10.05.2024 | Vei citi în 4 min

Boosting belts. Focus pe centura

Un fashion statement pentru tine? Nu este vorba doar de brandul tau preferat si de sneakers de top, ci si de detalii: un imprimeu inspirat din street-art pe un tricou, un motiv care atrage atentia sau stralucirea unei bratari la incheietura mainii. Acesta este motivul pentru care la Sizeer apreciem accesoriile. Unul dintre trendurile noastre preferate pentru primavara il reprezinta centurile: personajele secundare care, in mod surprinzator, adesea fura intregul show. Modele largi, subtiri, de tip corset, purtate simultan cu mai multe variante. Minimaliste sau prevazute cu o catarama decorativa. Fixate in jurul taliei sau lasate sa cada lejer in jurul soldurilor. Aparte. Deosebite. De neratat.

paski

Trei – un numar perfect

Doua centuri – bine. Trei – ideal. Mai ales daca traiesti dupa principiul conform caruia un pic prea mult este perfect. Si nu, de data aceasta nu ne referim la logoul iconic al brandului adidas. Ai completat o tinuta minimalista, alcatuira din, de exemplu, un hanorac, pantaloni jogger gri si un sacou negru oversize? Este timpul pentru un boost de energie. Poarta cele trei centuri negre impreuna. In castile tale domnesc chitarele electrice, iar geaca ta preferata din piele ocupa un loc de onoare in garderoba ta de ani de zile? Mizeaza pe un model completat de lantul greu si lejer. In plus, alege inca o centura: clasica cu detalii argintii. Si, in cele din urma, adauga si a treia, decorata cu un imprimeu contrastant si viu. Ce ar putea concura cu acest trio perfect? Doar sneakersii pot accepta o provocare similara. Opteaza pentru o incaltaminte de culoare potrivita, precum negru, gri sau, cel mai bine, argintiu. Ceea ce este inca necesar aici este un pic de glow. Modelul metalic Nike Air Max 97, cu liniile caracteristice ondulate, reprezinta o alegere perfecta. Nu este doar un statement – este un manifest.

Warning: Undefined array key „link” in /usr/home/MIGGroup/domains/blog.sizeer.ro/public_html/wp-content/themes/sizeer_blog/blocks/snrs-slider/slider.php on line 136 Warning: Undefined array key „salePrice” in /usr/home/MIGGroup/domains/blog.sizeer.ro/public_html/wp-content/themes/sizeer_blog/blocks/snrs-slider/slider.php on line 138 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /usr/home/MIGGroup/domains/blog.sizeer.ro/public_html/wp-content/themes/sizeer_blog/blocks/snrs-slider/slider.php on line 138 Warning: Undefined array key „price” in /usr/home/MIGGroup/domains/blog.sizeer.ro/public_html/wp-content/themes/sizeer_blog/blocks/snrs-slider/slider.php on line 138 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /usr/home/MIGGroup/domains/blog.sizeer.ro/public_html/wp-content/themes/sizeer_blog/blocks/snrs-slider/slider.php on line 138 Warning: Undefined array key „salePrice” in /usr/home/MIGGroup/domains/blog.sizeer.ro/public_html/wp-content/themes/sizeer_blog/blocks/snrs-slider/slider.php on line 138 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /usr/home/MIGGroup/domains/blog.sizeer.ro/public_html/wp-content/themes/sizeer_blog/blocks/snrs-slider/slider.php on line 138 Warning: Undefined array key „price” in /usr/home/MIGGroup/domains/blog.sizeer.ro/public_html/wp-content/themes/sizeer_blog/blocks/snrs-slider/slider.php on line 138 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /usr/home/MIGGroup/domains/blog.sizeer.ro/public_html/wp-content/themes/sizeer_blog/blocks/snrs-slider/slider.php on line 138

LEI LEI

NIKE AIR MAX 97

In centrul atentiei

Desi ideea unui trio cu centuri ne starneste imaginatia, recunoastem ca acest accesoriu poate impresiona si singur. Mai ales atunci cand ii dai spatiu pentru acest lucru. Centura lata din piele (indiferent daca este naturala sau sintetica) trimite un mesaj clar lumii: ai o forta de care trebuie sa tii cont. Fundalul perfect pentru astfel de accesorii vii? Noi mizam pe minimalism. Si pe culori aparte. Alege o bluza de trening marca Jordan in nuanta intensa si calda de rosu si fixeaza-ti o curea maro retro in jurul taliei. In plus, opteaza pentru pantaloni negri, sau fuste creion din material si, bineinteles, sneakers. In cele din urma, fiecare dintre povestile noastre de moda este, de asemenea, o poveste despre acest tip de incaltaminte. Scoate-ti in evidenta individualitatea (si pasiunea pentru experimente) alegand unul dintre modelele iconice in stil futurist: Nike Air Max 97, Nike V2K Run sau Converse Run Star Motion. Intre trecut si trecut: acolo se naste sneakers fashion statement. 

Short story long

Daca in prezent nu urmaresti seriile cowboy de top si preferi centurile mai subtiri in locul celor groase din piele, atunci iti punem la dispozitie brevetul nostru preferat direct de pe pasarelele urbane. Mizeaza pe centura extrem de lunga – lasa sfarsitul acesteia sa iti ajunga pana la genunchi. Ai la alegere mai multe modele: prevazute cu nituri sau cu crampoane, lacuite, in culori neon atragatoare… Farmecul lor nonsalant se asorteaza perfect cu blugii tai baggy preferati. In plus, alege un tricou slim de culoare alba sau bej. Adauga si un palton larg oversize din bumbac. Si incaltaminte? Bineinteles un must have al sezonului: sneakers retro din piele intoarsa moale, de exemplu adidas Campus 00s, Puma Palermo sau adidas Gazelle. Acesta este un outfit ideal pentru o plimbare indelungata prin oras, atunci cand cauti inspiratii deosebite si rasfoiesti vitrinele magazinelor. Cel mai bine cand bate vantul lejer: o astfel de centura si un palton pur si simplu capata viata in miscare.

Suna excelent? In acest caz, viziteaza Sizeer. Stim foarte bine ce inseamna detalii interesante… si te vom ajuta sa creezi o tinuta care sa iti scoate in evidenta accesoriile preferate. Every week is a fashion week at Sizeer.