28.07.2023 | Vei citi în 4 min

Back to school — ce încălțăminte să alegi pentru copii?

Copilul tău se pregătește pentru noul semestru? Un start perfect se bazează pe cărțile, caietele și alte accesorii potrivite, însă reînnoirea garderobei este la fel de importantă! Desigur, hainele noi sunt esențiale, dar un rol semnificativ o are încălțămintea în care juniorul se va prezenta pe coridoarele școlii. Te întrebi ce pereche să alegi pentru tânărul pasionat de streetwear? Îți dăm un indiciu cu privire la modelele potrivite pentru școală!

Back to school — încălțămintea pentru copii reprezintă o prioritate!

Începutul anului școlar este o perioadă intensă pentru toată lumea. Responsabilitatea de a pregăti echipamentul școlar revine membrilor mai în vârstă ai familiei. Dar întoarcerea la școală poate fi la fel de intensă și pentru copii! De aceea au nevoie de încălțăminte care să îndeplinească cu brio sarcinile zilnice. La ce merită să acorzi atenție? În primul rând, dacă partea superioară este confecționată dintr-un material rezistent, care să ofere un sprijin adecvat pentru piciorul în dezvoltare. În al doilea rând, sistemul de legare. Pentru copiii de școală primară, modelele prevăzute cu prindere velcro se potrivesc mai bine, în timp ce copiii mai mari se pot descurca fără probleme cu șireturile. În al treilea rând, talpa este esențială! Aceasta trebuie să asigure o bună aderență la sol și, de asemenea, să garanteze un nivel ridicat de amortizare. Unde poți găsi pantofii perfecți pentru copii necesari pentru școală? Printre modelele clasice de sneakers în varianta mini. Dacă dorești cea mai bună amortizare, mizează pe Nike Air Max copii. Talpa amortizată cu pernă de aer oferă un sprijin optim pe tot parcursul zilei de școală. O alegere excelentă și mereu în tendințe sunt sneakers clasici, precum adidas Superstar sau Puma CA Junior. Forma simplă a încălțămintei va arăta grozav cu outfit-urile școlare de zi cu zi sau chiar cu uniforma școlară.

Sneakers cu profil înalt – perfecți (nu doar) pentru toamnă 

Te neliniștește faptul că sneakerșii clasici cu profil redus nu sunt potriviți pentru diminețile de toamnă? În acest caz, încălțămintea cu partea superioară ridicată ar putea fi o alegere bună. Gulerul înalt asigură stabilitate la nivelul gleznei, dar o și protejează de rafalele de vânt rece. Desigur, avantajele practice sunt importante, dar să fim sinceri – sneakers cu talpă înaltă sunt un adevărat clasic în materie de streetwear! Sunt o soluție foarte bună pentru acei elevi care urmăresc îndeaproape vestimentația actuală de pe stradă. La Sizeer găsești cele mai renumite modele în mărimi pentru copii și juniori. În prezent, unul dintre modelele de top este Nike Dunk High, care face trimitere în mod senzațional la moștenirea baschetbalistică a brandului. Sneakers care nu mai au nevoie de nicio prezentare pentru nimeni sunt, de asemenea, Air Jordan 1 copii – versiunea perfectă pentru tânărul fan al baschetului. Dacă ești în căutarea unei încălțăminte cu partea superioară mai înaltă, dar cu un design ceva mai subtil, modelul Nike Blazer Mid va fi un succes. Acesta va completa perfect outfit-urile de zi cu zi pentru școală.

Pe coridoarele școlii

Majoritatea unităților au un sistem care prevede schimbarea încălțămintei exterioare cu o pereche de pantofi interiori la intrare. Ce model se va potrivi pentru activitățile desfășurate în școală? Tenișii din pânză ar fi o alegere excelentă. Partea superioară din țesătură va oferi o senzație de confort în timpul orelor de curs și o bună ventilație în interiorul pantofilor. Talpa din cauciuc aderentă asigură o bună stabilitate în timpul jocului desfășurat în pauza. Pentru elevii mai tineri, încălțămintea cu prindere velcro este ideală – închiderea practică facilitează încălțarea și descălțarea. Acești pantofi sport pot fi găsiți în colecția Vans Old Skool. Modelul clasic de la Vans în alb-negru reprezintă o alegere versatilă – se potrivește fără probleme cu majoritatea ținutelor școlare. Dacă elevul preferă culorile intense, tenișii de culoare galbenă vor fi un succes! Încălțămintea slip-on este, de asemenea, o alternativă interesantă la tenișii clasici. Datorită faptului că nu au sistem de închidere și sunt ușor de încălțat, aceștia sunt excelenți pentru școală – copilul tău îi va schimba rapid în vestiar.

Vezi ce modele pentru copii și juniori te așteaptă la Sizeer. Fă-ți cumpărăturile online sau vizitează cel mai apropiat showroom și pregătiți-vă împreună pentru revenirea la școală.