15.12.2023 | Vei citi în 4 min

Cum sa porti colantii in tinutele de zi cu zi?

Streetwear-ul este un amestec de inspiratii si referinte – diferite perioade in materie de moda, domenii ale vietii, precum si pasiunea si caracterul individual al persoanei care creeaza tinuta. Asadar, nu este o surpriza faptul ca tendinta street a preluat un element direct din lumea sportului si din salile de antrenament. Ai ghicit deja despre ce este vorba? Ei bine, evident ca este vorba despre colanti! I-am intalnit pentru prima data in tinutele urbane incepand cu anii ’00, iar acum, dupa o scurta pauza, revin in forta. Pentru fanele stilului streetwear, a purta colanti in fiecare zi nu inseamna doar a opta pentru un confort maxim, ci si a manifesta stilul personal si a sublinia faptul ca stiu ce urmaresc cele mai cunoscute it girls. Exploreaza ideile noastre pentru tinute in care colantii de dama joaca rolul principal. Inspira-te si creeaza outfituri cu ajutorul acestora, adica cu un articol clasic in stil urban.

Oversize? O alegere perfecta in cazul colantilor

Sa incepem cu faptul ca in colectiile unor branduri precum Nike, adidas, Vans, Puma sau ellesse vei gasi o multime de variante ale acestei alternative excelente la pantaloni. Colanti sport, cu talie inalta, biker, cu aspect neted sau cu motive atragatoare – toate acestea sunt perfecte pentru a crea tinute senzationale in fiecare zi. Oricare ar fi perechea pe care o preferi, exista un anumit match care este intotdeauna reusit. Colantii asortati in partea de sus cu un articol oversize, sunt intotdeauna un succes! In timpul verii, un outfit grozav poate fi: bikers + un tricou oversize din bumbac, pe care il poti imprumuta din garderoba iubitului tau. Pune-ti o palarie bucket, sneakers preferati si o pereche de sosete cu logo la vedere. Vremea s-a inrautatit? Serile sunt deja racoroase? Schimba-ti tricoul cu un hanorac casual, cu o croiala mai lunga. Un hanorac oversize si o pereche de colanti Nike negri minimalisti sau colantii de la Champion multicolori reprezinta un clasic urban pentru a iesi cu prietenii, pentru a merge la un concert in aer liber sau pentru a exersa noi trucuri in skatepark.

It’s gonna fit you

Colantii sunt asociati cu sportul si dansul de cateva decenii, datorita personajului Oliviei Newton-John din „Grease” sau a lui Jane Fonda, un simbol al Hollywoodului si al fitness-ului. Odata cu revenirea la o estetica retro, colantii sport sunt din nou o optiune excelenta pentru fiecare zi. Cum creezi un look care sa faca trimitere la un vibe sportiv pe de o parte, dar pe de alta parte sa nu te faca sa arati ca si cum ai fi scapat de la o sedinta de yoga sau crossfit? Cheia este sa pui in valoare perechea de colanti aleasa de tine in modul potrivit. Opteaza pentru colanti cu talie inalta intr-o nuanta pastelata sau cu un model interesant si combina-i cu un crop top oversize. Inlocuieste tricoul cu un model longsleeve si arunca o jacheta din denim pe umeri. Completeaza look-ul cu tenisi de la Converse sau Vans cu platforma. Pune-ti o sapca de baseball si o borseta, iar tinuta e gata!

Athleisure? Sure!

Un mix de elemente clasice sportive si metropolitane? Ramane o tendinta puternica in materie de streetwear, iar fanii lookurilor discrete, elegante, dar confortabile, au indragit-o din prima. Gigi si Bella Hadid, Hailey Bieber, printre altele, poarta colanti athleisure, demonstrand ca sunt modalitatea perfecta de a te integra in tendintele actuale, subliniindu-ti in acelasi timp individualitatea. Idei concrete pentru tinute? Iata-le! Colanti de la adidas cu benzi contrastante, o geaca bomber si pantofi slip-on. Sau ce zici de un top tip lenjerie intima, sacou oversize si sneakers Nike Air Force 1 pe alb? Toamna, pe de alta parte, un look alcatuit din colanti, ghete si un palton clasic din lana va fi perfect.

Nu uita ca te asteapta o gama diversa de colanti perfecti pentru tinutele de zi cu zi la Sizeer. Treci pe la showroomurile noastre sau cumpara online!