07.11.2019 | Vei citi în 4 min

Cum deosebești Nike Air Max de fake-uri?

Încălțămintea Air Max este fără nicio îndoială un must have pentru fiecare sneakerhead și fan al tendințelor streetwear. Seria iconică a pantofilor sport cu pernă de gaz vizibilă în talpă a fost lansată în anul 1987 de către Tinker Hatfield prin modelul Air Max 1. Până acum o mare varietate de modele Air Max au ajuns pe rafturile din magazine, trezind interesul iubitorilor de pantofi sport, prevăzuți cu simbolul Swoosh. Anumiți fani încearcă să cumpere încălțămintea Air Max la prețuri mai mici, ceea ce de multe ori are ca efect achiziționarea unui produs fake. Prin textul de față dorim să vă arătăm cum se pot distinge pantofii sport originali Nike Air Max de fake-urile de proastă calitate și lipsite de valoare. Nu te lăsa păcălit de încălțămintea contrafăcută Nike Air Max!

Atenție la încălțămintea contrafăcută Nike Air Max!

Popularitatea încălțămintei Air Max a crescut pe piață și de aceea au început să apară din ce în ce mai multe produse fake. Acestea reprezintă, deseori, o ispită pentru oamenii, care doresc să economisească bani și să-și cumpere pantofii sport preferați cu o sumă, care să se încadreze în bugetul lor. Anumite diferențe între produsele originale și cele fake sunt vizibile încă de la prima vedere, în special pentru cunoscătorii seriei create de apreciatul designer Tinker Hatfield. Cu toate acestea, de cele mai multe ori detaliile încălțămintei ne ajută să ne dăm seama dacă avem de-a face cu un produs falsificat. În cele ce urmează îți vom descrie pas cu pas ce ar trebui să iei în considerare dacă nu vrei să te lași păcălit și să îți completezi garderoba cu fake-uri Nike Air Max.

Prețul

Suma cu care ar trebui achiziționată încălțămintea Nike Air Max este, de obicei, de minim 300 RON, incluzând chiar și reducerea din magazinele cu articole sportive. Așadar dacă vezi în altă parte pe internet modelul iconic la un preț mai mic, cel mai probabil e vorba de un produs fake.

Locul achiziționării

Pentru a avea siguranța că ceea ce cumperi este un produs 100% original ar trebui să achiziționezi încălțămintea Air Max în magazine cu articole sportive de încredere, care se bucură de opiniile pozitive a multor clienți. Înainte de a face cumpărături pe un site, pe care nu îl cunoști, îți recomandăm să verifici datele vânzătorului și locul din care se trimite comanda. Retailerii online, care se ocupă de comercializarea produselor contrafăcute, trimit comenzile clienților direct din China sau alte țări, în care producerea de fake-uri este în floare.

Modul de ambalare

Încălțămintea originală Air Max se află întotdeauna într-o cutie de firmă, care are anumite dimensiuni și marcaje specifice. Dacă ai cumpărat o pereche de pantofi sport de pe internet și i-ai primit ambalați într-o pungă de plastic sau carton fără branding-ul Nike, atunci poți fi sigur că ai de-a face cu un produs fake.

Combinațiile de culori

Acești factori sunt printre cei mai dificili atunci când vine vorba de a distinge încălțămintea Nike Air Max de produse fake. În acest caz trebuie să știi în ce culori a apărut pe piață modelul respectiv. Producătorii de fake-uri pun la vânzare pantofi sport Air Max în combinații de culori, care niciodată nu au făcut parte din portofoliul brandului din Oregon.

Elementul de plastic din talpă

Inserția de plastic, plasată în talpă de cunoscutul brand american, este un element, care te poate ajuta să distingi un produs original de unul fals. Produsele originale au inserția din talpă semitransparentă, în schimb în cazul fake-urilor, aceasta are de multe ori o consistență ciudată sau un aspect murdar.

Șireturile

În cazul fake-urilor, șireturile sunt de cele mai multe ori mai scurte decât cele ale pantofilor sport originali marca Nike. De aceea dacă nu reușești să treci șireturile prin toate orificiile încălțămintei tale Air Max, avem o veste proastă pentru tine – pantofii sport pe care i-ai cumpărat sunt din păcate niște fake-uri.

Steagul de pe limbă

De subliniat faptul că această caracteristică trebuie neapărat verificată în cazul tuturor pantofilor sport Air Max, apăruți cu ocazia sărbătoririi Zilei Independenței în Statele Unite. Diferențele dintre produsele originale și cele fake se observă la nivelul calității de imprimare a steagului american.

BESTSELLER – FEMEI NIKE AIR MAX

BESTSELLER – BĂRBAȚI NIKE AIR MAX