19.09.2018 | Vei citi în 4 min

CUM SE CURĂȚĂ ADIDAS SUPERSTAR?

CUM SE CURĂȚĂ ADIDAS SUPERSTAR?

adidas Superstar-șii sunt unul dintre cei mai populari adidași de pe piață. Acest model emblematicadidas a fost conceput la sfârșitul anilor ’60 și, deși a fost inițial creat cu gândul labaschetbaliști, el a devenit rapid un adevărat clasic în lumea modei. Toată lumea îi poartă înziua de azi. Acest lucru este și mai ușor mulțumită faptului că modelul este disponibil înaproape toate dimensiunile și culorile, iar numărul versiunilor, modelelor și imprimeurilorspeciale este greu de numărat. Oricine va găsi ceva ce să-i fie pe plac.

Dragostea pentru acești pantofi face ca întrebarea aceasta să apară tot mai des: cum se curățămodelul adidas Superstar? Întocmai! Cum să facem să ne reziste cât mai mult timp ca noi? Săvedem împreună câteva etape de îngrijire de bază pentru acest tip de încălțăminte. Îți vomarăta cum, în cinci pași simpli, îi vei asigura modelului tău preferat cât mai mulți ani de utilizare.

Vezi adidas superstar dama:

IMPREGNAREA DUPĂ ACHIZIȚIE

În primul rând, trebuie să ne amintim că aventura noastră cu îngrijirea pantofilor începe deja lamomentul cumpărării. Chiar înainte de a-i lua în picioare, trebuie să le facem impregnarea (șiajută să fie repetată această operațiune din când în când – bineînțeles, pe pantofii curați). Dacănu ai produsul potrivit la domiciliu, merită să cumperi un impregnant pentru a-ți impermeabilizapantofii. De ce? Acest amestec de substanțe protejează încălțămintea de factorii externi șicrește rezistența la apă și murdărie. Utilizarea impregnatului este foarte simplă. Bineînțeles,acest lucru nu ne eliberează de îngrijirea ulterioară a încălțămintei, care trebuie să se bazeze nunumai pe curățenie, ci și pe atenția la purtare.

Vezi adidas superstar bărbați:

SPĂLAREA SUPRAFEȚEI

Dacă perechea noastră preferată de Superstar este puternic murdărită, trebuie să începem princurățarea murdăriei superficiale. Pentru a face acest lucru mai ușor, scoatem șireturile. Înfuncție de gradul de murdărie, merită să folosești o perie de dinți sau un burete (cum ar fi unulpentru spălarea vaselor) și spumă de curățare sau alți detergenți ușori. Apoi scoate ușorsubstanța în exces cu un burete sau o cârpă uscată. Amintește-ți că trebuie să adaptăm tipulde preparat de curățare folosit la materialul din care a fost realizată partea exterioară apantofului. Cel mai popular material folosit pentru modelul Superstar este pielea netedă, care,deși durabilă, poate fi ușor deteriorată cu un agent de curățare agresiv.

LUSTRUIREA

Ultima și probabil cea mai plăcută parte a îngrijirii este … lustruirea ce dă pantofilor strălucire!Cum se face? Foarte simplu. După o anumită perioadă de timp după aplicarea cremei,încălțămintea este curățată de mai multe ori – de preferință cu o perie rigidă. Acest lucruîndepărtează crema excesivă.

Datorită glossing-ului, efectul cremei va dura mai mult și va fi chiar fortificat. Desigur, pantofiivor arăta, de asemenea, mult mai bine după acest tratament. Când terminăm aceastăactivitate, putem să punem din nou șireturile (spălate anterior) și să ne bucurăm de Superstar-șica noi!

CURĂȚAREA TĂLPII ȘI A ELEMENTELOR DE CAUCIUC

Putem utiliza substanțe mai puternice pentru a curăța talpa și “scoica” de cauciuc de pe parteafrontală a pantofului. Deși pre-curățarea ar trebui să se ocupe de grosul murdăriei, perforațiile șizgârieturile delicate de pe suprafață devin rapid … negre, mai ales dacă sunt inițial albe. Înaceastă situație, chiar și o loțiune de curățare va fi potrivită. Dar, atenție! Folosim o cantitateminimă pe o periuță de dinți veche și curățăm cu atenție, având grijă ca agentul să nu atingăpartea din piele a părții superioare (mai ales dacă aceasta este într-o altă culoare decât albă).Mai apoi curățăm resturile soluției de curătare și ne bucurăm de pantofii curați!

Vezi adidas superstar copii:

CREMUIREA EXTERIORULUI

În cele mai populare modele de Superstar, partea superioară este albă, în contrast cu dungilecaracteristice negre de pe lateral. Deci este mai bine să folosești două tipuri de cremă – albă șineagră. Răspândește crema cu degetul (bineînțeles, acoperit – cu o cârpă, de exemplu), pentrua face acest lucru cât mai precis. Tebuie să distribuim produsul separat pe elementele albe șiseparat pe cele negre. Totul este lăsat timp de câteva ore pentru a permite preparatelor săpătrundă în material.