09.08.2023 | Vei citi în 4 min

Ce încălțăminte să porți cu pantalonii de trening pentru femei? Optează pentru sneakers cu platformă

Cu toate că te simți foarte bine în treningul ales, dar parcă lipsește ceva. Un fel de accent distinctiv, punctul forte al ținutei tale. Gri melange, roz, negru – culori ce pot conferi un farmec aparte outfit-ului tău, dar… ai prefera ceva inedit, ceva care să-ți scoată în evidență personalitatea. Să adauge o nouă dimensiune stilului tău. Vezi cu ce poți să asortezi pantalonii de trening dama. Mizează pe vedeta street style-ului – sneakers cu platformă! La Sizeer vei găsi modele de la branduri renumite precum Nike, adidas, Puma, Vans și Converse. Expresive, rebele, provocatoare – versiuni ce te vor transforma în regina junglei urbane.

Vans Old Skool Platform: noua definiție a tenișilor

Este greu să confunzi designul distinctiv al tenișilor de la Vans. Cunoaștem de mult timp modelele clasice cu talpă plată ale brandului californian, cu partea superioară realizată din țesătură și piele. Acum a venit timpul pentru versiunea cu platformă! Dacă ești fană a modelelor clasice, te așteaptă pantofii sport în versiunea black & white, cu „jazz stripe” al brandului pe panoul lateral sau cu motiv în formă de tablă de șah și cu talpă solidă, netedă. Fie că alegi pantaloni de trening pentru femei în culori puternice, cum ar fi adidas Adibreak în variantă oldschool de culoare maro sau Strandard Issue în nuanță violet de la Nike, fie că preferi pantalonii tip basic albi, gri sau negri – brandul Vans este o opțiune bună. Preferi să urmărești tendințele street? Descoperă noii teniși Sentry Old Skool, cu o talpă cu bandă de rulare distinctivă și un model geometric în zigzag în jurul platformei. Sunt disponibili și în pastelurile care domină astăzi – găsește un model pentru starea ta de spirit estivală!

Retro vibe – adidas Nizza Platform

Vrei să experimentezi cu pasteluri și să adaugi nuanțe în butter yellow, fistic sau roz discret în garderoba ta de pantaloni de trening pentru femei? Asortează-i cu sneakers cu platformă în stil retro de culoare albă! Încălțămintea de baschet adidas Nizza a fost concepută în anii ’70 ca o alternativă la tenișii Converse Chuck Taylor, pe atunci foarte cunoscuți (nu doar pe terenurile de baschet), și a revenit în anul 2018. Partea superioară din pânză ușoară, decorată în acest sezon cu motivul tie-dye sau cu logo-ul Trefoil țesut, se va asorta perfect cu pantalonii în nuanță deschisă cu fructe exotice. Într-o opțiune cu platformă, sneakers iconici vor părea și mai ușori și mai delicați. O alegere excelentă pentru zilele de vară pline de soare în oraș.

Fila Disruptor 2 Premium: ugly-not-ugly

Tendința pentru „ugly shoes” continuă, iar marca Fila este un maestru al acestui design. Printre modelele emblematice ale brandului italian se numără sneakers Disruptor 2 Premium, cu partea superioară masivă, distinctivă, parcă „umflată”, cu logo-ul atractiv și cu talpa distinctivă. Această încălțăminte este făcută să atragă privirile tuturor. Cauți sneakers care să transformă un outfit minimalist format din pantaloni de trening negri și un crewneck sau un hanorac într-o apariție de neuitat? Ai nimerit exact unde trebuie. Încălțămintea iconică daddy shoes este disponibilă în acest sezon în bej clasic, precum și în nuanțe de roșu, albastru și mov. Dacă ești fană a look-urilor complete sau ești inspirată de color blocking, modelul Fila Disruptor este potrivit pentru tine! Gata cu sneakers care trebuie să se asorteze cu orice – este timpul să faci ca orice altceva să se asorteze cu încălțămintea ta! Pe scurt – respect your shoes.

Sneakers cu platformă merită să fie în centrul atenției, așadar asortează-i cu pantaloni jogger sau alți pantaloni de trening care îți expun gleznele. Nu este loc pentru conservatorism aici – etalează-ți outfit-ul din plin. Mixează culorile, caută modele noi, experimentează cu detaliile. Nimic nu te limitează – orașul este al tău!