05.02.2021 | Vei citi în 6 min

Încălțămintea Jordan Air 1 – stilul prezent pe terenul de baschet și look-ul streetwear pentru ea și pentru el

Look-ul inspirat din ceea ce poartă fotbaliștii? Acesta a fost deja! Astăzi, baschetul ia în stăpânire străzile orașului și se încadrează perfect în stilul streetwear. Energia și vibe-ul american, asociat cu întreaga cultură a baschetului, reprezintă tot ceea ce au nevoie fanii trendurilor urbane. Mizează pe această combinație excelentă și alege pantofii sport clasici Jordan Air 1, care au adus un suflu de prospețime modei urbane. Mai mult decât atât – și astăzi pot face asta. E timpul pentru (următoarea) revoluție!

Femei Jordan Air 1:

Look-ul excelent

Fiecare fan al trendurilor urbane este ghidat nu numai de ce-i spune inima. Pentru că, deși mizezi pe modelele care se potrivesc cel mai bine stilului tău, îți place să știi ce cumperi. Nu alegi primul model, ci pantofii sport care nu numai că arată excelent, dar în același timp… sunt expresivi. Mai exact – pot spune o poveste. Datorită istoriei sale, încălțămintea Nike Jordan Air 1 cu siguranță va fi pe placul fanilor streetwear-ului. Acest model, creat în anul 1985 de Peter C. Morre, se inspiră din trendurile actuale și stilul prezent pe terenul de baschet. Pentru a face acest mix mai credibil și mai onest, Michael Jordan, o vedetă a baschetului de atunci, a fost invitat să colaboreze cu brandul. Și asta a avut șansa să funcționeze? Probabil că da și istoria a dovedit faptul că a fost o mișcare bună, deși la început nu arăta așa. Pantofii sport au stârnit multe controverse, iar NBA le-a interzis jucătorilor să poarte modelul în culori roșu-negru, amenințându-i cu amenzi. Ce a făcut Michael Jordan? L-a purtat oricum! One rule – break the rules; este greu să găsești o definiție mai bună a stilului streetwear.

Copii Jordan Air 1:

Bărbați Jordan Air 1:

Pantofii sport Jordan Air 1 – un mix ideal!

Rebeliune pentru a te exprima pe deplin – această atitudine se potrivește perfect cu moda urbană, nu-i așa? Dar există și mai multe motive pentru a miza pe pantofii sport iconici marca Jordan! Acest model, în afară de o istorie interesantă, are și un aspect extraordinar care atrage imediat atenția. Inspirațiile din stilul prezent pe terenul de baschet sunt vizibile la prima vedere și conferă outfit-ului un caracter unic. Cu toate acestea, modelul mai iese în evidență și prin altceva. Despre ce este vorba? Desigur, despre designul retro! Încălțămintea creată la mijlocul anilor ‘80 se încadrează ideal în trendurile trecute și reflectă perfect spiritul acelui deceniu. Acest lucru ne este confirmat de culorile deosebite și profilul pantofului, indiferent dacă alegi un model prevăzut cu parte superioară clasică sau în versiunea low. Și când adaugi la acestea rezistența excelentă și confortul sportiv, vei obține… da, te gândești bine: un mix demn de un adevărat connaisseur. Fără îndoială, acești pantofi sport reprezintă alegerea excelentă atât pentru el, cât și pentru ea. Nu ești convins? Îți vom demonstra că fanii celui mai bun stil streetwear, indiferent de vârstă sau sex, se pot bucura de aspectul perfect în orice situație.

Și când adaugi la acestea rezistența excelentă și confortul sportiv, vei obține… da, te gândești bine: un mix demn de un adevărat connaisseur. Fără îndoială, acești pantofi sport reprezintă alegerea excelentă atât pentru el, cât și pentru ea. Nu ești convins? Îți vom demonstra că fanii celui mai bun stil streetwear, indiferent de vârstă sau sex, se pot bucura de aspectul perfect în orice situație.

Look-ul fit pentru ea

Să începem cu femeile – fanele look-ului sincer și autentic, cărora nu le este frică de nicio combinație și le plac inspirațiile îndrăznețe. Pantofii sport Nike Jordan Air 1 pentru femei se potrivesc perfect cu outfit-urile de fiecare zi, ducându-le la un cu totul alt nivel. Mai multe inspirații din stilul prezent pe terenul de baschet? Perfect, modelele clasice sunt întotdeauna o alegere excelentă! În acest caz, mizează pe încălțămintea în versiune mid, care face trimitere la baschet.

Poartă-o cu pantaloni scurți tip jogger, maiouri tank și vei atrage privirile adevăraților fani ai trendurilor urbane. Vei obține un efect la fel de bun alegând blugii clasici. Combinația ideală dintre sneakerși și blugi este un mix extraordinar, care arată minunat indiferent de sezon. Preferi rochiile și fustele? În anii ‘80, Michael Jordan a demonstrat faptul că, dacă vrei cu adevărat ceva, poți face orice – și vrei întotdeauna să fii tu însuți 100%, nu-i așa? Așadar, nu ezita – mizează pe pantofii sport cu profil redus Jordan Air 1 și poartă-i cu o rochie adaptată siluetei sau cu o fustă trapez. Sau invers. Posibilitățile sunt aproape nelimitate. Odată ce iei o decizie, singurul lucru care rămâne de făcut este să alegi accesoriile potrivite (geanta sport sau sacul de umăr reprezintă alegerea ideală), iar look-ul perfect, inspirat din streetwear și stilul prezent pe terenul de baschet este gata.

 

Look-ul fit pentru el

Cum rămâne cu bărbații? Desigur, în prim plan se află clasicul, adică combinația excelentă dintre pantofii sport și pantalonii din denim. La fel ca în cazul femeilor, mixul dintre sneakerși și blugi reprezintă alegerea ideală. Dar dacă un astfel de outfit te-a plictisit deja – și nu este nimic în neregulă cu asta – poți merge mai departe! Inspiră-te din tradiția sportivă a modelului și poartă-l cu pantalonii moderni tip jogger. Apoi mizează pe hanoracul preferat sau tricoul lejer, decorat cu un imprimeu care face trimitere la modelul încălțămintei. O altă propunere, perfectă pentru vară? Desigur, pantalonii scurți și maioul tank în stil retro, pentru a te inspira mai bine din istoria acestui model. Sună perfect? Desigur – acești sneakerși de ani de zile ne demonstrează faptul că sunt cei mai buni. Acest model marca Nike ar trebui să se afle în garderoba ta chiar acum. Nu mai sta pe gânduri, este timpul să te joci cu moda urbană!