30.01.2024 | Vei citi în 4 min

Ce incaltaminte sa porti cu o geaca de puf?

Gecile de puf nu ies de pe scena streetwear-ului. Ultimele sezoane au demonstrat pozitia lor puternica. Crezi ca doar adolescentilor le place acest articol vestimentar? Nimic mai gresit! De asemenea, gecile de puf sunt apreciate de generatia X si Y. Modelele de puf se incadreaza excelent in trendurile actuale, care indica in mod clar faptul ca era baggy este departe de a se termina. Gecile de puf sunt o alegere ideala nu numai in zilele friguroase. Acestea reprezinta si completarea cool a tinutelor de toamna. Si, dupa cum stii, clima se schimba. Si incurajeaza experimentele de moda. Concluzia? Acest element vestimentar arata excelent in combinatie cu sneakers de sezon. Deci: ce incaltaminte sa porti cu o geaca de puf?

Jakie buty do kurtki puchowej?

Classic is always a good idea

Geaca puffer este un produs clasic. Acest articol vestimentar trebuie sa se afle in garderoba oricarui fan al streetwear-ului, indiferent de varsta! Il poti purta cu orice vrei tu, pentru ca acesta arata excelent in orice combinatie. Serios. De exemplu? Mizeaza pe geaca all black Jordan Eco Puffer, pantalonii cargo, hanoracul modern si sneakers iconici Nike Dunk. Suna ideal? Aceasta combinatie clasica va fi pe placul oricarui fan al minimalismului. Parte superioara din piele naturala, vibe din anii ‘80 si design universal. Acest look nu poate merge prost! Stai, stai… A zis cineva „outfit in stil sport“? No problem. Geaca de puf marca Levi’s in varianta scurta si treningul contrastant in nuanta de roz reprezinta tot ceea ce ai nevoie in acest sezon. In plus, alege pantofii sport New Balance 327 si lookul OG is ready. Acest model va fi pe placul adevaratilor sneakerheads care apreciaza designul retro. Insertiile caracteristice, logoul de dimensiuni mari si liniile vii sunt caracteristice acestuia.

Full outfituri? All the time

Avem aici fanii tinutelor pastrate intr-o singura combinatie de culori? Da? Excelent! Pentru ca este o directie hot. Deja stim foarte bine outfituri all black sau all white. Ce zici de un look browni? We love it! Geaca puffer adidas Short Vegan in nuanta de maro, purtata cu pantaloni lati si cusaturi fine in partea frontala si un top oversize, sub care se afla o bluza longsleeve din material tip plasa. Iar singurul element care iese in evidenta pe acest fundal monocromatic il reprezinta sneakers bleumarin adidas Ozweego. Aceasta este combinatia ideala. Cele mai apreciate doua culori ale acestui sezon. Este imposibil sa creezi un look mai hot, nu-i asa?

Jakie buty do kurtki puchowej?

Outfit by colorful bird

Despre outfiturile colorate se poate spune multe lucruri. Cu toate acestea, astazi, cand strazile sunt dominate de nuante neutre, cum ar fi bej, gri, alb, negru sau maro, tinutele care combina mai multe culori puternice nu se prea gasesc. Sau mai degraba… aproape deloc. Acestea sunt ca un outsider, un individualist care nu vrea sa apartina curentului principal. Si acest lucru este de apreciat! Nu se poate nega faptul ca lookurile colorate ofera bucurie si entuziasm realitatii noastre. De aceea, merita sa experimentezi si sa depasesti standardele. Cu siguranta stii la ce ne referim. Un articol vestimentar puternic sub forma unei geci de puf marca Nike de culoare mov si a unei camasi cu benzi in culori alb-rosu atrage atentia celor din jur. In plus, alege pantaloni negri si sneakers albi Air Force 1. Poti fi sigur – un efect „wow” garantat. Totusi, preferi vibe-ul sport unde geaca de puf joaca un rol principal? In acest caz, mizeaza pe modelul galben Vans Norris MTE 1, treningul maro de la Nike si pantofii sport iconici Nike Air Air Jordan 1 Low. Exterior confectionat din piele, perna de aer, culoare neagra si elemente alb-rosu? Sounds good. Si daca in garderoba ta orange is the new black, atunci opteaza pentru modelul ellesse Gerana Padded Jacket, pantalonii jogger in nuanta de kaki si sneakersii marca Converse in stilul anilor ‘00.

Acum stii foarte bine ce incaltaminte se potriveste cu geci de puf, de aceea nu ezita. Vino la Sizeer si creeaza-ti un cool outfit.