10.01.2018 | Vei citi în 3 min

ADIDAS SUPERSTAR VS STAN SMITH

Dintre toți pantofii emblematici de la adidas, unele modele care și-au făcut debutul pe piață cu câteva decenii în urmă sunt încă în topul clasamentelor! Atemporalii adidas Superstar sunt un adevărat hit urban, care a fost folosit, cândva, în primul rând de jucătorii de baschet. La rândul lor, emblematicii adidas Stan Smith și-au primit numele după cunoscutul star de tenis Stan Smith. Ambele modele reprezintă o soluție excelentă zi de zi. Te întrebi pe care să-l alegi? Decizia nu este foarte ușoară!

ADIDAS STAN SMITH

PANTOFI SPORT – BASCHET VS TENIS

Atât adidas Superstar, cât și adidas Stan Smith se remarcă prin designul lor minimalist, simplu, garantând 100% versatilitate și potrivindu-se perfect la ținutele de zi cu zi. Pantofii Superstar iubiți de către jucătorii de baschet din întreaga lume au un vârf caracteristic numit shell, ceea ce le conferă un caracter unic – mai ales atunci când culoarea acestuia contrastează cu restul pantofului. La rândul său, popularul model sport adidas Stan Smith este echipat cu un sistem de perforații datorită căruia pantofii oferă o ventilație excelentă! Mai mult – perforațiile au luat forma celor trei dungi adidas legendare, care le dau modelului originalitate. Silueta celebrului Stan Smith are linii clasice, blânde, datorită cărora piciorul arată suplu și îngrijit în ei. Superstar este mai masiv, mulțumită cărui fapt ei conferă un accent puternic oricărei ținute.

DE CE SĂ ALEGI ADIDAS STAN SMITH?

Primăvara și vara, modelul adidas Stan Smith ușor, aerisit, se potrivește de minune. Adidașii aceștia sunt făcuți din piele de înaltă calitate și sunt dotați cu perforații prin care aerul se ventilează confortabil chiar și în zilele călduroase de vară. Datorită designului atemporal, îi poți ajusta la orice ținută de zi cu zi. Poți fi sigur că ei vor arăta întotdeauna minunat și vor fi mereu la modă!

DE CE SĂ ALEGI ADIDAS SUPERSTAR?

adidas Superstar nu este minunat numai pentru jucătorii de baschet, ci și pentru toți fanii stilului confortabil, sport, numai bun de scos în oraș! Nu știi pe care să-i alegi? Acești pantofi din piele vor fi un adevărat hit! Suprafața lor este rezistentă la factorii externi, iar talpa din cauciuc cu striații aderente garantează o tracțiune excelentă pe toate tipurile de suprafețe! Legendara scoică nu este doar un element unic al designului, ci protejează, de asemenea, degetele de la picioare, garantând confort maxim.

ADIDAS SUPERSTAR