10.01.2018 | Vei citi în 6 min

Ce culoare să alegi pentru noii tăi pantofi Reebok Classic Leather?

Îți prezentăm un adevărat clasic! Acesta este un model emblematic, cunoscut și iubit de toți. Reebok Classic Leather, pentru că despre acest model este vorba, și-a câștigat rapid reputația de legendă printre pantofi, iar aspectul old-school încă atrage toate privirile. Dacă te concentrezi, de obicei, pe tendințele actuale, dar apreciezi moda care care a fost în prim-plan cu ani în urmă și nu ai nici o problemă în adaptarea acesteia la moda de astăzi, pantofii Reebok CL LTHR trebuie să se găsească și în garderoba ta! Moda se schimbă din când în când, dar clasicul rămâne un clasic. Acest model, care a fost creat în 1983 cu gândul la alergători, s-a mutat rapid pe străzile orașului. Exteriorul revoluționar pentru acel timp, din piele, își găsește cu ușurință locul în moda urbană de astăzi.

Reebok Classic Leather White

Îți place să fii la modă, iar în colecția ta ai mai multe modele de pantofi emblematici? Alături de o pereche de pantofi adidas Superstar, ai modelul Air Max, ghete de la Timberland și ur-mează să alegi clasicul următor – de data aceasta de la Reebok. Ce culoare ar trebui să alegi? Dacă îți plac soluțiile atemporale, o pereche de Reebok Classic LTHR albi va funcționa per-fect. Acesta este modelul cel mai ușor de recunoscut și, în același timp, dorit printre fanii pan-tofilor sport. Acest clasic monocrom se va potrivi la orice ținută. Exterior din piele albă, talpă din spumă albă și căptușeală de culoare albă. Aspectul all white este alegerea ideală și pentru tine.

Vezi Reebok Classic Leather albi

Pentru orice anotimp

Poți să îi porți cu ușurință vara, când culorile luminoase devin extrem de populare. O pereche de pantofi sport albi se va potrivi perfect la niște pantaloni scurți sau o fustă din denim. Toa-mna și primăvara, în schimb, o pereche de pantofi albi va lumina orice ținută, iar, datorită exte-riorului din piele, nu va trebui să îți faci griji cu privire la condițiile meteorologice. În plus, poți asorta la ei o pereche de șosete înalte, cu un imprimeu interesant, cu ajutorul cărora să-ți exprimi personalitatea.

Unisex

Pantofii sport albi sunt un adevărat hit și pe podium, și pe străzile orașului. Ei pot fi purtați de oricine, indiferent de sex. De aceea au devenit ei un adevărat fenomen printre pantofii sport. Acești pantofi atemporali au fost creați pentru alergare, dar și-au găsit rapid un loc printre pan-tofii de zi cu zi. În plus, ei se potrivesc perfect la ținutele pentru femei, bărbați și copii. Încă te întrebi dacă să-ți iei și tu o pereche? Pantofii Reebok CL Leather White sunt propunerea ideală pentru cei cărora le place să fie în pas cu timpurile. Albul este, de asemenea, o alegere sigură, care se potrivește la orice! Ținute sport, casual sau urbane – oricare dintre ele va fi completată de minune cu o pereche de pantofi Reebok Classic LTHR albi.

RCL all black

Îți place să porți negru zi de zi și aspectul all black este preferatul tău, indiferent de ocazie? În acest caz, versiunea pe negru a modelului Reebok Classic Lthr a fost creată special pentru tine! O siluetă clasică și extrem de modernă, care are ceva special. Îți place să te distingi din mulți-me? Modelul pe negru îți va satisface toate așteptările!

Vezi Reebok CLassic Leather negru

All natural, piele întoarsă, sau, poate, ceva exotic?

Ok, culoarea este aleasă. Acum a sosit timpul pentru alegerea materialului. Modelul Classic Leather este, evident, confecționat din piele. Totuși, ai câteva opțiuni. Poți alege un model fabricat din piele naturală netedă, piele întoarsă plăcută la atingere, sau modele exotice, deo-sebite. Preferi un model fabricat complet dintr-un singur tip de piele, cu perforații în zona de-getelor, sau, poate, o pereche de pantofi Reebok Classic Leather Clean Exotic? Aceștia au un exterior negru, strălucitor, pe care poți admira cu ușurință modelul de piele de șarpe. Mulțumită acestuia, te vei distinge ușor din mulțime. Iar modelul Reebok CL Leather ALR a fost creat pentru cei care iubesc combinația de piele naturală cu inserții de piele întoarsă.

Un accesoriu universal

Pantofii sport negri sunt unul dintre cele mai iubite accesorii. Dacă ținuta este format din blugi clasici și un tricou sau un pulover, pantofi negri, jacheta și geanta se vor potrivi întotdeauna. Nu contează ce culoare alegi, Reebok CL LTHR este soluția ideală pentru orice ținută urban.

Reebok CL LTHR verzi

Pantofii albi sau negri sunt prea plictisitori pentru tine? Îți place să fii la modă și, în același timp, să ieși cumva în evidență? Bucură-te de o culoare care te va scăpa de monotonie! Verde-le închis este un adevărat hit în acest sezon și acum te poți bucura și tu de o pereche de pantofi în această culoare deosebită.

Camuflaj urban

Reebok Classic pe verde este doar una dintre opțiuni. Există multe altele. Dacă dorești să te bucuri de un aspect deosebit, alege un model tip camuflaj – verde închis, sau poate cenușiu? Astfel de culori se vor potrivi perfect pe străzile orașului.

Sweet madness

Dacă dorești ceva în plus și îți plac culorile distinctive, alege o pereche de Reebok Classic Leather pastel sau aquamarin. Culoarea exotic-industrial green este îmbogățită cu un model de piele de șarpe, pentru cei care preferă o doză de nebunie. Cu o pereche de pantofi în nuanța digi-digital green nu vei trece neobservat pe străzile orașului. O astfel de culoare îți va da un plus de energie chiar și în zilele ploioase de toamnă.

Ai de unde alege când vine vorba de Reebok Classic Leather!