16.11.2023 | Vei citi în 4 min

Outfituri dedicate sezonului toamna-iarna pentru copii

Fiecare nou sezon inseamna schimbari in multiversurile noastre. Avem nevoie de tinute perfecte pentru situatii noi, iar in ajutor vine Sizeer. Colanti in culori puternice, treninguri confortabile sau poate tricouri inspirate de simbolurile street? Varsity Jacket in stil old school sau o jacheta puffer moale care sa-ti invaluie corpul pe timp de vreme rece? Un hanorac clasic sau poate un crewneck universal? Avem o gama bogata de articole streetwear de top pentru fiecare stare de spirit a juniorilor – vezi!

Pantaloni de trening: confort

Ganditi-va pentru o clipa la zilele in care mergeati la scoala in sortulete bleumarin si sosete albe pana la genunchi. Nu stim ce parere aveti voi, dar noi apreciam treningurile cu atat mai mult pe atunci. Mai ales in sezonul de toamna-iarna, cand trebuia sa renuntam la pantalonii nostri scurti preferati. La Sizeer gasesti pantaloni jogger care permit expunerea gleznelor de la branduri, precum Nike si Jordan – daca ai in picioare sneakers de top, este putin probabil sa vrei sa-i ascunzi. Pentru fanii stilului casual exista pantaloni largi, drepti, din bumbac moale, care pot fi asortati cu tricouri pentru baieti si fete, si hanorace cu fermoar sau jachete de blugi. Esti in cautarea unei alternative? Ce zici de colantii copii in combinatie cu un hanorac oversize indragit din garderoba ta sau cu o rochie tip tricou – un duo perfect. Nimeni, cu exceptia bunicilor noastre, nu va duce dorul acelor sortulete de culoare bleumarin.

All you need is hoodie

Bluze copii au asteptat acest moment: gaseste modelul perfect pentru toamna si iarna! Probabil ca nu e nevoie sa te convinga cineva ca e bine sa ai in garderoba un hanorac clasic cu buzunar tip marsupiu, cum ar fi adidas Trefoil Hoodie Boy sau Jordan Essentials. La Sizeer vei gasi aproape toate combinatiile de culori dintre cele care tocmai iti trec prin minte. Negru profund, gri delicat sau poate opusul: culori de guma de mestecat si inghetata din fructe care iti vor aminti de vara chiar si la mijlocul lunii decembrie? Bineinteles, pe langa hanoracele care se imbraca peste cap, ai si alte optiuni din care poti alege, cum ar fi modelele tip crewneck, despre care se stie ca se potrivesc cu absolut orice (le poti purta chiar si cu o fusta eleganta la o petrecere in familie si sunt sanse mari sa fii in top). Si apoi, bineinteles, exista hanorace cu fermoar pentru copii – in special pentru fanii carora le plac tinutele stratificate si voluminoase. Te numeri si tu printre acestia, nu-i asa?

Gecile – elementul de baza al stilului streetwear

Ce jachete de toamna pentru baieti merita testate? Inainte de caderea zapezii, este bine sa arunci o privire asupra unui model street clasic, care a revenit in forta in ultima vreme, si anume varsity jacket. Initial parte a uniformei studentesti, aceasta geaca tip bomber care atrage atentia si-a facut loc si pe terenurile de fotbal, iar de aici drumul spre lumea streetwear a fost unul scurt. Alege, de exemplu, modelul Adicolor Varsity, care capteaza privirile prin combinatia contrastanta de alb si negru si prin marcajul old school de pe piept. Va conferi un caracter deosebit unor tinute in bej sau negru, dar va completa si un look in culori multicolore, cu o pereche de sneakers spectaculosi in prim-plan. In schimb, pentru lunile de iarna, gecile clasice tip puffer vor fi de mare folos. Bineinteles, nu vei face o greseala daca vei alege o gama clasica de culori – negru cu trei benzi albe de la adidas, de exemplu – dar la Sizeer te incurajam sa experimentezi. Ce zici de un roz puternic sau de culorile celor de la Chicago Bulls? Iarna implora un color attack!

La Sizeer te asteapta articole streetwear, astfel incat sa te poti regasi in orice univers. Geci copii, tricouri pentru fete si baieti, pantaloni si colanti: mixeaza, experimenteaza, gaseste ceea ce ti se potriveste cel mai bine. Viziteaza showroomurile noastre sau magazinul online si fa-ti curaj de a experimenta ceva nou!