13.02.2024 | Vei citi în 4 min

Long story short: vezi cum sa porti micro pantaloni scurti in toate anotimpurile

Da, putem vorbi despre asta cu liniste. Trendul „no pants” este unul dintre cele care starnesc emotii deosebit de puternice in universul modei streetwear. Cum poti sa arati bine in viata reala purtand doar colanti si pantaloni cu paiete sau chiloti confectionati din material gros? Chiar e nevoie de un curaj incredibil ca sa faci asta? Astazi, la Sizeer testam diferite solutii: pantaloni scurti largi purtati peste colanti ca optiune pentru incepatori, pantaloni scurti combinati cu ciorapi – o idee pentru persoanele de nivel intermediar si – atentie – un outfit cu lenjerie intima in rol principal. Pentru aceia dintre voi pentru care riscul este o a doua natura.

Long story short: sprawdź, jak nosić mikroszorty o każdej porze roku

Streetwear layer by layer

Streetwear-ul apreciaza tinutele stratificate. La fel si noi: mai ales purtate in moduri neevidente. Ai auzit de micro pantaloni scurti purtati cu tinutele de iarna? Alege pantaloni scurti in nuanta vie sau decorati cu detalii contrastante si asorteaza-i cu modele de colanti retro colorati, cum ar fi Champion Crop Leggings: vibe-ul de fitness al anilor ’80 este una dintre trendurile principale pentru anul 2024. Odata ce intri in aceasta lume, vei intelege rapid de ce. Si, fara indoiala, vei cumpara o pereche de jambiere din material: excelent, pentru ca acestea se potrivesc atat cu modele de colanti, cat si cu senakers din anii ‘80, cum ar fi Nike Air Force 1. Am mentionat amestecul de trenduri? Atunci este timpul pentru un twist: de data aceasta, mizeaza pe camasa alba si accesoriile feminine, precum o esarfa sau o bentita din satin. Prima faza a planului „no pants” este gata. Trebuie sa recunosti, te tenteaza.

Prinsi in plasa

Lumina reflectoarelor este mediul meu natural – acesta este mesajul pe care ciorapii din plasa il trimit lumii. Si foarte bine, fara un pic de risc nu exista distractie: cel putin in lumea modei streetwear. De aceea, iti propunem un duo alcatuit din ciorapi din plasa si pantaloni scurti lejeri in stil sport, de exemplu de la adidas. Contrariile se atrag, iar rezultatul iti poate depasi asteptarile. Mai ales daca iti completezi tinuta cu un pulover moale cu un imprimeu interesant si o jacheta oversize. Daca optezi pentru nuantele pastelate si texturile pufoase, outfitul poate deveni surprinzator de romantic. Ce incaltaminte se potriveste cu acest look atat de deosebit? Alege, de exemplu, pantofii sport adidas Gazelle Boot cu profil inalt si exterior matlasat. Spargerea schemelor ofera satisfactie. Suntem siguri ca si tu simti asta: la urma urmei, esti aici pentru ca esti in cautarea unei modalitati de a purta micro pantaloni scurti. Sau poate chiar pentru…

Long story short: sprawdź, jak nosić mikroszorty o każdej porze roku

Get out from under

Lenjeria intima purtata ca steatment piece. Da, acesta este momentul. Miuccia Prada a provocat toata agitatia, iar celebritatile au inceput sa interpreteze noua varianta de naked dressing in felul lor. Esti gata? Asadar, hai sa incepem! Ai deja chilotii pe care vrei sa ii arati lumii si ciorapii asortati? A venit timpul sa alegi o incaltaminte corespunzatoare. Se stie ca in aceasta situatie pantofii cu tocuri inalte s-ar putea dovedi a fi un lucru mult prea mult, din fericire la Sizeer mizam pe alte modele. In zilele mai reci, bocancii Emu sau ghetele rezistente, precum Timberland Premium 6, reprezinta o alegere excelenta, iar primavara alege tenisii marca Converse cu partea superioara Mid sau sneakers din piele intoarsa. De asemenea, merita sa cumperi un cardigan lung: un nasture sau doua te vor ajuta sa iti petreci calatoria in metrou fara sa concentrezi atentia exclusiva a pasagerilor asupra ta. Un palton lung legat cu o curea va face acelasi lucru: la urma urmei, tu decizi cand si cum vrei sa-ti scoti in evidenta lookul.

Universul modei streetwear, ca si universul nostru, in continuare isi extinde limitele. Vrei sa te afli in avangarda modei? Rasfoieste oferta magazinului Sizeer: modelele noastre de incaltaminte si imbracaminte iti vor permite sa experimentezi. E riscant? Bineinteles. E surprinzator? Cu siguranta. Indrazneste mai mult – lucrurile evidente nu mai sunt la moda.