29.01.2024 | Vei citi în 4 min

Ce incaltaminte poti sa porti cu un palton bej in acest sezon?

Aceasta culoare este cu siguranta atragatoare. Sezoanele trec si noi continuam sa apreciem bejul, atat in total look, cat si in mixuri de culori. O baza universala, posibilitati nelimitate de a crea noi outfituri si, ca bonus, liniste si echilibru: la acestea nu avem de gand sa renuntam. Banuim ca ai deja in garderoba ta paltonul bej ideal. Ce incaltaminte va arata cel mai bine cu acest articol vestimentar?

spodnie dzwony jakie buty

Timberland: these boots are made for (street)wearing

Bejul arata excelent in combinatie cu nuanta galbena de maro si (aproape) orice outfit de toamna-iarna se potriveste perfect cu ghetele Timberland Premium 6. Acest lucru este evident. Ghetele iconice reprezinta chintesenta stilului workwear cu un twist urban: masive, cu caracter, prevazute cu talpa de tip bold, guler inalt si detalii metalice, acestea vor contrasta perfect cu un palton bej, mai ales intr-o varianta minimalista. Ce altceva? Poti aduce un omagiu istoriei streetwear-ului si poti asorta modelul Premium 6 cu blugi baggy si un hanorac negru (de exemplu, de la Champion), asa cum faceau rapperii newyorkezi care au introdus incaltamintea marca Timberland in lumea urbana. Pe de alta parte, poti sa mizezi pe libertatea deplina si sa alegi pantaloni jogger. Nu uita de accesorii vii, precum sapca moderna sau ochelari futuristi. Desi tot modelul Premium 6 va fi cel care va fi in prim-plan.

Birkenstock? Forever & ever!

Sunt aici persoane care nu-si pot imagina viata fara incaltamintea marca Birkenstock? Bine, stati linistiti, nu toti deodata! Avem vesti bune pentru tine: modelele evergreen ale brandului german, de exemplu slapii Birkenstock Boston BS BS se asorteaza excelent cu paltoane bej. Creeaza-ti outfitul ideal pentru zilele mai calde de toamna sau primavara, completeaza-l cu bluza in nuanta de inghetata fructata (vibe-ul gelato este astazi foarte la moda), blugi moderni, neaparat decupati si rupti usor si, bineinteles, paltonul tau. Vrei sa-ti scot in evidenta lookul? Mizeaza pe accesorii, de exemplu statement necklace din material stras si aplica o culoare vie pe pleoape. Libertatea cu un strop de stil glamour creeaza fashion streetwear intr-o varianta noua.

Nike – future is here

Paltonul bej este un basic iconic, de aceea merita sa-l porti cu sneakers extraordinari. De exemplu cu modelele cunoscute decorate cu simbolul Swoosh, care fac trimitere la stilul viu al anilor ‘90, precum Nike Air Max 97 sau Nike Air More Uptempo. Branding-ul sub forma de imprimeuri de dimensiuni mari, partea superioara cu valul caracteristic, talpa inalta cu perna de aer celebra – toate acestea au nevoie de un background neutru pentru a straluci. Dar acest lucru nu inseamna deloc ca trebuie sa mizezi pe designul conservator, dimpotriva. Paltonul bej face treaba, asadar, poti alege liber restul hainelor si al accesoriilor: opteaza pentru un top care dezvaluie burta, pantaloni lungi clasici sau cu partea inferioara suflecata, care scot in evidenta sosetele de tenis retro, si, bineinteles, bijuterii puternice si accesorii futuriste. La urma urmei, brandul Nike reprezinta atat trecutul, cat si viitorul modei streetwear.

Simplicity works: Etnies si nu numai

A fost spectaculos, acum va fi minimalist. Trendul pentru sneakers clasici in stil retro nu dispare si nu ne putem imagina strada fara aceasta incaltaminte. Mai ales ca exista intr-adevar cateva optiuni atemporale din care poti alege. Vrei sa cumperi un outfit bej de toamna, inspirat din nuantele naturale de rosu si maro cald, decorat de carouri si care cuceresc moda si, bineinteles, completat de palaria bucket? Modelul gri Etnies Lo-Cut II, cu o silueta profilata si detalii armonioase din punct de vedere al culorilor, este o alegere ideala. Preferi albul? No problem. Combinatia de culori inspirata din nuantele frunzelor cazute se potriveste perfect cu bluze albe si sneakers clasici, cum ar fi Air Force 1 in varianta total white. Ai nevoie de un accent mai puternic: opteaza pentru un colier de perle mari. La urma urmei, atat moda streetwear, cat si tu apreciati contradictii!

Bifeaza primul punct de pe lista ta: „palton bej”. Ce incaltaminte vei alegi? Totul depinde de modul in care iti proiectezi universul astazi. Vino intr-unul dintre showroomurile Sizeer sau rasfoieste oferta online si creeaza-ti outfitul care va deveni semnul tau caracteristic!