12.04.2024 | Vei citi în 4 min

Cu ce se poarta rochia neagra – este un nou fashion statement?

Cu ce se poarta rochia neagra pentru a atrage privirile? O intrebare buna, pentru ca rochia neagra este o afacere serioasa. O gasesti pe toate listele de tip „Ce ar trebui sa aiba fiecare femeie in garderoba ei”: de obicei, isi ocupa locul pe podium alaturi de o camasa alba si sneakers clasici. Se pare ca s-a spus totul despre acest articol vestimentar si totusi acesta reuseste sa ne surprinda. Indiferent daca alegi jersey sau paiete, produse mini, midi sau maxi, vibe de seara sau lejeritate casual, vei obtine o baza care iti va permite sa experimentezi. Ne place rochia mini neagra din satin in varianta sneakers fashion. Convinge-te singura ce inseamna acest lucru!

Jakie buty do czarnej sukienki to nowy fashion statement?

Ce incaltaminte sa porti cu o rochie neagra? Stan Smith intra in joc

Daca esti aici, atunci inseamna ca nu vrei neaparat sa porti pantofi cu toc. Te intrebi ce incaltaminte sa porti cu o rochie neagra pentru a obtine un look lejer cu efectul wow? Avem pentru tine o propunere: mizeaza pe sneakers clasici adidas Stan Smith. Acest model retro confectionat din piele alba este cu adevarat universal: se potriveste excelent atat cu un trening, cat si cu o rochie de seara din tul. Noi nu mergem atat de departe: poarta aceasta incaltaminte cu o rochie midi in stilul anilor ’90. Bluza colorata, sosetele intr-o nuanta contrastanta si bijuteriile geometrice indraznete reprezinta completarea ideala a acestui outfit minimalist. Tinuta monocromatica iti permite sa faci lucruri deosebite: rupe baza clasica cu ceva cu adevarat aparte! Preferi sa ramai la optiunea „pure”? In acest caz, in loc de produse multicolore, opteaza pentru un hanorac bej, de exemplu, realizat din material moale sherpa. Simplitatea functioneaza intotdeauna – fanele incaltamintei Stan Smith stiu acest lucru de mult timp.

Boost your outfit up. Incaltaminte cu talpa bold, purtata cu o rochie neagra

Nu exista niciun dubiu: incaltamintea cu talpa bold si lungimea midi reprezinta un match made in haven. Cativa centimetri in plus, proportiile imbunatatite ale siluetei… si sansa de a iti scoate in evidenta sneakersii preferati, mai ales daca este vorba de unul dintre ACELE modele, de exemplu, incaltamintea ideala purtata cu rochia neagra, adica modelul Nike Air Force 1 intr-o varianta noua la moda. Silueta caracteristica si supradimensionata a pantofilor de baschet se potriveste perfect cu rochii simple si mulate pe corp. Alege varianta clasica alba: nimic nu se compara cu duo-ul contrastant black & white. Poti spori si mai mult efectul cu sosete in aceleasi culori, decorate cu branding distinctiv. In plus, mizeaza pe jacheta scurta matlasata si outfitul pentru o seara de neuitat este gata.

Ce incaltaminte sa porti cu o rochie neagra si ciorapi negri? Avem o alternativa!

Te intrebi ce incaltaminte sa porti cu o rochie neagra si ciorapi negri? Personal, noi preferam sosetele vii, dar cu siguranta vom gasi ceva care sa ne uneasca. Mai ales daca iti place sa amesteci materiale si texturi. Aceasta este modalitatea perfecta pentru un look total black: sosete lungi sau ciorapi negri, o baza din satin, un hanorac din material moale si o jacheta din piele lacuita, intr-un stil caracteristic anilor ’90. Material mat si tesatura stralucitoare – datorita lor vei vedea cate nuante de negru exista. Dar voiam sa vorbim despre incaltaminte… de preferinta una care sa sparga monolook-ul negru. Ce zici de unul dintre modelele adidas vii de culoare bej? Ai la alegere sneakers de top, precum adidas Superstar Millencon sau adidas Falcon. O combinatie echilibrata de nuante si un amestec interesant de texturi: poarta aceasta tinuta pe catwalk-ul urban!

Rochia neagra este atragatoare si misterioasa, atragand atentia si impunand distanta. Combinata cu sneakersii iconici, formeaza un duo vestimentar perfect. Iti place sa porti ceea ce aparent se exclude reciproc? Excelent – fa cumparaturi la Sizeer!