21.11.2023 | Vei citi în 4 min

Inspirații de iarnă: Bluze pentru iarnă care îți vor pune în valoare stilul

Îți este mai ușor de a-ți evidenția stilul în ținute de vară, deoarece poți să alegi după bunul plac haine, sneakers, accesorii și diverse elemente vestimentare pentru a da o nouă formă outfiturilor? Te întrebi cum să-ți exprimi starea de spirit în timpul iernii? Este foarte simplu! Pe lângă ghete confortabile sau sneakers de iarnă, alege o bluză de trening călduroasă care se va regăsi cu ușurință în garderoba ta. Pentru ce fel de model ar trebui să optezi? În showroomurile noastre sau online găsești propuneri însoțite de etichete de la branduri cunoscute. Vezi și alege ceva pentru tine.

Cozy time

Vibrația toamnei se trezește treptat înlăuntrul tău? Viziunea de a te înfășura într-o pătură, de a te strecura în papuci călduroși și de a zăbovi pe canapea cu o cană de băutură caldă îți evocă deja amintiri frumoase? Atunci adu această stare de spirit în ținuta ta zilnică de iarnă. Nu ești sigură cum să o faci? Orientează-te către haine călduroase și oversize pentru iarnă, care nu numai că îți vor ține de cald în zilele friguroase, dar în același timp te vor învălui (la propriu) în confort. Ce zici de modelul Nike W NSW QZ SU în versiune retro? Gulerul, fermoarul cu lungimea 1/3 și textura fleece vor oferi un aspect vintage. Îți dorești să te poți bucura de confortul oferit de materialul plușat? Atunci varianta Vans Pioneer Mock sau bluza de trening ellesse Senatore Off WHT ½ Zip Track Top vor fi un succes pentru tine. În cazul în care aspectul oversize te-a fermecat, modelul Sweater de la adidass se va potrivi perfect. Totuși, nu putem omite nici bluze pentru bărbați. Columbia Mountainside Heavyweight Fleece sau Helly Hansen Patrol Pile vor avea grijă de lookul tău urban în timpul iernii.

Stay classic

Cu toate acestea, dacă nu faci parte din echipa #autumnală și stilul tău de iarnă se menține casual, garderoba ta va include cu siguranță modele clasice de hanorace sau modele descheiate cu eticheta ta preferată. Încă mai cauți unul? Nu mai ezita, treci pe la showroomurile noastre sau accesează magazinul online și alege modele solide în culori versatile sau optează pentru un hanorac într-o culoare deosebită cu o croială simplă. Te gândești la un hanorac all black? Versiunea ellesse Pershuta BLK OH Hoodie sau modelul New Balance Essentials Stacked vor fi perfecte. Iarna îți place să te îmbraci în outfituri stratificate și cauți o bluză de trening? Colecția unisex S.NOW JOB Sizeer Crewneck „I don’t know” Black sau bluza Nike Sportswear Club Fleece vor fi o soluție bună dacă vrei să porți un tricou sau o cămașă casual cu guler pe dedesubt. O bluză de trening descheiată ar fi, de asemenea, o opțiune bună. Ce zici de modelul minimalist Reebok CL AE  LONG FZH Hoodie?

Să te uiți pe insta sau să fii la curent cu ultimele tendințe este hobby-ul tău? Ai câteva surse de inspirație pentru ținutele specifice vremii reci și ești în căutarea unei bluze de iarnă perfecte? Una care să-ți accentueze stilul? Atunci vezi gama de bluza dama, bărbați și juniori de la Sizeer. Dacă îți place să combini colanții de tip sport cu o bluză de lungime scurtă, aruncă o privire la versiunea ellesse Innocenzo Dgreen Crop Sweatshirt sau adidas AOP Sweater. Cauți un model pentru iarnă care să ofere un plus de originalitate și un vibe casul outfitului tău în stil sportiv? Atunci optează pentru bluza de trening Reebok CL WDE Fleece Layer cu nasturi și guler. Combin-o cu pantaloni largi și un top mulat. Iar dacă îți place să surprinzi și să mixezi deferite stiluri, sacoul de la adidas va atrage cu siguranță multe priviri.

În continuare cauți inspirații pentru iarnă? Bluzele de trening cu siguranță îți vor pune în valoare lookul și vor avea grijă de confortul tău, inclusiv cel termic. Pentru modele atât din colecțiile noi, cât și pentru cele clasice mereu în vogă, treci pe la showroomurile Sizeer sau accesează magazinul nostru online.