04.01.2021 | Vei citi în 5 min

Ce încălțăminte se potrivește cu pantalonii jogger?

Unele articole vestimentare nu ies niciodată din modă. De multe ori revenim la anumite haine fără să ținem cont neapărat de trendurile aflate în continuă schimbare. Chiar și micii fani ai streetwear-ului sunt atrași de articolele care le completează ușor garderoba de zi cu zi. În acest sezon au revenit în magazine pantalonii jogger, care până acum erau asociați cu pantalonii clasici de trening, folosiți la antrenament în sala de sport. În prezent, datorită croielii lejere, culorilor neutre și elementelor practice cu care este prevăzut, acest articol vestimentar se încadrează perfect în stilul urban.

Cu toate acestea, apare întrebarea – ce încălțăminte se potrivește cu pantalonii de acest tip? Află în cele ce urmează!

Pantalonii jogger – potriviți pentru ce ocazie?

Pantalonii jogger sunt asemănători cu pantalonii de trening, dar pot fi confecționați din diferite materiale, motiv pentru care sunt potriviți nu numai pentru antrenamentul de la sală, ci și pentru jogging. Totodată, poți ieși cu ei în oraș, poți merge la petreceri cu prietenii sau la plimbare. Sunt atât de confortabili încât îți va fi greu să revii la pantalonii strânși pe corp sau blugii drepți. Acest tip de pantaloni se diferențiază de alte modele prin manșetele caracteristice din partea inferioară și talia elastică cu șnur reglabil, datorită cărora nu va mai trebui să-ți faci griji că sunt prea strânși pe picior sau prea largi. Îi poți ajusta în funcție de propriile preferințe! Pot fi prevăzuți cu buzunare, cusături, fermoare suplimentare sau elemente inspirate din modelele de pantaloni cargo. Cu siguranță se încadrează excelent atât în stilul casual, cât și în cel streetwear. Ținând cont de faptul că acești pantaloni nu se poartă cu mocasini sau pantofi joși, ar trebui să ne concentrăm pe alegerea încălțămintei potrivite.

Simte-te în largul tău

Mizează pe sneakerșii cu care vrei să te mândrești. Datorită manșetelor elastice din partea inferioară, modelele clasice de pantaloni jogger îți scot în evidență perechea de încălțăminte preferată, iar astfel devin piesa centrală a outfit-ului tău. Designul deosebit al pantofilor sport Air Max 270 sau al celebrilor sneakerși Air Force One, care se potrivesc excelent cu articolele vestimentare de culoare albă, gri sau bleumarin, reprezintă o alegere inspirată pentru bărbați. În schimb, domnișoarele care nu vor să renunțe la culori, pot asorta pantalonii jogger în nuanță de negru cu pantofii sport Nike Air Max Tailwind IV. Aceștia se remarcă prin accentele futuriste și elementele inspirate din moda anilor ‘90. O alegere la fel de bună o reprezintă încălțămintea adidas Ozweego, care garantează amortizare și confort la purtare.

Look-ul clasic și tenișii ideali

Sau poate vrei să mizezi pe tenișii iconici? Converșii nu au termen de comparație. Care dintre noi nu recunoaște încălțămintea cu talpă albă și decorată de logo-ul All Star? Tenișii cunoscuți în întreaga lume atrag privirile oricui, iar cel mai bine vândut model Chuck Taylor cu siguranță va fi inclusiv pe placul persoanelor cu cele mai mari așteptări. Indiferent că este vorba despre varianta pentru femei sau cea pentru bărbați, încălțămintea este disponibilă în mai multe culori și se asortează perfect cu pantalonii tăi jogger preferați. Totodată, fie că alegi versiunea joasă sau fie că mizezi pe modelul peste gleznă (HI), poți avea siguranța că vei arăta excelent în acești teniși.

Sau poate ceva pentru iarnă?

Nu vrei să renunți la look-ul casual și lejer nici în anotimpul friguros? Nu-ți face griji – pantalonii jogger se potrivesc perfect cu încălțămintea groasă. Datorită manșetelor elastice din partea inferioară, îi poți purta cu ghete mai înalte, care te protejează de vântul aspru. Vremea mohorâtă și ploioasă poate fi problematică, așa că atunci îți cauți o încălțăminte de iarnă înaltă din material impermeabil, merită să-ți îndrepți atenția spre modelele marca Timberland. Brandul cuprinde în portofoliul său inclusiv ghete de drumeție impermeabile. Atât în garderoba femeilor, cât și în cea a bărbaților, ar trebui să se afle modelele Timberland Premium 6 Inch și Radford 6’’ Boot WP în nuanțe de gri și negru. Se asortează ușor cu orice piesă vestimentară și sunt ideale în mai multe situații. În plus nu se murdăresc așa repede. Cu toate acestea, nu uita de spray-urile de impregnare pentru ca încălțămintea ta să-și mențină aspectul impecabil timp de mai multe sezoane la rând!

VEZI PANTOFII PENTRU BĂRBAȚI POTRIVIȚI LA PANTALONII JOGGER:

VEZI PANTOFII PENTRU FEMEI POTRIVIȚI LA PANTALONII JOGGER: