantofilor sport de culoare roz? Încălțămintea de culoarea vatei de zahăr este acum la îndemână! New Balance 574 URT încântă prin faptul că partea superioară este confecționată în întregime din piele naturală, având o nuanță uniformă de roz. Logo-ul, limba, părțile laterale? Toate se îmbină în mod ideal! Contrastul este dat de stratul alb al tălpii intermediare. Talpa netedă, modelul în relief ce amintește de pielea de șarpe și perforațiile pentru o mai bună ventilație? Acest model cu siguranță te va surprinde!

Dacă nu te convinge culoarea distinctivă a modelului NB574URT, atunci mizează pe varianta lui mai delicată în versiunea 574 NBM. Rozul pudrat delicat se potrivește perfect cu albul clasic al tălpii intermediare. Confortul excepțional și look-ul girly? Why not!

574 ESP îmbină trei culori -roz pastelat, alb clasic și gri delicat. Un model lifestyle universal. Avem de-a face cu îmbinarea dintre piele întoarsă și material textil respirabil. Oare te va cuceri?

Aproape aceeași coloristică ca în cazul modelului ESP, dar cu un adaos ușor strălucitor? Pantofii sport NB 574 CIC sunt răspunsul! Călcâiul lucios, argintiu și logo-ul brandului se completează ideal cu partea superioară pudrată, iar tu te poți simți ca o adevărată regină streetwear!

Shine time

Preferi un aspect strălucitor care să atragă atenția celor din jur? Bijuteriile nu sunt suficiente, iar tu ai nevoie de ceva în plus la outfit-ul tău, care să lucească? Atunci cu siguranță nu poți să nu iei în considerare modelele New Balance 574!

New Balance 574 NRI este noua ediție a sneakerșilor în ediție metalică. Partea superioară uniformă și rezistentă de culoare argintie cu siguranță îți poate da strălucirea de care ai nevoie! Modelul în carouri se poate observa pe călcâi și logo. În plus, elementul care face legătura dintre talpă și partea superioară este confecționat dintr-o țesătură tip brocart, potrivită mai ales pentru festivalurile de vară. Contrastantă este mai ales talpa – partea din mijloc de culoare albă este completată de talpa exterioară din cauciuc de culoare neagră.

Preferi mai degrabă variantele de pantofi sport în culori neutre? Mizează pe modelul argintiu New Balance 574 SFG și lasă-te impresionat de îmbinarea dintre piele sintetică și material textil. Partea superioară și construcția tip burito asigură potrivirea excelentă a pantofului pe picior. Suprafața textilă a părții superioare de culoare gri înfășoară glezna și contrastează cu strălucirea metalică a exteriorului încălțămintei. E posibilă combinația dintre luciul arginitiu și griul urban? Noi zicem că se poate!

Aceeași construcție și croială în ediție de culoarea aurului și a cuprului? New Balance 574 SFF este modelul, care îți poate oferi acest lucru. Partea superioară de culoare roz-cupru se încadrează perfect în look-ul girlish, iar inserțiile gri conferă ținutelor tale un caracter universal!

Diferenţiază-te de ceilalţi

Versiunile strălucitoare nu sunt exact ceea ce cauți, dar cu toate acestea îți place să iesi în evidență? Fă-o cu ajutorul culorilor

New Balance 574 FCW cu parte superioară de un roșu intens și elemente de culoare albă? Convinge-te! Datorită îmbinării de piele întoarsă rezistentă cu material textil respirabil te vei putea bucura de un confort ieșit din comun!

Bordo clasic? Soluția ți-o oferă încălțămintea lifestyle New Balance 574 FGB. Elementele de culoare gri, inserțiile albe și partea superioară de culoare roșu închis îți garantează lejeritate în orice condiții

Aceeași croială și construcție într-o ediție distinctivă de culoare galbenă? Lumea aparține celor curajoși! Modelul NB 574 EYW îți poate oferi acest lucru.

Încălțămintea de culoare galbenă ți se pare prea extravagantă? Vezi versiunea portocalie a modelului New Balance 574 OUD. În acest caz îmbinarea cu alb cu siguranță capătă caracter urban.

Diverse culori, versiuni și texturi – ce variantă vei alege până la urmă? Un lucru este sigur – pantofii sport New Balance 574 sunt un clasic necontestat al stilului streetwear!